Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#balantayıistemiyoruz diye kampanya mı baslatsak twitter da falan , tüm bütceyi ona ayıracaklar , yine gol atamıycaz ve yeni bir dany kazanmış olcaz cuval dolusu para verip

River Plate taraftari en iyi futbolculari satilacak diye yonetime kufrediyorlar, bizim taraftar da begenmiyor "Dany" diyor. Bir sey diyecegim simdi ama tartismaya degmez.

lan ne batalanamis yahu sanarsin maldiniyi almaya calisiyoruz

gelmesin arkadas yine kazik yiyecegiz

ufacik boyuyla stoper yapmislar zaten komedi burada ezerler lan onu

Prandelli gerek kadro dışı bıraktıklarıyla gerekse bugünkü Sneijder açıklamasıyla futboldan anladığını göstermiştir (tabi anlayacak lan adam yıllardır futbolun içinde diyeceksiniz ama o manada demedim tabi). Ve bu sebepten ki bu maçın hayırlara vesile olacağını düşünüyorum. Önceliği forvet olacaktır reyizin.

Yabancı kontenjanının aslında yerlilerin önünü kapattığının açık bir örneği Juve-Semih olayı.

Juve'nin teklifi 4.5 değil de daha yüksek olsa bile yönetim hayatta bırakmaz ücret astronomik bir düzeye ulaşmadığı sürece.

Kontenjan olmasa bir noktada uzlaşılabilir yerine rahatça yabancı alınır. Oyuncu da Serie a gibi bir ligde hem de o ligin en iyi takımında belki dünyanın sayılı stoperlerinden birine dönüşür. Federasyon bu şansı vermiyor, gerekçe milli takımın gelişmesi... Anca bizim gibi vizyonu dar yönetim anlayışında bu gerekçe sunulur zaten.

tapatalk

Dostum boş ver semih ile ilgili çıkan transfer haberlerini.

Hepsi asparagas.

Ne inter nede Juve semihi istemedi istemez.

Biz kendi altyapımızdan çıkdı diye topçularımızı çok abartıyoruz sonrada takımlarımız 3.sınıf avrupa takımlarına yenilince anlıyoruz.

Yabancı sınırı olmasa kimse kusura bakmasın semih yedekten öteye geçemez bu takımda.

Beni yine birçok kişi taşlayacak ama önemli gerek milli takım gerekse diğer büyük maçlarda ben haklılığımı gördüm...

Maalesef Semih hava toplarında sıfır. Fizik açısından güçsüz . Kuvvetli bir forvet semihi çok rahat ekarte ediyor.

Ama kendi evladımız diye koruyoruz. Aynı hataları chedjou yapınca çöp diyoruz.

Umut'u Eskişehire yollayan zihniyeti seveyim adamlar kıçı kırık adamlarını sana vermemek için kırk takla atacak sen onlara oyuncu vereceksin şukadarını söyleyeyim Eskişehire Sabriyi , Aydını bile vermem

balata malata ile uğraşmayın önce forvet alın. ayrıca bu balanta yanlışlıkla stoper olmuş, oyun tarzının stoperlikle alakası yok bildiğin önlibero. tarzını da makaleleye benzettim. dikine gidişleri de meloyu andırıyor.

ünal aysal fazla profesyonel yalnız adamlar sana her türlü işkenceyi yapıyor bir oyuncusunu vermemek için sende heriflere oyuncu verip güçlenmeleri sağlıyorsun ki birde patlarsa 10 milyon euroya geri satmaya kalkarlar bize yüzsüz şekilde

Eskişehir ile ilişkiler derhal kesilmeli. Bu dolandırıcılara bir daha oyuncu verirsrk kafayı yerim ben yine.

Şerefsiz hortumcular bir de utanmadan bizden oyuncu istiyor. Bunlara selamını bile vermeyeceksin !!!!!

I am the one who knocks!

Umut'u Eskişehire yollayan zihniyeti seveyim adamlar kıçı kırık adamlarını sana vermemek için kırk takla atacak sen onlara oyuncu vereceksin şukadarını söyleyeyim Eskişehire Sabriyi , Aydını bile vermem

Peki dany,eboue,ontivero,chedjou paketini verirmisin?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

şu an tek eksiğimiz üst düzey yabancı santrafor

sağ beki Veysel, Furkan, Hamit, hatta gerekirse Semih idare eder.. stoperler Semih, Ched, Gökhan, Koray, Hakan yeterli.. Balanta gelirse Chedjou'dan ne kadar daha iyi olabilir ki?? Bize level atlattıracak komple bir santrafora ihtiyacımız var.. parayı tarıklara balantalara harcayıp , forvet almazsak sezon boyunca çok başımız ağrır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt