Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#balantayıistemiyoruz diye kampanya mı baslatsak twitter da falan , tüm bütceyi ona ayıracaklar , yine gol atamıycaz ve yeni bir dany kazanmış olcaz cuval dolusu para verip
34cimbom34 @34cimbom34 · 30 dk.
34cimbom34 @34cimbom34 · 28 dk.
34cimbom34 @34cimbom34 · 27 dk.
34cimbom34 @34cimbom34 · 12 dk.Yabancı kontenjanının aslında yerlilerin önünü kapattığının açık bir örneği Juve-Semih olayı.
Juve'nin teklifi 4.5 değil de daha yüksek olsa bile yönetim hayatta bırakmaz ücret astronomik bir düzeye ulaşmadığı sürece.
Kontenjan olmasa bir noktada uzlaşılabilir yerine rahatça yabancı alınır. Oyuncu da Serie a gibi bir ligde hem de o ligin en iyi takımında belki dünyanın sayılı stoperlerinden birine dönüşür. Federasyon bu şansı vermiyor, gerekçe milli takımın gelişmesi... Anca bizim gibi vizyonu dar yönetim anlayışında bu gerekçe sunulur zaten.
tapatalk
34cimbom34 @34cimbom34 · 21 sn.balata malata ile uğraşmayın önce forvet alın. ayrıca bu balanta yanlışlıkla stoper olmuş, oyun tarzının stoperlikle alakası yok bildiğin önlibero. tarzını da makaleleye benzettim. dikine gidişleri de meloyu andırıyor.
olsun bizde yanlışlıkla futbolcu olmuş adamlar var![]()
Umut'u Eskişehire yollayan zihniyeti seveyim adamlar kıçı kırık adamlarını sana vermemek için kırk takla atacak sen onlara oyuncu vereceksin şukadarını söyleyeyim Eskişehire Sabriyi , Aydını bile vermem