Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Samaras de Malagya gitti. Artik tek bir bonservissiz forvet kaldi: Hugo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki dany,eboue,ontivero,chedjou paketini verirmisin?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Bu sezon acayip sancılı olacak yine. Maçlarda kabızlığa hazırlayın kendinizi şimdiden lige sadece Burak&Umut ile başlarsak. Kabızlık,stres, saç dökülmesi, ana avrat küfür..
Geçen sezondan daha çok yaşayacağız bunları bu sezon.
I am the one who knocks!
Madem para yok bari campbell veya o tarz bir oyuncu kiralayip baska transfer yapılmasın, buni da acik acik soylesinler.
Forvet:Burak Umut
Kanatlar:Bruma Campbell Olcan Yasin
On numara:Sneijder Emre
Merkez:Selcuk Melo Furkan Yekta
Sol bek:Telles Hakan
Sag bek:Veysel Hamit
Stoper:Chedjou Semih Koray Gokhan
Kaleci:Muslera Sinan
Bu tarz 22 kisilik minimum çöple olusturulucak bir kadro olsun. Fazlasina gerek yok, zaten sure bile almiyor fazlasi sene icinde. Onumuzdeki transfer donemlerinde de zamanla Umut, Gokhan, Hamit, Balta, Chedjou vs gibi adamlari elden cikarta cikarta kadro guclendirilir. Su yukaridaki 22 kişilik kadro bile super ligde sampiyonlugu sonuna kadar kovalayabilecek bir kadro olur zaten.
Şu Dany,Eboue,Chedjou bir odaya kilitleyip dövmek istiyorum ne demek lan ayrilmiyorum.Ula
Ben çok kötü bir halde ve durumda oldugumuzu düsünmüyorum. Sneijder'in oyuna katkısını herkes görmüstür, dogru düzgün gol atmayı becerebilen takım arkadaslarını pozisyona sokabilen bir forvet alırsak rahat şampiyon olacagımızı düşünüyorum
3 zenciyle aynı odaya kitlenirsen olacakları hayal etmek istemezsin![]()
Kadro yapilanmasi berbat.
Mesela dedigin yabanci forveti alsak nasil bir 11 önerirsin?
Tam bilemiyorum üzerinde oturup saatlerce düsünmek lazım saka makaAbi şöyle bir şey var bir arkadas yazmıştı mesela bugün Furkan Özçal çok iyi bir performans verdi onu sağ bek oynatıp Veysel Selçuk'u kesebilir demişti. Muhtemel göründü bana, aslına bakarsan çok alternatifli bir kadromuz var forvet harici