Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ın pivot bir forvet ile olan performansı ile tek forvet performansı arasında inanılmaz fark var.Burak'ı tek forvet oynatmak intihardır .

Prandelli'nin bir suçu yok eldeki malzeme bu.

Burak'in iyi performans gosterdigi dizilisle cikacak bir kulup degil GS, yani bir yeteneksize gore dizilis veya taktik uygulacak degiliz. Geciniz lutfen. Sneijder gibi bir adam icin bile aceba 10 numarali mi, yoksa catir catir bir orta saha mi dizelim tartismasi yapilirken top kontrolu olmayan bir yeteneksiz icin orta sahayi eksiltip ekstra santrafor mi koyalim? Nasil bir futbol kafa yapisi var TRde.

Bence rakamlar önemlidir fenerin yıllardır kabus olmasının sebebi sırf buydu zaten, her maç Alex 2-3 tane sallıyor rakip takım 90 dakika çıkartamıyordu

Burak 12/13 sezonundaki performansını sergileseydi bence farklı şeyler konuşurduk.

burak gibi oyuncular o rakama kariyerinde bi kere ulaşır örnekmi guiza 23 golle ispanya gol kralı olup geldi türkiyedeki halini biliyoruz

bu adamı artık savunmayın yetenek fakiri ama yeteneğin 10 katı ukala bir kişide hesabını sormuyor buraktan iyisimi varmış doluu umut bile buraktan iyi benim gözümde tüm sezon oynada buraktan çok gol atar kalıbımı basarım.mevlütte burak kadar atar ayrıca herşey istatistik değildir.

hocaların hocası mou bile daha fazla gol atan higuain yerine daha az gol atan ama takım oyununa katkısı olan benzemayı oynattı takımda tuttu

bizim taraftar olsa ahkam keser higuain daha çok atar derdi

burağın istatistiklerini çıkartıyorsunuz güzelde baktınızmı hiç geçen sene kaç kere ofsayta düşmüş kaç kere karşı karşıya kalmış yüzde kaçla oynamış

bu istatistikler varsa burak %30 ve altıdır kesin bana 18 gol atacağına 10 gol atsın ama yanındaki adamlara 30 gol attırsın bu ille asistle olmaz

indirdiği verdiği aldığı verkaça girmesi ofsayta düşmemesi gibi özelliklerlede olur ama burak savunma arkası koşu hariç hiç bi özelliği olmayan bi forvet bu kadar net

Burak'in iyi oynadigi performansa gore dizilis yapacak bir kulup degil GS, yani bir yeteneksize gore dizilis veya taktik uygulacak degiliz. Geciniz lutfen. Sneijder gibi bir adam icin bile aceba 10 numarali mi, yoksa catir catir bir orta saha mi dizelim tartismasi yapilirken top kontrolu olmayan bir yetenek icin orta sahayi eksiltip ekstra santrafor mi koyalim? Nasil bir futbol kafa yapisi var TRde.

Burak'ı ben mi aldım? Adam tek forvet oyanayamaz. Ne top rakip sahada kalır nede rakip sahada top çevirebiliriz. Kaldı ki topa sahip olan bir Gs istiyorken hoca. Elindeki malzeme buysa ve atamayacaksan ona göre yemek yapacaksın. Burak'tan yararlanmak zorundayız. Senin mantığına göre işe yaramayan her adam kadro dışı kalması gerekir.

burak gibi oyuncular o rakama kariyerinde bi kere ulaşır örnekmi guiza 23 golle ispanya gol kralı olup geldi türkiyedeki halini biliyoruz

bu adamı artık savunmayın yetenek fakiri ama yeteneğin 10 katı ukala bir kişide hesabını sormuyor buraktan iyisimi varmış doluu umut bile buraktan iyi benim gözümde tüm sezon oynada buraktan çok gol atar kalıbımı basarım.mevlütte burak kadar atar ayrıca herşey istatistik değildir.

hocaların hocası mou bile daha fazla gol atan higuain yerine daha az gol atan ama takım oyununa katkısı olan benzemayı oynattı takımda tuttu

bizim taraftar olsa ahkam keser higuain daha çok atar derdi

burağın istatistiklerini çıkartıyorsunuz güzelde baktınızmı hiç geçen sene kaç kere ofsayta düşmüş kaç kere karşı karşıya kalmış yüzde kaçla oynamış

bu istatistikler varsa burak %30 ve altıdır kesin bana 18 gol atacağına 10 gol atsın ama yanındaki adamlara 30 gol attırsın bu ille asistle olmaz

indirdiği verdiği aldığı verkaça girmesi ofsayta düşmemesi gibi özelliklerlede olur ama burak savunma arkası koşu hariç hiç bi özelliği olmayan bi forvet bu kadar net

Nasıl bir kere ulaşır ya Burak bize gelmeden 1 sezon önce Trabzonda toplamda 35 gol(+9 asist) atmış adam resmen her önüne gelene sallamış daha ne yapsın

Burak'ı ben mi aldım? Adam tek forvet oyanayamaz. Ne top rakip sahada kalır nede rakip sahada top çevirebiliriz. Kaldı ki topa sahip olan bir Gs istiyorken hoca. Elindeki malzeme buysa ve atamayacaksan ona göre yemek yapacaksın. Burak'tan yararlanmak zorundayız. Senin mantığına göre işe yaramayan her adam kadro dışı kalması gerekir.

Benim mantigima gore, 150 milyon eu butceye ulasmis bir kulubun kapisindan Burak gibi yeteneksizler girmemeli. Buna Umut vs. de dahil, fakat bu adamlar bu kadar forma sansi, ve bu kadar maas almiyor. Ayrica Burak'i alani elestiriyoruz tabii ki. 33 yasina 4 milyon eu'luk kontrat saglayani elestiriyoruz. Facia.

Allah aşkına bize gelme ihtimali olanve Burak'dan daha verimli olacağını düşündüğünüz 3 yerli santrafor sayın.

Neden santrafor mevki diye sormayı zira sol bek de yok stoper de yok sağ bek de yok. Belli ki Muslera-Stoper-Melo-Sneijder-Bruma(ya da yerine gelecek kanat forvet) 5 yabancımız olacak.

Evet Burak'dan daha iyi ve bize gelebilecek 3 yerli santrafor?

Cevap gelirse ben de yarın yorumumu yazarım. Herkese iyi geceler.

Benim mantigima gore, 150 milyon eu butceye ulasmis bir kulubun kapisindan Burak gibi yeteneksizler girmemeli. Buna Umut vs. de dahil, fakat bu adamlar bu kadar forma sansi, ve bu kadar maas almiyor. Ayrica Burak'i alani elestiriyoruz tabii ki. 33 yasina 4 milyon eu'luk kontrat saglayani elestiriyoruz. Facia.

Eray ile yeni sözleşme yapıldı verilen rakamlar malum nerde şimdi Eray ? Aslında ciddi yönetimsel zaafiyet var. Kurumsallaşmanın bizdeki görüntüsü anti-profesyonelizm.

Burak'tan bende memnun değilim ama yabancı kontenjanı varken Falcao'yu alıp Bayrampaşalı yapamazsınız.

Yapacak birşey yok en iyi seçenek Burak gözüküyor yine de bence

Zate sorun Burak'tan daha iyi olma ihtimali olan tek yerli santarforun Mevlüt olması ve O'nunda bizim takımımızda olması. İkinci bir örneği yok mesela.

Burak'tan daha iyi olma ihtimali olan çok yerli forvet var bana göre.Burak'ta Real Madrid'den gelmedi.Yine de riske girmek yerine doğru bir kadro planlamasıyla Mevlüt'ü çok rahat alabilirdik.

tapatalk

Allah aşkına bize gelme ihtimali olanve Burak'dan daha verimli olacağını düşündüğünüz 3 yerli santrafor sayın.

Neden santrafor mevki diye sormayı zira sol bek de yok stoper de yok sağ bek de yok. Belli ki Muslera-Stoper-Melo-Sneijder-Bruma(ya da yerine gelecek kanat forvet) 5 yabancımız olacak.

Aslında ülke futbolunun en ağlanılası yanı da bu ya.

Ne verim, ne kalitesi yahu. 6-pas icerisinde yuvarladigi toplara mi verimli diyorsun? Onun oynamadigi Terimin ilk sezon daha golcu bir takimdik. Bizdeki forvet istasyon gorevi ustlemesi, 6-pas icerisinde top yuvarlamasindan daha onemli.

Terim in ilk sezonuyla sonrası arasındaki farkın sebebi Elmander in yokluğu / sakatlık sonrası eski formunu bulamamış olması olabilir mi acaba?...O sezon da Elmander' in olmadığı her maçın ayrı bir kabus olduğunu hatırlamıyor musun?, imdada ''Sayın Kocaman'' yetişmese şampiyonluk da gidiyordu, aciz rakibe karşı sözümona kontrol futbolu oynatıp şut atmadan maçı bitirdi sağolsun!...2011-2012 ve sonrası için, bu dediklerim...

Bizim ligde en geçerli dizilişin -Tabi uygun oyuncularla- 4-4-2 olduğunu düşünmüşümdür hep...Sneijder tipinde bir oyuncu alıyorsan, planlamanı ona göre yapacaksın, Burak bu formatın oyuncusu değil, bunda hemfikiriz...

Nasıl bir kere ulaşır ya Burak bize gelmeden 1 sezon önce Trabzonda toplamda 35 gol(+9 asist) atmış adam resmen her önüne gelene sallamış daha ne yapsın

trabzonu geç bütün oyun sistemi herşey onun üzerine kuruluydu o 35 golün rakam vermiyim yanlış olabilir ama 8 10 tanesi penaltıdan atılmış gollerdi gs kariyerinde burak bi daha 30 golü göremez varmı bu adamın ofsayt ve yarım metreden dışarı attığı topların istatistiği keşke herşeyin istatistiği olsa üstüne basıp ezip öldürdüğü topları bi çıkarabilsek yanındaki adama top atamayan adam 30 gol atsa nolurki diğer takımın yapacağı yapması gereken en az 200 300 atak girişimini öldürüyor önemli olan budur umut sezona müthiş başlamış goller atıyorken 10 küsür gole gelmişken kesilip yerine bu yeteneksiz burak efendi oynatılmadımı küstü diye bu adamı oynattık umut devam etse o sezon 20 golü geçerdi takım oyununa katkısı burak x 50 dir

fergusonun da dediği gibi istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez

Çok dedim ben bunu anlamıyorlar.

Burak tek qas, ver kac, topu kanatlara yönlendirme gibi pas alış verişlerini yapa biliyormu ?

Istastik uzmanları bunu açıklasın

Burak liginde en çok faul yapan oyuncu olmuş

En çok ofsayta düşen oyuncu oldu avrupada

Takımın hocaları top devamlı bizde olmalı diyor ve set oyununu işaret etmekde sende çıkmışın her 2-3 topu rakibe teslim eden burakın gol sayılarını sayıyorsun.

Burak gol atsın yeterki. Takımının systemi, mentalitesi boooş ver . Burak daha önemli. Hem gol ve asist de atıyormuş bak.

Bol gol pozisyonuna giren oyuncular icin bu gayet normal bir Istatistik. Bos alanlara bol kosu yapan oyuncular genelde ofsayta cok düserler. Burak´i Avrupa´da o konuda Ronaldo ve Ibrahimovic izliyor. Burak´in takima bence tek zarari takim halinde pres aninda rakibe faul yapmasi. Top bize gececekken, rakip takim duran top kazanip bos yere rahatlama yasiyor oyun icinde...

Gol atmak futbolda belki hersey degil, ama önemli bir unsur oldugunu da unutmamak lazim. Pas konularinda basarisiz olmamiz dogru ama bu takim halinde bir sorun. tek santrafor olarak bu konuda pek bir zarara verecegini düsünmüyorum. Hersey Prandelli´in buragi nasil kullanacagina bagli.

----------------------------------------------Umut Bulut-----------------------------------------------

Jaja Coelho-------------------------------------------------------------------------Burak Yilmaz

--------------------------------Engin Baytar-------Gustavo Colman----------------------------

----------------------------------------------Selcuk Inan-----------------------------------------------

Trabzonspor ozamanlar cok dinamik ve güzel futbol ile 81 puana ulasip sampiyon oldu, eger Burak ve Umut oyunu okadar cok bozan oyuncular ise, bu nasil mümkin olabildi ?

Huntelaar'li Schalke 3. lig takimina 2-1 yenilmis kupa macinda. Iyi istasyon olamadi herhalde. :D

Tam sirtini donecekken ayagi kaymis olabilir, o yuzden gol atamamislardir.

Çok dedim ben bunu anlamıyorlar.

neden anamıyoruz biliyormusun futbolun en önemli iki mevki bence forvet sonra kalecidir.yabancı sınırlaması var diye ben bu yeteneksiz adama mecbur değilim tellesi oynatmam bi sol bek bulurum ileriye adam gibi forvet koyarım gerekirse başka yerden kısarım yine ben bu yeteneksizi oynatmam 5 yabancı kuralı olan yerde kalecin forvetin ve forvet arkası adamın yabancı olmalı diğer klüplere bakarsakta bunu görürüz planlamanı doğru yapıp ona göre yapılansaydın

Caner senin oyuncunken fenere verdinmi

cenk tosun boştayken bjk ye verdinmi

olcan bedeva almak varken gitti trabzona üstüne para verip aldın

egemen boşken rakibine kaptırdın

Alper ha keza rakibine verdin.

ishak trabzona gitti ben eminim müthişte oynucak

töre elli kere söyledik bjk tan öncede alınmadı rakibine gitti

anlaşıp beğenmediğimiz olcay beşiktaşta yararlı oynuyor yasine gidip para veriyorsun

bunları ben yapmadım yönetim yaptı ben burak yılmaz yeteneksizini izlemek istemiyorum nerden kısarlarsa kıssınlar ama forvette adam gibi forvet istiyorum deplasmanda maç kazanamıyoruz nasıl kazanacaksın drogba umursamaz oynadı büyük oyuncu ama kafası başka yerdeydi.burak zaten yetenek fakiri 2farklı öne geçtiğimiz deplasman maçı nerdeyse yok şimdi bu bizim suçumuzmu yabancı sınırının suçum yoksa yönetimin suçumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt