Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azında 3 aydır bu sorunun cevabını alamadım.

Buraksız 5 yabancılı 11 yapın lütfen! O 11 hazırlık maçlarındaki 11'den daha güçlü olsun.

Buyrun cevap bekliyorum.

Mus

Veysel-balta-semih-tarık

Melo-selçuk

Bruma wes olcan

Torres

Olmadı gibi:)

Yahu daha 6 ay önce sol bekimiz Hakan diye ağlayan adamlar şimdi savunmanyı Veysel-Semih-Koray-Hakan diye kuruyorlar.

Burak gidecek bu kezde sırayla Veysel'e, Hakan'a ve hatta zaman zaman yapıldığı gibi Semih'e saracaksınız. Burak bence de kaliteli değil ama buyrun hodri meydan hocanın hazırlık maçlarında çıkardığı Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Olcan-Sneijder-Bruma-Burak şeklindeki üstelik 6 yabancılı 11'den daha kalitelisini kurun kağıt üstünde.

ayrıca balanta genç tecrübesiz bize defansta tecrübeli bi adam lazım semihin yanına deniliyo bi taraftan, bi taraftan da semihin yanına koray yazılıyo.kaldıki korayın ne vereceği de hiç belli değil.

Solbekte Hakan'in etkisi forvetteki Burak yaninda hic kalir. Ne alakasi var. Top kontrolu edemeyen, futbol beyni zekasi olmayan forvet yuzunden 2.5 yildir vasat oynuyoruz. Nice solbekte Hakan'in oynadigi iyi maclar izledik. Ki Hakan'in solbekte genelde istikrari iyi.

Hakan'ı savunanalrdan biriyim ama Hakan ile bitmiyor mesele. Stoperi var bu işin bir de.

Veysel-Semih-Koray(Zan)-Hakan savunması sana mantıklı geliyor mu?

Kimse burak'ın süper olduğunu iddia etmiyor. Hele ben hiç etmem. Bana göre Pektemek daha iyi ama mevcut şartlarda ya Burak'a katlanacağız ya da gidip Mevlüt'ü alacağız. başka yol yok gibi.

Öyle bir sol bek yok işte. Burdan söylemesi kolay. Tarık denilen adam mı Burak'ı kesmeyi gerektirecek sol bek?

sen de hiç kimseyi beğenmiyorsun ama süper golcü yetenek zengini burak'ı yere göğe sığdıramıyorsun. burak ın yetenek olarak tarık baltadan bi fazlası yok sadece boş kaleye attığı golleri var. ha bu arada en azından o dediğim adamlar top kontrol edebiliyor ve 3 m yanındaki adama pas atabiliyor

Hakan'ı savunanalrdan biriyim ama Hakan ile bitmiyor mesele. Stoperi var bu işin bir de.

Veysel-Semih-Koray(Zan)-Hakan savunması sana mantıklı geliyor mu?

Kimse burak'ın süper olduğunu iddia etmiyor. Hele ben hiç etmem. Bana göre Pektemek daha iyi ama mevcut şartlarda ya Burak'a katlanacağız ya da gidip Mevlüt'ü alacağız. başka yol yok gibi.

Alacagiz, Mevlut'u tabii ki alacaksin. Takim oyununa katkisi yuzde 50 bile olsa kar. Burak'in hicbir katkisi yok, ustelik zarari var. Bak gol kacirdi felan demiyorum, takim oyununa zarari var.

Bizdeki forvet 10-15 gol atsa yeter. Ama takim oyununa katkisi olmasi lazim. Cunku gol yuzdesi yuksek oyuncularimiz var orta sahada. Bizim kulupte futbol nasil yonetiliyor anlamiyorum. Teknik direktorler nasil gormuyor anlamiyorum. Bu yeteneksizden ne bekliyorlar aceba.

sen de hiç kimseyi beğenmiyorsun ama süper golcü yetenek zengini burak'ı yere göğe sığdıramıyorsun. burak ın yetenek olarak tarık baltadan bi fazlası yok sadece boş kaleye attığı golleri var. ha bu arada en azından o dediğim adamlar top kontrol edebiliyor ve 3 m yanındaki adama pas atabiliyor

Alakası bile yok. Burak'ın forvetteki verimi ve kalitesi > Tarık'ın sol bek verimi ve kalitesi.

Bunu bildiğimizen savunuyoruz yoksa Burak eleştirilerini en ok yapanlardan biriyim.

Alacagiz, Mevlut'u tabii ki alacaksin. Takim oyununa katkisi yuzde 50 bile olsa kar. Burak'in hicbir katkisi yok, ustelik zarari var. Bak gol kacirdi felan demiyorum, takim oyununa zarari var.

Bence de var zararı. Bunu ben geçen sene de yazdım. Ama dediğim şu alternaifmiz yok. Hani Ömer Toprak'ı bile alsak tamam dyeceğim ama yok işte. Sol bekte İsmail Köybaşı kadar adamımız olsa tamam diyeceğim ama yok. Mevlüt dışında tek bir alternatifi yok Burak'ın şu şartlarda.

Alakası bile yok. Burak'ın forvetteki verimi ve kalitesi > Tarık'ın sol bek verimi ve kalitesi.

Bunu bildiğimizen savunuyoruz yoksa Burak eleştirilerini en ok yapanlardan biriyim.

Ne verim, ne kalitesi yahu. 6-pas icerisinde yuvarladigi toplara mi verimli diyorsun? Onun oynamadigi Terimin ilk sezon daha golcu bir takimdik. Bizdeki forvet istasyon gorevi ustlemesi, 6-pas icerisinde top yuvarlamasindan daha onemli.

Bence de var zararı. Bunu ben geçen sene de yazdım. Ama dediğim şu alternaifmiz yok. Hani Ömer Toprak'ı bile alsak tamam dyeceğim ama yok işte. Sol bekte İsmail Köybaşı kadar adamımız olsa tamam diyeceğim ama yok. Mevlüt dışında tek bir alternatifi yok Burak'ın şu şartlarda.

Cenk Tosun bile yararli olurdu bu takima. Burak gibi yeteneksizin alternatifi yok demek acayip yanlis bence.

Burada kimse kimseyi eleştirmeyin demiyor. Mantıklı eleştiriler istiyor. Yapın Buraksız 6 yerli olan bir 11 üstüne konuşalım. Ayrıca Türkiye'nin açık ara en vefasız taraftarına sahip olduğumuzu herkes biliyor. Şerefsiz fener medyasının gazına gelip Arda'yı yollamalar. Efsaneleri gönderme şekilleri...

tamam biz vefasızız zaten diğer tüm takımlar oyuncularını formdan düşseler bile jübilelerine kadar besliyorlar kulüpte. ibrahim üzülmez,rüştü falan hep öyle oldu zaten. bu ülkenin en vefalı takımı biziz ama tam tersi futbolcular çok vefasız. arda efendi bizi sezon başı arkadan bıçaklayıp gidiyor biz vefasız oluyoruz. yıllarca yetenek fakiri sabriyi bile duysusal yapımız nedeniyle takımda tuttuk. biz vefasız değil tam aksine gereğinden çok vefalıyız ve çok duygusalız. real madrid bile gerektiğinde raul guti r.carlos a yol verdi, niye çünkü futbolda duygusallığa yer yoktur.

Galatasaray takimi verimli olacak arkadaslar, kisisel istatistikler kimsenin umrunda degil, sampiyonlukta getirmiyor. Emenike <15 gol atti ama rakip defansini yiprattigindan dolayi Fenerbahce bircok maci kurtardi. Nasil bir taraftarsiniz yahu. Sari kirmizi elbiseli bir oyuncu savunacagim diye takim cikarlarini unutuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt