Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Aman Terimtora laf edilmesin!'' yani...Aylarca peşinden koşturan bizatihi Terimtordu, ''Öncelikli tercihi Miranda idi ama'' biz Manu yuz ya!...Her iyi transfer Terimtor un, her kötü transfer Tulun un marifeti zaten, yiyenlere afiyet olsun!...

Ben zaten ftci değilim hatta nefret ederim . Beni bilen bilir . Ama chedjou'yu b. tulun aldırdı .

gökhan gönül şuan dökülüyor dostum hiçmi izlemiyorsun maçları :) bence suan en iyi bosingwa sonrada veysel gelir gökhan anadolu topçusu oldu artık.

motta şuan tellesten çok daha iyi durumda bunuda göz önünde bulundurabilirsin

sowdan sonra bruma gelir belki dahada önde olabilir

cardozonun istediği kadar ismi olsun 2 sene önceki cardozo değil bu ligde buraktan fazla gol atamaz o listeye 1 burak 2 emenikeyi yazarım ben :)

veli alperden çok daha yararlı oynar 2. sıraya yazabilirsin

alves hiçte sandıgın kadar sağlam bir stoper değil ben öyle düşünüyorum

şampiyonluk kısmına gelince böyle şeylerle ölçülmez takım olmak lazım ve şuan görünen fenerin takım olamadığı ve bizim cidden prandelliyle iyi bir takım oldugumuzdur. şampiyonluk yakın yani evet rahat olabiliriz :f50:

tespitlerin güzel... güzel kardeşim katılıyorum her kelimesine.. selametle....

O zaman arkasında durucaksın laf etmeyeceksin maclar baslayınca. Burak'ın takımdaki gorece en iyi forvet olması cok yeteneksiz bi oyuncu oldugu gercegını degistirmez.

Butcene gore gidersin daha iyisini alırsın. Burak ile Umutla ligin gececegini dusunen cok kisi var burada lafım dolaylı olarak onlara.

Oluşturulan kadrolarda Burak'ın forvete yazılması kadar doğal bir durum yok. Çünkü elindeki forvetler belli. Büyük olasılıkla da forvet transferi gerçekleşmeyecek ve elimizdeki mevcut kadroyla devam edeceğiz.

Burak'a yeteneksiz diyebilirsiniz, ayağında top tutamıyor diyebilirsiniz, oyuna pozitif anlamda katkısı yok diyebilirsiniz ama Burak, bizim elimizdeki en iyi forvet ve daha yetenekli birisi de yok takımımızda. Bu nedenle bizim yapmamız gereken futbolcularımızı yerin dibine sokmak veya onları ıslıklayarak morallerini bozmak değil, tam tersine onlara destek olmamız gerekir. Bir oyuncu ne kadar moralli olursa, arkasında ne kadar destek görürse o kadar iyi performans sergiler.

Ayrı bir konu, burada Burak ve birbaşkası kötü oynuyor, gol kaçırıyor diye hiç kimsenin Burak veya başka bir oyuncuya küfretme veya hakaret etme hakkı yoktur. Bir oyuncunun oyununu eleştirebilirsiniz, performansını eleştirebilirsiniz ama o oyuncuya küfredemezsiniz, hakaret edemezsiniz. Hatayı Burak'ta arayacağınıza gidin yönetime hesap sorun, TD'e hesap sorun.

gökhan gönül şuan dökülüyor dostum hiçmi izlemiyorsun maçları :) bence suan en iyi bosingwa sonrada veysel gelir gökhan anadolu topçusu oldu artık.

motta şuan tellesten çok daha iyi durumda bunuda göz önünde bulundurabilirsin

sowdan sonra bruma gelir belki dahada önde olabilir

cardozonun istediği kadar ismi olsun 2 sene önceki cardozo değil bu ligde buraktan fazla gol atamaz o listeye 1 burak 2 emenikeyi yazarım ben :)

veli alperden çok daha yararlı oynar 2. sıraya yazabilirsin

alves hiçte sandıgın kadar sağlam bir stoper değil ben öyle düşünüyorum

şampiyonluk kısmına gelince böyle şeylerle ölçülmez takım olmak lazım ve şuan görünen fenerin takım olamadığı ve bizim cidden prandelliyle iyi bir takım oldugumuzdur. şampiyonluk yakın yani evet rahat olabiliriz :f50:

gökhan gönül her türlü diğer beklerden daha fazla katkı verir bu sene,

telles motta'dan gayet daha iyi chelsea maçında da gördük bunu

bruma tecrübesiz ve sakatlık sorunu yaşıyor ne vereceği soru işareti

cardozo ceza sahası golcüsü tam bizim liglik her türlü 20 gol ve civarı atar 18 olur 22 olur

vallaha alper'in yapacağı hücumsal katkının yanından geçemez veli atiba ile ikisi çok defansif kalıyo

alves sertliğiyle ve fenerbahçeliler kart görmez ile iyi gidiyor

ben sadece kağıt üstünde oylama yaptım

Çocuk özgüven kazanacak kadar oynama fırsatı bulamadı ki henüz...Topu topu birkaç şut denemesi ancak yapmıştır, bunlardan biri üç direğin arasından geçmiş olsa, şu anda istatistikleri çok daha yüksek olurdu...''Son vuruş becerisi düşük'' yaftası için çok çok erken bence...

ben de biliyorum bruma çok yetenekli belki de 2-3 yıl sonra dünyanın sayılı kanat oyuncularından olacak ama şuan kafadan 1'e yazamam onu

Bu arada Umut Gündoğan kadroya alınmadı. Eskişehir istiyordu, Tarık için.

Oluşturulan kadrolarda Burak'ın forvete yazılması kadar doğal bir durum yok. Çünkü elindeki forvetler belli. Büyük olasılıkla da forvet transferi gerçekleşmeyecek ve elimizdeki mevcut kadroyla devam edeceğiz.

Burak'a yeteneksiz diyebilirsiniz, ayağında top tutamıyor diyebilirsiniz, oyuna pozitif anlamda katkısı yok diyebilirsiniz ama Burak, bizim elimizdeki en iyi forvet ve daha yetenekli birisi de yok takımımızda. Bu nedenle bizim yapmamız gereken futbolcularımızı yerin dibine sokmak veya onları ıslıklayarak morallerini bozmak değil, tam tersine onlara destek olmamız gerekir. Bir oyuncu ne kadar moralli olursa, arkasında ne kadar destek görürse o kadar iyi performans sergiler.

Ayrı bir konu, burada Burak ve birbaşkası kötü oynuyor, gol kaçırıyor diye hiç kimsenin Burak veya başka bir oyuncuya küfretme veya hakaret etme hakkı yoktur. Bir oyuncunun oyununu eleştirebilirsiniz, performansını eleştirebilirsiniz ama o oyuncuya küfredemezsiniz, hakaret edemezsiniz. Hatayı Burak'ta arayacağınıza gidin yönetime hesap sorun, TD'e hesap sorun.

ellerine sağlık renktaş:005: :005: :005:

Kaan Baysal, Endoğan Adili, İbrahim Çoşkun ilk 11'de.

''Aman Terimtora laf edilmesin!'' yani...Aylarca peşinden koşturan bizatihi Terimtordu, ''Öncelikli tercihi Miranda idi ama'' biz Manu yuz ya!...Her iyi transfer Terimtor un, her kötü transfer Tulun un marifeti zaten, yiyenlere afiyet olsun!...

Renkdasim terimtoru editle istersen yoksa banlayabilirler.

yeni gelişme yok heralde.

neyse akşama oli şikecilere koysun da istifa sesleri eşliğinde biraz keyiflenelim.

Yani ben suandan hesabı sormaya basladım. Sana soyleyeyım olacakları forvet alınmazsa. Burak muhtemelen 40 macın uzerinde oynayacak sakatlık olmadıgı surece. (CL+TSL=40) Turkiye kupasını saymıyorum bile daha. Hıc Umut var kenarda deme cunku Umut var demek beterin beteri var demek.

40 mac oynayacak ve muhtemelen dedigin gibi forvet transferi yapılmadıgı takdirde butun gozlerin uzerinde olacagı, kacıracagı gollerde ve oynadıgı herhangi bir kotu oyunda yerden yere vurulacak Burak Yılmaz'dan nasıl verim alacagız onu da yazarmısın lutfen. Bu sefer yanında yukunu hafifletecek servis yapacak drogbada yok.

ya umut g. hazırlık maçlarında çok iyiydi neden almıyor hoca kadroya acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt