Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanın şu burun kıvırdığınız almeida buraktan daha çok katkı yapar baktın böyle artistlik yapıyor çekersin kenara

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim kötü durumda, ne kadro yapilanmasi var nede para var yani düzelenecegine dair umut 0!

Yabancini siniri olmasin bizim türklerden bir tane oynatmayiz! Ama bu durumda Semih, Veysel, Selcuk, Olcan, Burak banko oynar istediginiz kadar elestirin :) bak bide sadece 5 tane sayabiliyorum. Daha bir tane türk lazim ilk 11. Yani bu düzende hayatta first class takim olamayiz.

Benim takim olsa, bruma telles gibi genclere hic o kadar milyon para yatirmazdim. Madem türklerde is yok, 5 yabancimi 25-32 yasi arasinda cok üst düzey topcudan alirdim (Muslera, Melo, Sneijder bunlardan). Simdi elinde en az 20 milyon yatirdigin Telles ve Bruma var, yiyorsa oynatma bakiyim. Yani kos koca takimda güvenebilecegin 3 adam var :(

Para olsa degerli türk topculari topla diyecem, ama bizde o da yok... yada var ama kötü kullaniyor!

Yabanci sinirindan dolayi tff ye cok salladim, ama artik yönetimin hatalari da gözüme carpmaya basladi fazlasiyla!!

Madem para yok bari campbell veya o tarz bir oyuncu kiralayip baska transfer yapılmasın, buni da acik acik soylesinler.

Forvet:Burak Umut

Kanatlar:Bruma Campbell Olcan Yasin

On numara:Sneijder Emre

Merkez:Selcuk Melo Furkan Yekta

Sol bek:Telles Hakan

Sag bek:Veysel Hamit

Stoper:Chedjou Semih Koray Gokhan

Kaleci:Muslera Sinan

Bu tarz 22 kisilik minimum çöple olusturulucak bir kadro olsun. Fazlasina gerek yok, zaten sure bile almiyor fazlasi sene icinde. Onumuzdeki transfer donemlerinde de zamanla Umut, Gokhan, Hamit, Balta, Chedjou vs gibi adamlari elden cikarta cikarta kadro guclendirilir. Su yukaridaki 22 kişilik kadro bile super ligde sampiyonlugu sonuna kadar kovalayabilecek bir kadro olur zaten.

Bu sezon acayip sancılı olacak yine. Maçlarda kabızlığa hazırlayın kendinizi şimdiden lige sadece Burak&Umut ile başlarsak. Kabızlık,stres, saç dökülmesi, ana avrat küfür..

Geçen sezondan daha çok yaşayacağız bunları bu sezon.

I am the one who knocks!

Bu sezon acayip sancılı olacak yine. Maçlarda kabızlığa hazırlayın kendinizi şimdiden lige sadece Burak&Umut ile başlarsak. Kabızlık,stres, saç dökülmesi, ana avrat küfür..

Geçen sezondan daha çok yaşayacağız bunları bu sezon.

I am the one who knocks!

ya birde bunların üstüne almeida denen yeteneksiz gelirse biteriz herif sadece boyu sayesinde gol atıyor karşı karşıyalarda umutla burakı aratmaz :D

Madem para yok bari campbell veya o tarz bir oyuncu kiralayip baska transfer yapılmasın, buni da acik acik soylesinler.

Forvet:Burak Umut

Kanatlar:Bruma Campbell Olcan Yasin

On numara:Sneijder Emre

Merkez:Selcuk Melo Furkan Yekta

Sol bek:Telles Hakan

Sag bek:Veysel Hamit

Stoper:Chedjou Semih Koray Gokhan

Kaleci:Muslera Sinan

Bu tarz 22 kisilik minimum çöple olusturulucak bir kadro olsun. Fazlasina gerek yok, zaten sure bile almiyor fazlasi sene icinde. Onumuzdeki transfer donemlerinde de zamanla Umut, Gokhan, Hamit, Balta, Chedjou vs gibi adamlari elden cikarta cikarta kadro guclendirilir. Su yukaridaki 22 kişilik kadro bile super ligde sampiyonlugu sonuna kadar kovalayabilecek bir kadro olur zaten.

Malesef kardes Campbell kiralik gelnesi bir rüya. Adam tam parlamis, niye turkiye ye gelsin. Adam Arsenal da kendine yer acmak üzere.

Ama hadi diyelim kiraladik, nasil bir 11 düsünüyorsun?

Muslera.Veysel.Semih.Koray.Balta.Melo.Selcuk.Bruma.Sneijder.Olcan.Burak dir buyuk ihtimal. Kusura bakma kardes ama bu kadro bu cöp superligi bile kaldiramaz :(

Ben çok kötü bir halde ve durumda oldugumuzu düsünmüyorum. Sneijder'in oyuna katkısını herkes görmüstür, dogru düzgün gol atmayı becerebilen takım arkadaslarını pozisyona sokabilen bir forvet alırsak rahat şampiyon olacagımızı düşünüyorum

Şu Dany,Eboue,Chedjou bir odaya kilitleyip dövmek istiyorum ne demek lan ayrilmiyorum.Ulan Bi mancini,amrabat gibi olamiyorlar ulan.Prandelli yerinde olsam bunlari a2 ye yollarim hic kadroya almam

Ben çok kötü bir halde ve durumda oldugumuzu düsünmüyorum. Sneijder'in oyuna katkısını herkes görmüstür, dogru düzgün gol atmayı becerebilen takım arkadaslarını pozisyona sokabilen bir forvet alırsak rahat şampiyon olacagımızı düşünüyorum

Kadro yapilanmasi berbat.

Mesela dedigin yabanci forveti alsak nasil bir 11 önerirsin?

size Gomis dedik toschak gectiniz yok bulent tulun yok trabzon ayarinda forvet vs.. Simdi Jonas ismi geciyor o gelirse opup basiniza koyun ronaldo gelmis gibi sevinin. Almeida filan gelecegine Diafra Sakho gibi bir adam alalim tutma ihtimali yuksek. Gerçi bu forumda Dzeko ya lesh agir kazma diyenler var

Kadro yapilanmasi berbat.

Mesela dedigin yabanci forveti alsak nasil bir 11 önerirsin?

Tam bilemiyorum üzerinde oturup saatlerce düsünmek lazım saka maka :) Abi şöyle bir şey var bir arkadas yazmıştı mesela bugün Furkan Özçal çok iyi bir performans verdi onu sağ bek oynatıp Veysel Selçuk'u kesebilir demişti. Muhtemel göründü bana, aslına bakarsan çok alternatifli bir kadromuz var forvet harici

Ulan nedir bu zencilerden cektigimiz aradan 3 ay gecti hala gitmediler ulan yonetim ne yapiyor bunlara bu yonetimde korkuyor galiba yollamaya.

bizim transfer politikasina sinir oldum

yarin FM 2014 alip gosterecem transferler nasil yapilirmis diye :@

Sadece Mevlut ve Serdar Tasci transferi ile transfer sezonu kapatsak herkes razi olur

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Serdar Tasci - Alex Telles

Felipe Melo - Furkan Ozcal

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Mevlut Erdinc​

Tam bilemiyorum üzerinde oturup saatlerce düsünmek lazım saka maka :) Abi şöyle bir şey var bir arkadas yazmıştı mesela bugün Furkan Özçal çok iyi bir performans verdi onu sağ bek oynatıp Veysel Selçuk'u kesebilir demişti. Muhtemel göründü bana, aslına bakarsan çok alternatifli bir kadromuz var forvet harici

Forvete yabanci yazinca gercekten bir ilk 11 cikarmak cok zor. Türk forvet oynatsak bile zor, cünkü bizde 6 tane kaliteli türk yok malesef :(

Aksam ki maca bakamadim, ama keske furkan seviye atlasa da selcuk un formasini kapsa. Ama yine 5 yabanci sikintisina care olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt