Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arena'da elit bir takımla sezon açılışı gibi birşey yapabilirdik.Süper Kupa öncesi topçular havaya girer,taraftarla bütünleşebilirdi.Dün yaşananlar ister istemez takımı germiştir ve olumsuz etkileyecektir.

Küfür edilen adam Burak sonuçta her türlü taraftar haklıdır.

Fakat öyle bir dava yok sen bu küfürler uğultular yüzünden kaç oyuncunun özgüveni ile oynadın haberin var mı?

Bu kaçıncı oluyor hepsini kaybettik, yeni hedef Burak mı? Medyada tüy dikiyor zaten dünden hazır buna.

Bizim taraftarda aynı oyuna bilmem kaçıncı kez geliyor.Arda'yı kaybettik akıllanmadık Selçuk gitti gdiyor Burak gitti sayılır.

Her sene birini seçip hedef alıyoruz.Maalesef bizim tarftarın huyu bu.

Bundan vazgeçmeleri lazım.Taraftarlık profili bu olmamalı.

Yazık çok yazık...

Öneriniz nedir renktaş? Buraksız bir 11 nasıl mümkün mesela?

Ayağında top saklayabilen al ver yapabilen kafa toplarında iyi bir forvet bize ilaç olacaktır. Alinabileceklerin en kötüsü Almeida dahi şu aşamada daha yarar sağlar bize. Burak kafaca sahalardan çok uzaklasmis nedenini anlamak mümkün değil.

Kimse kusura bakmasında oyuncusuna sahip çıkamayan nadir taraftar grupları arasındayız.Bu konuda açık ara birinciyizdir.

Ayağında top saklayabilen al ver yapabilen kafa toplarında iyi bir forvet bize ilaç olacaktır. Alinabileceklerin en kötüsü Almeida dahi şu aşamada daha yarar sağlar bize. Burak kafaca sahalardan çok uzaklasmis nedenini anlamak mümkün değil.

Kesinlikle katılmıyorum. Komşununtavuğu meselesi. Bir ekre Burak, Almeida ile aynı ligde oynadığı her sezonda Almeida'yı katlamış gol sayısında. İkincisi kafasında futbolu bitiren birisi varsa o da Almeida. Ne çabuk unutuluyor geçen seneki hali. Almeida yerine Elmander desek daha mantıklı inan bana. Yani dün de Emenike övüldü. Bu adamların tamamı bu ligde denenmişler ve Burak totalde daha fazla faydda vermiş.

Burak'ın oyunculuğunu ben de beğenmiyorum ama bunlar da realite olarak karşımızda duruyorlar. Ayrıca sorumun tam cevabını alamadım. farzedelim ki Almeida veya ondan 10 kat kalitelisi geldi. Nasıl bir 11 ile oynayacağız?

Evet onu anladım , ne anlatmaya çalışıyorsun başka ?

kahvede oturan adam neye isyan eder mesela bunu düşün. aksama kadar oturuyp bişey elde edemeyeceğine inan . sonra eleştirilerinde haklı olup olmadıklarını değerlendir . bişeyleri eleştirmek için o hakka sahip olman gerekir bence .

almeida geleceğine gignac gelsin daha iyi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=k5DWNpFrSAE[/media]

Mevlüt bizim için gerçek ilaçtı

umarım almadığımıza çok pişman olmayız...

almeida geleceğine gignac gelsin daha iyi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=k5DWNpFrSAE[/media]

whopper-pour-gignac-burger-king.jpg

Düne kadar yabancı forvet transferine karsıydım ama burak efendi sagolsun fıtık etti beni. Kalbim sıkıştı o derece.

Soldado ve Balanta-Song ikilisinden birini almalıyız. Yoksa Şampiyonlar liginde benfica-basel-apoel grubundan bile elenme şansımız var.

Sponsor yok transfer yok 2 hafta kalmış başkanın politikası zaman geçirip fiyat düşürmek ama zaman kalmadığı için fiyati dahada arttiricaklar bunu göremiyor mu? Son gün cris tarzı transferlere hazırlanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt