Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.402
- 3.158
- 1.168
Yani ben suandan hesabı sormaya basladım. Sana soyleyeyım olacakları forvet alınmazsa. Burak muhtemelen 40 macın uzerinde oynayacak sakatlık olmadıgı surece. (CL+TSL=40) Turkiye kupasını saymıyorum bile daha. Hıc Umut var kenarda deme cunku Umut var demek beterin beteri var demek.
40 mac oynayacak ve muhtemelen dedigin gibi forvet transferi yapılmadıgı takdirde butun gozlerin uzerinde olacagı, kacıracagı gollerde ve oynadıgı herhangi bir kotu oyunda yerden yere vurulacak Burak Yılmaz'dan nasıl verim alacagız onu da yazarmısın lutfen. Bu sefer yanında yukunu hafifletecek servis yapacak drogbada yok.
“Artık çilek milek yok. Çilek mevsimi bitti. Devamlı çilek yerseniz fiyatı düşer. Şu anda aradığımız bölgeler belli. Ama bu bölgelere oyuncu bulamazsak bu şekilde, yani elimizdeki kadroyla yola devam edebiliriz."
Ben de forvetlerimizin yeterli olmadığını düşünüyorum ama Ünal Aysal'ın son açıklamalarından sonra ümidi kesmiş durumdayım. Maddi anlamda zor durumdayız ve şuan bonservisiyle oyuncu almamız, hele hele yabancı bir forvet almamız çok zor gibi gözüküyor. Ligin başlamasına da yaklaşık iki hafta gibi kısa bir süre kaldı açıkcası benim pek transfer beklentim yok bu saatten sonra. Mecburen bu kadroyla devam edeceğiz.