Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ın performansı kötü denemez sonuçta çatır çutur gol atıyor adam bence,

Geçen seneki performansı önceki yıllara göre kötüydü neden bilmiyorum

Hakan şükür gelsin bari :DD

Bu takımda, formda ve genç, hakan olacakdı aslında

Iki tane kendinden diplomali futbol uzmani boyle bir laf atmis ortaya, yok efendim sirti donuk forvet olmazsa futbolda atak gelistirilemezmis? Nereden cikti bu sacmaliklar yahu? Acin sirf bu hafta oynanan maclarda sirti donuk forvetlerin ayagina top bile degmeden atilan onlarca dunya guzeli gol bulursunuz.

Boyle sacmalik olur mu yahu akil var mantik var. Yani koskoca futbol oyununda basarili olmak yalnizca cok spesifik bir oyuncu tipi ile mumkun, her takimda illaki en ileride tam olarak boyle bir oyuncu olmazsa dunyada hic bir takim iyi futbol oynayamaz. Futbol bu kadar kisir bir oyun mu? :D

Ne verim, ne kalitesi yahu. 6-pas icerisinde yuvarladigi toplara mi verimli diyorsun? Onun oynamadigi Terimin ilk sezon daha golcu bir takimdik. Bizdeki forvet istasyon gorevi ustlemesi, 6-pas icerisinde top yuvarlamasindan daha onemli.

Kenan kusura bakma ama ciddi şekilde okudğunu anlamama sıkıntın var. Ben diyorum ki Burak'ın sanrafo verimi Tarık'dan yüksek sen Burak'a çok verimli adam demişim gibi cevap veriyorsun.

Bir de takıntı yaptığın şeyleri abartarak söylüyorsun.

Hani söylemeyim Burak'ı şahsen savunmayım diyorum ama 6 pas içerisinde o topları yuvarlayamayan ama pas istasyonu filan görevlerini gören Almeida'lı BJK'nin durumunu da gördük geçen sene. Adamı zil takıp yolladılar.

Iki tane kendinden diplomali futbol uzmani boyle bir laf atmis ortaya, yok efendim sirti donuk forvet olmazsa futbolda atak gelistirilemezmis? Nereden cikti bu sacmaliklar yahu. Acin sirf bu hafta oynanan maclarda sirti donuk forvetlerin ayagina top bile degmeden atilan onlarca dunya guzeli gol bulursunuz.

Boyle sacmalik olur mu yahu akil var mantik var. Yani koskoca futbol oyununda basarili olmak yalnizca cok spesifik bir oyuncu tipi ile mumkun, her takimda illaki en ileride tam olarak boyle bir oyuncu olmazsa dunyada hic bir takim iyi futbol oynayamaz. Futbol bu kadar kisir bir oyun mu? :D

Senin en ilerdeki adam topu kontrol bile edemiyorsa, pas trafigine bile katilamiyorsa kanadi kirik bir takim olursun. Kicini defansa dayiyip, dakikalarca topu ayaginda tutsun diyen yok. Bosuna yazmissin bu kadar satir.

Kenan kusura bakma ama ciddi şekilde okudğunu anlamama sıkıntın var. Ben diyorum ki Burak'ın sanrafo verimi Tarık'dan yüksek sen Burak'a çok verimli adam demişim gibi cevap veriyorsun.

Bir de takıntı yaptığın şeyleri abartarak söylüyorsun.

Hani söylemeyim Burak'ı şahsen savunmayım diyorum ama 6 pas içerisinde o topları yuvarlayamayan ama pas istasyonu filan görevlerini gören Almeida'lı BJK'nin durumunu da gördük geçen sene. Adamı zil takıp yolladılar.

Bizimkide cok kacirdi canim 6-pas icerisinde. Asistci ayaklarimiz fazla takimda, o yuzden Umutta oynadiginda baya atiyor. Yani 6-pas icerisinde atiyor derken affetmeyen bir golcu demek istedim. Gollerin geneli ile bir sozdu o. Yeteneksiz oyuncu, kotu de bir forvet.

Burak Yılmaz'ın

12/13 performansı : 32 gol 8 asist

13/14 performansı : 18 gol 10 asist

Adam çokta kötü oynamamış aslında, yalnız ya 2 sene önceki performansı çok iyiydi yada geçen seneki performansı düştü

Bizimkide cok kacirdi canim 6-pas icerisinde. Asistci ayaklarimiz fazla takimda, o yuzden Umutta oynadiginda baya atiyor. Yani 6-pas icerisinde atiyor derken affetmeyen bir golcu demek istedim. Gollerin geneli ile bir sozdu o. Yeteneksiz oyuncu, kotu de bir forvet.

Ben de diyorum ki kötü olmasa da bizim seviyemizde de değil kabul. Ama ülkemizde malum 5 yabancı sınırı var. Bizim takımımızda mevkileri belli 5 yabancı hali hazırda var bir stoper de almaya çalışıyoruz. Almasak da ya sol bek ya da stoperden en az biri yabancı olacak zira elimizde Burak'In santraforda verdiğini verecek bir yerli stoper veya solbek de yok henüz. Transfer edilebilecek bir isim de yok bu mevkilere. Tek şansımız Mevlüt bana göre. Ben de Mevlüt'ü daha az gol atsa da Burak'ın önünde görüyorum. Ama o da gelmezse Burak'ı kesecek bir oyuncu ortalıkta görünmüyor.

Anlatmaya çalıştığım tamamen bu. keşke Altuğ dnen çocuk biraz fiziğini geliştirse de çıkıp takır takır oynasa. ya da çok övülen Berk 100 metreyi 25 dakikada alan ve ayağını kaldırıdğında topa dokunması 2.5 daika alan bir adam olmasa da o oynasa.

Burak'ın performansı kötü denemez sonuçta çatır çutur gol atıyor adam bence,

Geçen seneki performansı önceki yıllara göre kötüydü neden bilmiyorum

10 gol atıp 50 pozisyon Kaçıran adamı bana burda övmeyin burak ne kadar gol kaçırınca ne kadar ofsayta kalınca diğer takım arkadaşlarınında motivesini düşürüyor

Galatasaray'in o noktadaki oynayan ve bu kadar sure alan bir oyuncusu bu sayilara ulasabilir. Bu takim oyununda yer almadigi, zarar verdigi tezini degistirmez.

Ama Fenerbahçe'de o mevkide oynayan ve senin övdüğün Emenike ne asist, ne gol sayılarında son 4 senede hemen hemen hiç Burak'a yetişememiş.

Ben de diyorum ki kötü olmasa da bizim seviyemizde de değil kabul. Ama ülkemizde malum 5 yabancı sınırı var. Bizim takımımızda mevkileri belli 5 yabancı hali hazırda var bir stoper de almaya çalışıyoruz. Almasak da ya sol bek ya da stoperden en az biri yabancı olacak zira elimizde Burak'In santraforda verdiğini verecek bir yerli stoper veya solbek de yok henüz. Transfer edilebilecek bir isim de yok bu mevkilere. Tek şansımız Mevlüt bana göre. Ben de Mevlüt'ü daha az gol atsa da Burak'ın önünde görüyorum. Ama o da gelmezse Burak'ı kesecek bir oyuncu ortalıkta görünmüyor.

Anlatmaya çalıştığım tamamen bu. keşke Altuğ dnen çocuk biraz fiziğini geliştirse de çıkıp takır takır oynasa. ya da çok övülen Berk 100 metreyi 25 dakikada alan ve ayağını kaldırıdğında topa dokunması 2.5 daika alan bir adam olmasa da o oynasa.

Son yerli opsiyonumuzu yerliden yana kullanmayacaktik zaten. Kadro planlamasi basli basina kotu. Sunu da pesin kabul edin ozaman, Burak ve Umut'un forvet oldugu bir takim en fazla ikincilik icin oynayacak. Ve bunu soylerken, Turkiye'nin en butceli takimindan bahsediyoruz. Rezil bir yonetim sozkonusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt