Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Bu arada renkdaslar 1000 like'ı görmeden uykuya yollamayın beni be, 6 tanecik kalmıs şunun şurasında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvete yabanci yazinca gercekten bir ilk 11 cikarmak cok zor. Türk forvet oynatsak bile zor, cünkü bizde 6 tane kaliteli türk yok malesef
Aksam ki maca bakamadim, ama keske furkan seviye atlasa da selcuk un formasini kapsa. Ama yine 5 yabanci sikintisina care olmaz
-Dany
-Eboue
-Ontivero(Kiralik)
-Chedjou
Ne zaman gidecek su cöpler.
Aynen çok zor oluyor abi yalnız furkan akşam sağ bek oynadı ikinci yarı girip ve sana şöyle söyliyeyim inanılmaz bindirmeler yaptı. Ben çok begendim yani
Tabi paralari bosa harcayinca, sag bek transferini bitiremeyince böyle denemeler mecburi oluyor.
Ama tutmasina sevindim kardesim, insallah Veysel e alternatif olur
Psg forumuna goz attimda adamin biri iki ay once ileriye ucluye Ronaldinho-Drogba-Eto'o yazmis ibo ve di mari a yedek olarak yazmis ve bunu destekleyen bir kac kisi cikmis![]()
Kesin türklerdirD
Psg forumuna goz attimda adamin biri iki ay once ileriye ucluye Ronaldinho-Drogba-Eto'o yazmis ibo ve di mari a yedek olarak yazmis ve bunu destekleyen bir kac kisi cikmis![]()
Burada da iyi ustalar var hamitle buraka bel baglamis oturuyorlar, herşeyi bilmek ne güzel.
Hamit diyince abi, bize giren en büyük kazık hamit'tir. Yanılıyor muyum ? Adam yatarak 3m alıyor senede
2 yada 3 milyon euro da bonservis odemistik
Aynen 2,5 tu galiba. Schalkeye attıgı golden baska ne verdi ?
direklerle fantazileri.
o degilde gomisi begenmedik ama JIMMY BRIAND bile faydali olur suan bize
Jimmy'yi ^ mersin alacak diyorlardı sanırım anadolu kluplerinden biriydi. Yalnız cidden haklısın gomis'e yaz başı kimse göz yummuyordu, keske alınsaymış.
Fransiz basini bursa diyor. Ya baskan basip parayi birini alacak adam akilli yoksa Almeida gibi duruyor maalesef bari niasse filan alaydik adami gitmeden
Başkan parayı basıp alacak ta para yok ki şu an. Keşke zengin iş adamlarımızdan biri de bize forvet hediye etse. Sow gibi. Biz sponsor anlaşması yapmadan çok zor transfer yapamayız
maalesef oyle hadi iki tane like atayimda rahat uyu

Allah razı olsun leo baskan.Yalnız 1000.like @Kemal Bulur abiden geldi ama olsun![]()
like yukseltmek istiyorsan al sana garanti cozum kim oldugunu soracaklar sen ismini ve fotosunu atacan 5 dakika icinde 20 like garanti
/QUOTE]