Ekber Ekşi
Cezalı
- 13 Nisan 2014
- 669
- 0
- 586
arshavin gelsinr razıyım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arshavin gelsinr razıyım artık
+ Burak tek forvet en oynatılmaması gereken tip bir oyuncu.
Forvet yoksa ,,sahte 9" ile oynayalım
__________X______
_______X_____X____
* LG G2 Tapatalk *
Kaldı ki Drogba bezdirecek kadar -Buraktan da fazla- da top kaybı yapıyordu, garip çalım denemeleriyle filan...
Bol gol pozisyonuna giren oyuncular icin bu gayet normal bir Istatistik. Bos alanlara bol kosu yapan oyuncular genelde ofsayta cok düserler. Burak´i Avrupa´da o konuda Ronaldo ve Ibrahimovic izliyor. Burak´in takima bence tek zarari takim halinde pres aninda rakibe faul yapmasi. Top bize gececekken, rakip takim duran top kazanip bos yere rahatlama yasiyor oyun icinde...
Gol atmak futbolda belki hersey degil, ama önemli bir unsur oldugunu da unutmamak lazim. Pas konularinda basarisiz olmamiz dogru ama bu takim halinde bir sorun. tek santrafor olarak bu konuda pek bir zarara verecegini düsünmüyorum. Hersey Prandelli´in buragi nasil kullanacagina bagli.
----------------------------------------------Umut Bulut-----------------------------------------------
Jaja Coelho-------------------------------------------------------------------------Burak Yilmaz
--------------------------------Engin Baytar-------Gustavo Colman----------------------------
----------------------------------------------Selcuk Inan-----------------------------------------------
Trabzonspor ozamanlar cok dinamik ve güzel futbol ile 81 puana ulasip sampiyon oldu, eger Burak ve Umut oyunu okadar cok bozan oyuncular ise, bu nasil mümkin olabildi ?
Pas sorunu takım halinde sorun olduğuna katılmıyorum.
Gol tabiki önemli, ama sadece ona bakarak tamamdır demek ne kadar doğru?
Iyi yanları var burakın az çok. Itirazım olamaz buna.
Ama futbol takım oyunu var sayarak yola çıkarsak, bu bizim hocanın oynatmak istediği takım oyununda yeterlimi?
Yeterlisini geçelim. Eksik olan yönleri systeme yararmı yoksa zararmı veriyor.
Gol atması önemli tabikide, ama takımın level atlamasında, bir bütün olarak, ciddi engeleyen eksikleri mevcut bence
Trabzon kadrosunu yukardaki yazmanıda anlam veremedim pek.
2-3 aynı oyuncular var diye mi yazdın? Farklı hoca, farklı takım mentalitesi. Farklı bir sürü oyuncular var....
Burak'tan daha iyisi yok sözüne kesinlikle katılmıyorum
aha işte Burak'tan her anlamda çok daha iyi yerli forvet
alabiliyorsak alalım
![]()
bu ne ya malum sitelerdeki reklamlar gibi zırt pırt sağ dan soldan ortadan bir şeyler çıkıyor
ad block var ama yine de beyaz boş sayfa çıkıyor :ka10:
Oyunu futbolcularina göre sekillendirmek bir Teknik Direktörlük basarisidir. Eger paslasma takim oyunu degil ise, ozaman tek bir oyuncunun bütün bir sistemi bozmasi, ozaman o zaten iyi bir sistem degildir. Ben kadroyu yazdim, cünkü gördügümüz gibi top kontrolü kisitli iki tane oyuncu ile bal gibi sistem kurulma ihtimali vardir. Ve o kadrodan üc tanesi su an kadromuzda bulunmaktadir. Yani Umut ve Burak ile saglam ve akici bir sistem kuruluyorsa, Burak ile bunun kurulma ihtimali yokmu ?
Bana göre hazirlik maclrini baz alip, cok fazla dramatize ediyorsunuz takimin su anki durumunu. Az oyuncun degismesi yeni Teknik Adam icin bence avantajdir, ancak herseyin oturmasi zaten zaman alacaktir.
Hadi Buraksiz sakir sakir kombinasyon ve verkac yapiyor olsa takim, katilacam. Ama burada sanki takim üst düzey kombinasyonlar yapiyor, ve bunlari Burak Yilmaz bozuyor algisi var, ve bu bana göre dogru degil. Takimda yeterince teknik kapasite var ise, Burak´in pas konusunda yetersizligini kamufle etmesi lazim.
En mantiklisi zaten Serdar tasci ve Mevlüt´ü almak olacakti, ama birisi pahali geldi, digerini Prandelli veto etti.