Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄  ̄ ̄  ̄ ̄ ̄ ̄|

Dany'yi gonderin.

|________ _ ___|

(\__/) ||

(•ㅅ•) ||

/   づ

Dün şikecilerin maçını izledim sow fizik olarak hazır değil caner defansı çok önemsemiyor şikecileri sağdan vurabiliriz

Şu göz bi gitmedi artık onun yüzünden transfer olmadığını düşünmüyo degilim

aysal neden prandelliyi getirdi, transfer istemiyor diye, al iste yoksa baska isimlerde getirebilirdik...

bu ali ece neyin kafasını yaşıyor hala çözemedim. adam s. sebadan celtice atlıyor oradan arsenale.

Ulan bugun belcika 2 lig takimi yerine bi schalke, valencia gibi takimla oynasak ölürmüydük?

Ulan bugun belcika 2 lig takimi yerine bi schalke, valencia gibi takimla oynasak ölürmüydük?

fener bile bizden daha iyi takımlarla oynadı bu sene

Sevilla,Chelsea,Olympiakos,Roma

bizim oynadığımız en ciddi rakip Atletico önceden İnter,Liverpool,Real Madrid,Arsenal,Porto gibi takımlarla ne güzel maçlar yapıyorduk

ayrıca Arena'da hazırlık maçı yapılmaması da üzücü bir durum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wFB1Z5A49ok[/media]

Ne alaksi var orta sahamiz cok yumusak ayrica Song stoperde de oynayabiliyor cok yonlu oyuncu Gokhan Zan da dondu geriye farklo formasyonlara gecebiliriz bence bu sekilde ve yabanci basinda ciddi ciddi konusuluyor bu haber

song senin takimini ileri tasimaz orta sahan yumasak diyorsun evet yumusak ama selcuk ya da melo yu kesemiyecegine göre song nerde oynaticaksin bir de 5 yabanci kullanabiliyorsun ha tamam yerli olur kabul o zaman fayda saglar ,stoper olarak da song sacma olur bir iki mac barcelonada oynadi stoper mevkinde ama o da performansi iyi degildi ,bence yalan haber.

Belcika'ya gitmek yerine bu hafta Arena'da mac yaparak taraftarin da gazini alarak süper kupaya daha iyi hazirlanabilirdik.

Song'u kiralamak dahiyane bi hamle olur ama bizimkilerin boyle bi hamle yapacağını hiç sanmıyorum.

Tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt