Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Burak'a küfreden şerefsiz ettiği küfürler Burak'a olduğu için savunulacak duruma gelir. Nasıl olsa küfredilen adam Burak ya sorun değil canım suç illa ki ondadır. Düşene bir de ben vurayım zihniyeti bu işte. Bir de böyle söyleyince Burak'ın oynadığı futbolu savunuyorsun diye aptalca şeyler yazarlar(Burak'ın başlığında kendisinin futboluyla ilgili ne düşündüğümü 2-3 hafta önce yazmıştım isteyen bakar). Görün işte içimizdeki karaktersizleri.

Birisi gözden düştü mü? Çoğunluk sürekli haklı ya da haksız bir adama mı yükleniyor? Vur anasını satayım vur. Sizin karakteriniz bu kadar işte.

Burak, hiçte tercih ettiğim bir forvet tipi değildir ancak mevcut kontenjan durumu ve başka mevkilerde de eksiklikler olması, yerli piyasada da konuşulan bedellerin karşılığını verebilecek oyuncu bulunmaması nedeniyle, teknik açıdan defolarını minimize edecek bir taktikle faydalanılması gereken bir futbolcumuz...Futbolculuğu böyle...

Adamlığına gelince, röportajlarında ve katıldığı TV programlarında ne kadar kendini bilen, mütevazı bir insan olduğunu gösterdi her defasında...Daha da önemlisi, bu konuda hiçbir olumsuz yansıma da olmadı; hatta spor camiasından kime sorulsa, bırakın olumsuz laf etmeyi, Burak' ı yere göğe sığdıramadığını görüyorum, tam da bahsettiğim özellikler üzerinden...

Geçen yıl İtalya ya gitmesi, hem biz hem kendisi açısından en iyisi olurdu, tam fırsattı, kaçırıldı maalesef...Hele elde ilk 11 için ilk düşünülen adam Burak iken, ikincisinin Umut olması tam bir fiyasko...Umut gönderilip (Veya Burak), Mevlüt alınsa bir parça kabul edilebilir belki...

aynen katılıyorum . gönderilenin burak değil umut olması gerektiğini düşünüyorum ama mevlüt gelmeyeceğine göre yabancı forvet alınabilir ve deplasmanlarda 4 tane türk savunmacıyla oynayabiliriz.

Futbolcusuna sahip çıkamayan bir taraftar.Helal olsun Gs taraftarına.Biz her şeye müstahakız valla.Şu video'nun başlığının çirkinliğine bak birde ya

Burak, hiçte tercih ettiğim bir forvet tipi değildir ancak mevcut kontenjan durumu ve başka mevkilerde de eksiklikler olması, yerli piyasada da konuşulan bedellerin karşılığını verebilecek oyuncu bulunmaması nedeniyle, teknik açıdan defolarını minimize edecek bir taktikle faydalanılması gereken bir futbolcumuz...Futbolculuğu böyle...

Adamlığına gelince, röportajlarında ve katıldığı TV programlarında ne kadar kendini bilen, mütevazı bir insan olduğunu gösterdi her defasında...Daha da önemlisi, bu konuda hiçbir olumsuz yansıma da olmadı; hatta spor camiasından kime sorulsa, bırakın olumsuz laf etmeyi, Burak' ı yere göğe sığdıramadığını görüyorum, tam da bahsettiğim özellikler üzerinden...

Geçen yıl İtalya ya gitmesi, hem biz hem kendisi açısından en iyisi olurdu, tam fırsattı, kaçırıldı maalesef...Hele elde ilk 11 için ilk düşünülen adam Burak iken, ikincisinin Umut olması tam bir fiyasko...Umut gönderilip (Veya Burak), Mevlüt alınsa bir parça kabul edilebilir belki...

Aman kardesim mevlut demeyin ya umut 2 gelsin istiyosunuz baska adammi kalmadi podolski getirin mevlut nedir....

uzatmayin beyler küfrün affi olmaz..sokakta o küfürün ceyregini etseler adamin kicindan kan alirlar..millet anasini bacisini yolda bulmadiki it köpege yem etsin..

★☆★

Kimse birisinin mesleği yüzünden ona ana bacı küfredecek hakka sahip değildir. Bu terbiyesizliği savunan da en az onun kadar terbiyesizdir

Burak bu seneye damga vuracaktır. O küfür eden şahsiyeti de utandıracaktır. Buna eminim.Burak bu takıma 4. yıldızı taktıracak, ahanda yazıyorum şuraya...

Burak her ne olursa olsun Kabadayıligi bırakması lazim. Eric Cantona' ya mi özendi bilemiyorum.

Fenerin durumu ortada. Karmakarışık oldular. İsmail Kartal nedir yaa :) zaten takımları 30 yaş üzerinde, Beşiktaş desen hali ortada. Sağ bek, orta saha, stoper, DMC sorunları ile lige giriyorlar. Bu kadro ile 3 kulvarda başarılı olmaları imkansız. Keza Trabzon'da bu sene için toplama takım oldular. Yani 2-3 kritik hamle ile ligi forse eder, rekor puan farkıyla şampiyon oluruz. şampiyonlar ligi için ise kafamda deli sorular...

fener maçında arkamdan oturup izle diyen adamda burağa küfür ediyor ve her hareketini eleştiriyordu. burdaki ortamı çözmeye başladım . burdada stada gidip maçı oturarak izleyen gruplar çoğunlukta gözüyor. o adamlarada siz stada gelmeyin diyerek cevabımı vermiştim . Bu hayatta anlam veremediğim insanlar aksama kadar kahvede oturup sürekli iktidarı eleştiren ve az önce anlattıgım insanlardır . kusura bakmayın bende böyleyim.

Abi hepiniz haklısınız tamam Burak' a ağır hakaret etmiş dallama hak etmiş ama millet Burak' ın üstüne bu kadar çok gidiyorsa o da toparlasın biraz kendini yahu.. Dün sırf hamle yapmak istemediğinden ayağının altından top kaçırıyor. Şimdi Fener maçında iyi oynamasa ne olacak? bu tepkiler kat kat kat artacak.. Bizim kadar Burak kendini düşünmüyor valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt