Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------------------------------Muslera(Sinan)-------------------------------------------

-Veysel(Hamit)----Semih(Koray)--------Agger(Gokhan-Balta)----Balta(Telles-Omer Bayram)--

-----------------------------Melo(Yekta)----------------------Selcuk(Furkan-Hamit)-------------------

--------Bruma(Aydin)----------------------Sneijder(Emre C)--------------------------Olcan(Yasin-Sinan)-

---------------------------------------------------Burak(Vargas-Umut)--------------------------------------

7.yabanci oluyor boyle kadroda tabi gonderilcekler giderse.Telles,Bruma,Vargas(Campell) rotasyon icinde yine cok mac oynar.Ama lig kadrosunda Telles +3te bulunmali.Oraya solbek olarak aklima Omer Bayram geldi fena oyuncu degil iyi asistler yapti gecen sene daha iyi biri aklima gelmedi Ishak gidince.Sagbek ve Ortasaha zayif 8. yabanciyi buraya kullanirdim ben olsam fizigi iyi direncli hem sagbek hem defansif ortasaha oynayabilecek biri bulunabilir boylece elimiz daha rahatlar.

Aslinda recete gayet net ve acik.Ama elimizdeki yabancilari cikarmada sorun yasiyoruz yoksa dengeli bi kadro olusturabiliriz Vargas-Burak 2'li forvet olarak cikabilir bazi maclara zaten kanat forvet oynayan tarzda Campell da Vargas da arkalarinda Sino cok etkili bi hucum hatti olabilir.Bi de su Umut yerine Mevlut gelse iyi olur ama gitmicek gibi.Umarim biran once hamleler yapilir bu tarz bi kadro kurulmaz gecen seneki eksiklikler giderilmezse sonuc yine husran olur.

hüseyin altuğ ben izleyemedim görüntü bulamıyorum zaten 2 sene önce merthanıda izleyememiştim o sonra kayboldu ama buda kaybolmasın

hüseyin altuğ ben izleyemedim görüntü bulamıyorum zaten 2 sene önce merthanıda izleyemiştim o sonra kayboldu ama buda kaybolmasın

Kaybolacak bir şey degil bu, bu çocukta acayip bir yetenek ve potansiyel var. Ardayı geçebilir,çok net. Burda gereksiz gereksiz fiziği yetersiz muhabbeti yapanlar var. Sanki balotelli bu haliyle cıktı annesinin karnından

Kaybolacak bir şey degil bu, bu çocukta acayip bir yetenek ve potansiyel var. Ardayı geçebilir,çok net. Burda gereksiz gereksiz fiziği yetersiz muhabbeti yapanlar var. Sanki balotelli bu haliyle cıktı annesinin karnından

Vallaha oğulcan bu gözler neler gördü ama bu adamlar nasıl kayboluyor bunu anlamıyorum.

muhtemelen 18 yaşında olduğu için a takıma alınmamıştır ne biçim bir zihniyet bu ya al dene işte skandal resmen erayı alıyorlar a takıma o yaşa kadar eray'dan bi nane olmayacağını anlayamamışlar birde a takımda görelim diyorlar

Peki birşey sorcam bizmi yetistiremiyoruz yoksa bu çocuklarin erken bir yerlerimi kalkıyor ya yeteneksiz bir millette değiliz şu ülkedeki yaklaşık 20 milyon insanı futbolla yatıp futbolla kalkiodur ama şu ülkede hiç bir zaman mükemmel bir jenerasyon çıkmadı.

Peki birşey sorcam bizmi yetistiremiyoruz yoksa bu çocuklarin erken bir yerlerimi kalkıyor ya yeteneksiz bir millette değiliz şu ülkedeki yaklaşık 20 milyon insanı futbolla yatıp futbolla kalkiodur ama şu ülkede hiç bir zaman mükemmel bir jenerasyon çıkmadı.

Türk insanı = tembel,kendini gelistirmeye asla açık degil,azla yetinen

Bence bunlardan kaynaklanıyor, bana yllık bırak trilyonları 250 bin TL verecekler bak yemin ederim günde 2 antrenman mı var ? 2 saatte ben kendim çalışırım, fizigimi gelistiririm sut çekerim, sprint gelistiririm. Ulan 1000 liraya 12 saat calısanların ülkesiyiz biz. Bu bebeler nasıl şanslı olduklarının farkında degil

Türk insanı = tembel,kendini gelistirmeye asla açık degil,azla yetinen

Bence bunlardan kaynaklanıyor, bana yllık bırak trilyonları 250 bin TL verecekler bak yemin ederim günde 2 antrenman mı var ? 2 saatte ben kendim çalışırım, fizigimi gelistiririm sut çekerim, sprint gelistiririm. Ulan 1000 liraya 12 saat calısanların ülkesiyiz biz. Bu bebeler nasıl şanslı olduklarının farkında degil

Ya biz tembel bir milletiz ki anla Almanyadaki adamlarin kadrosunda 8 türkle şampiyon oldular öle bir disiplin var bu adamlar bu yaşantilarin kıymetini bilmiyorlar ah ulan bizim elimize geçse öle fırsat ne güzel bir Hayal be Galatasarayimizin golü Mert Gülmez yemin ederim yazarken heycanlaniyorum :-):-):-)

Ya biz tembel bir milletiz ki anla Almanyadaki adamlarin kadrosunda 8 türkle şampiyon oldular öle bir disiplin var bu adamlar bu yaşantilarin kıymetini bilmiyorlar ah ulan bizim elimize geçse öle fırsat ne güzel bir Hayal be Galatasarayimizin golü Mert Gülmez yemin ederim yazarken heycanlaniyorum :):):)

Benim de kücüklükten beri hayalim ya, emre çolak bebesi arenada gol atıp aksam gece kluplerinde gol atma pesine düsüyor. ( arenada gol atmıslıgı var diye diyorum)

Hüseyin Altug, Ibrahim Coskun bunlar bos adam degil. Eray, Aydin, Emre gibi gereksizlerin yer kapladigi A takimda bunlar hayli hayli denenmelidir. Emre oynayacagina Ibrahim oynasin, Aydin oynayacagina Hüseyin oynasin. Aynisi Berk Yildiz falan icin de gecerli.

Bu forumda Soldadoyu begenmeyenlerde var galiba Soldadoyu bir ara Dortmund alacakti fakat Sampiyonlar liginde bir hareket yapmis galiba taraftarlari kizmis almaktan vazgecti dortmund İyi dusunun derim :)

Soldado'yu beğenmeyen adam futbol ile uzaktan yakından ilişiği olmayan adamdır. Tottenham'da nasıl yararlanamıyor bu adamdan şaşıyorum. Dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Bir Chelsea'de Soldado gibi adam yok.

hüseyin altuğ ben izleyemedim görüntü bulamıyorum zaten 2 sene önce merthanıda izleyememiştim o sonra kayboldu ama buda kaybolmasın

izle de kaybolmasın pukkidaş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3ZYffeqHZtw[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UkWYlpYxgRI[/media]

Transfer sezonunun kapanmasina cok var, ama basarili olma ihtimalimiz yok artik bence...

3 sebepden dolayi:

1.yabanci siniri (Muslera, Telles/Stoper, Melo, Sneijder, Bruma. Hangisini yedek yapcan?)

2.gereksiz futbolcu coklugu! Yerli ve yabanci da.

3.mali durum

Bu transfer sezonu yine yarim kalacak gibi. Iyiki fb bjk de kötü durumda degilse sampiyonluk hayal olurdu

Reis gelecek dertler bitecek

hugo-miguel-pereira-de-almeida_551204.jpg

Baskan ilk.senedeki baskan olsaydı isimleri agzindan kacirirdi :D

* LG G2 Tapatalk *

Beyler Telles hakkında düşünceleriniz nedir ?

Bi tarafdan onun yerini türk alıp forvete yabancı ST alınsın diyorum, simdiye kadar gösterdi kötü performans dan dolayı.

Öteki tarafdan genc potensyalı oyuncugu cokca oynatalım ki bi ,,yildiz" olsun.

Yedeğe cekip onu kaybedebiliriz.

Telles den kısa ve uzun vadeli düşünceleriniz alım :)

Vallaha oğulcan bu gözler neler gördü ama bu adamlar nasıl kayboluyor bunu anlamıyorum.

Ilgilenmezsen tabi kaybolur. A takimda onca ise yaramayan bosuna yer kaplayan adam varken sen genclere sans vermezsen tabi ki kaybolur bu adamlar.

Son 5 senede altyapimizdan cikan bir Semih bir de Colak var. Hadi Colak yetenekli falan diye cikti, Semih nasil cikti?

Ben aciklayayim. Bu cocuk agir sakatliklar gecirdi zamaninda, inatli ve azimli olmasaydi coktan PTT 1.Ligde ya da daha alt liglerde bulunacakti. O ben Galatasaray da kalmak istiyorum diye israr etti ve takimda kaldi.

Terimin geldigi ilk sezon 9.hafta Kayseri deplasmaniydi. Servet bi önceki hafta evimizde 2:4 kaybettigimiz Antep macinda kirmizi yemisti, Gökhan Zan sakatti galiba ve tek saglam iki stoper vardi biri Ujfalusi biri de Semih. Semih böyle ilk macina cikti uzun zaman sonra Galatasaray ile ve o formayi bir daha elinden vermedi Fatih Terimin o meshur tabiri ile. " Ben formayi elimden alip ve birdaha vermeyen topcuyu severim".

Semihe bu sans aslinda daha da erken dogabilirdi. Mesela hepimizin unutamayacagi evimizde Ali Sami Yen de turu verdigimiz Hamburg maci. O zamanlar da bütün stoperler sakatti ve o zaman ki antrenörümüz Bülent Korkmaz zorunluktan Hakan Balta ile HARRY KEWELL'i stoper oynatmisti ve gencecik daha yeni 18 yasina basmis Semih kulübe de oturuyordu o mac esnasinda.

Kisacasi Bülent Korkmazin totosu yetmedi bu cocuga bu macta sans vermeye. Halbuki yanlis hatirlamiyorsam kendisine zamaninda bir Avrupa macinda sans verilmisti kariyerinin ilk dönemlerinde ve kendisi bu sansi iyi degerlendirip yillarca formamizi terletip kaptan olarak onlarca basariyi elde etmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt