Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juve sadece gecen sene gruplardan cikamadi o da bizim yüzümüzden

ondan önceki sene baya gitmislerdi diye hatirliyorum ben

futbol sadece istatistik degil diyorsun ama buraki savunurken sadece istatistikleri ortaya atiyorsun/atiyorsunuz

böyle bir mantik olmaz diyorum ben de sana

bir forvet önce iyi futbol oynayacak sonra istiyorsa gol de atabilir

iyi oyunu golle süslemek her zaman iyidir ama sürekli kötü oynayip sadece bazen gol atmak yetmiyor

günümüz futbolda her oyuncu iyi oynamak zorunda yoksa her macta zorlanirsin

bir forvetin kötü oynamasi sadece kendisini degil tüm takimi etkiliyor

Zaten Juve´de bir sezondur oynuyor, daha önce City´de oynadi takimi yine gruplardan cikamadi. Yok, ben gennelik ile Burak Yilmaz´in istatistiklerini aciklamaya calisirim. Bana göre tam tersi, bir santraforun ilk görevi gol atmasidir, illaki 20+ gol aticak diye bir kayde yok, ama gol atamayan oyuncuya ben santrafor diyemem. Juventus iyi oynamadigi icin degil, gol atamadigi icin cikamadi gruplardan... 6 mac, 7 Gol 3 tanesi Penalti´dan... Mesela Torres iyi futbolcu, ama Chelsea´de oldugundan beri neden elestiriliyor ? Gol atamaz hale geldi diye adam. Torres, Ba, Eto, topla hepsi cok iyi oynayabilen santraforlar, ama gol atamayinca neyine yarasin Mourinho´nun ? Skor yükünü az olsa sirtlayabilen 40 yasindaki Eto vardi ancak, adam bir senedir bas bagirdi golcü yok diye takimda...

Drogba cunku golluk pas denıyordu. Zor pası denıyordu. Burak gibi 3m. yanına pas hatası yaptıgını gormedim.

Drogba ile de Burak'ı da bir karsılastırma cumlesinde kullandık ya gercekten bize Salih Dursun falan mustehak.

Saçmalamışsın...Drogba yakın dönemde en beğendiğim, hatta hayran olduğum bir forvet oyuncusu iken; Burak hiç tercih etmediğim, fırlak, top kontrolü zayıf forvet tipidir...

Drogba alınmamış olsa önceki sezonda şampiyonluk kaybedilecekti muhtemelen...Ancak geçen sezon adamın top oynamaya niyetinin ve motivasyonunun olmadığını görmeyelim mi yani, hayranıyız diye?...

Drogba nın geçen sezonki performansından çok mu memnun kaldın?...Salih ile konunun ne alakası var?...

Saçmalamışsın...Drogba yakın dönemde en beğendiğim, hatta hayran olduğum bir forvet oyuncusu iken; Burak hiç tercih etmediğim, fırlak, top kontrolü zayıf forvet tipidir...

Drogba alınmamış olsa önceki sezonda şampiyonluk kaybedilecekti muhtemelen...Ancak geçen sezon adamın top oynamaya niyetinin ve motivasyonunun olmadığını görmeyelim mi yani, hayranıyız diye?...

Drogba nın geçen sezonki performansından çok mu memnun kaldın?...Salih ile konunun ne alakası var?...

Burakta herhangi bir motivasyon gördün mü

Manu'dan Javier Hernandez satıs listesinde. Henüz 26 yasında, gelirse uzun yıllar santrafor sıkıntısı cekmeyiz.

Buraktaki asil problemin bir karadelik gibi butun pozisyonlari hic edip yok etmesi oldugunu goremiyorlar bazi arkadaslar. Dikkat edin burak yokken kanatsiz takimda bile selcuk melo 10 gol 10 asist e cikmis zorlamis elmander necati maksimum verim vermis ama bir takim gibi oynamistir. Ne zamanki burak gelmis ilerde takim olarak bir kisi eksik ve butun paslarin bunda bulustugu bir takim olmustur. Ya offside ile poziyonu mahveder ya topu tutamaz yada pas atamaz. Her on pozisyondan biri gol olur sonra kral edasiyla gezer. Butun takimin emekleride hic olur. Bana drogba ile tek forvet oynayipta kotu oynadimiz bir mac gosterin? Arsenal fenerbahce besiktas real madrid juventus vs hepside iyi takimlara karsi ezici bile oynamistik. Birde pas alamayinca trip atip kusme huyuna bile girmiyorum. Adam takim arkadasinin gol atmasini dahi istemiyor bu kadar bencil

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Buraktaki asil problemin bir karadelik gibi butun pozisyonlari hic edip yok etmesi oldugunu goremiyorlar bazi arkadaslar. Dikkat edin burak yokken kanatsiz takimda bile selcuk melo 10 gol 10 asist e cikmis zorlamis elmander necati maksimum verim vermis ama bir takim gibi oynamistir. Ne zamanki burak gelmis ilerde takim olarak bir kisi eksik ve butun paslarin bunda bulustugu bir takim olmustur. Ya offside ile poziyonu mahveder ya topu tutamaz yada pas atamaz. Her on pozisyondan biri gol olur sonra kral edasiyla gezer. Butun takimin emekleride hic olur. Bana drogba ile tek forvet oynayipta kotu oynadimiz bir mac gosterin? Arsenal fenerbahce besiktas real madrid juventus vs hepside iyi takimlara karsi ezici bile oynamistik. Birde pas alamayinca trip atip kusme huyuna bile girmiyorum. Adam takim arkadasinin gol atmasini dahi istemiyor bu kadar bencil

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

işte anlatamadığım olay bu sadece kaçırsa yine iyi takımı sabote ediyor hücumları öldürüyor

Aajansspor

Aysal: "Podolski'yi ben tavsiye ettim"

Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal transfer çalışmaları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

‘Eksiklerimizi gidereceğiz’

“Lukas Podolski’nin alınmasını hocamıza ben teklif ettim. O da, ‘Bizim için şu anda Podolski çok lüks olur’ yanıtını verdi. Biz de girişimde bulunmadık. Joel Campbell ise genç ve çok iyi, yetenekli bir oyuncu. Ancak şu anda Arsenal’in satış listesinde değil ve kulübü vermiyor. Bizim de olmazı başaracak bir halimiz yok. Ama göreceksiniz, biz mevsim bitmeden yani transfer sezonu sona ermeden önce her halükarda eksiklerimizi gidereceğiz. Şu anda eksiklerimiz var. Ben bugün sahada dahi bunu görüyorum. Benim gibi sizler de bunu görüyorsunuz.”

1) Burak yılmaz 4-2-3-1 sisteminde tek forvet oynayamaz asla ama asla. bu çok açık artık tartışmaya gerek yok. bakın burak bu sistemde Rmadride koyun inanın onlar bile gol krizine girer. tek forvet oynayacak hiçbir meziyeti yok. ne duvar olur ne top tutar ne hava topu alır hiçbiri yok. en kötüsüde bu meziyetleri olmamasına rağmen her atakta topu almaya gelip topu yok etmesi, bu yüzden takımın atakları hep ölü sonuçlanıyor. Burakın stili biraz arif erdeme benziyor ama ondan daha az teknik. önüne topu at koşsun orta falan açsın yada boşsa kaleye vursun hepsi bu. eğer böyle oynatırsak bizden bu sene hiçbir cacık olmaz.

2) Burak yılmaz 4-2-3-1 sisteminde sol forvet yada sağ forvet oynayamaz. ama asla değil. eğer bu sistemle oynayacaksak-ki öyle görünüyor burakı forvette izlemektense kanatta izlemeyi tercih ederim. özellikle iç saha maçlarında pek sırıtmaz zaten.

3) Burak yılmaz en iyi 4-4-2 sisteminde 2.forvet olarak oynar. zaten hatırlarsanız bizdeki en iyi döneminde elmander veya umutun partneri olarak oynadı. devre arası drogba gelinceye kadar. 2.devre de drogbayla oynadı ve hepsinde başarılıydı. Burakın oyun tarzına en uygun bu. diğer forvet topu tutar, hava topuna çıkar, hamallık yapar (hatırlayın umutbulut-ki o zamanlar çok iyidi- 90 dakika eşşek gibi çalışır ama golleri burak atardı) ama burak sahada kaybolur kendini kaybettirir fakat gol pozisyonuna girmeyide bir şekilde becerirdi. Burakın oyun tarzı bu. sahada kaybolmak.

SONUÇ:bizim iht,iyacımız tek forvet oynayabilecek birini bulmak. yani elmander yada ilk geldiğinde drogba gibi oynayabilecek biri. gommis buna tam uygun adamdı yazık oldu. ama illa başkasınıda bulabiliriz. podolski de bence buna uygun değil. campellı çok beğensemde burak yine tek forvet olacağından yine birşey değişmez.

Burakta herhangi bir motivasyon gördün mü

Burak ın sorunu motivasyon değil, yetenekleri kısıtlı, burda Burak muhteşem bir santrfor diyen tek kişi yok zaten...Olan meziyetlerine göre kullanmayı bilirsen fayda sağlar yine de...

Hatta tribünlerden homurtular yükselmeye başlayınca motivasyonu daha da artıyor, her şeyi yapmak isterken iyice dağılıyor...Takım öne doğru tek pas yapamaz, tek bir oyuncu çalımla adam eksiltemez, kısaca hiçbir şey üretemezken de tek sorumlu Burak mış gibi davranmak adet haline gelmiş...Sanki Burak yerine 1. sınıf bir santrfor olsa her şey düzelecek!...Keşke bu kadar basit olsa ama öyle bir takım göremiyorum uzun süredir...

Aajansspor

Aysal: "Podolski'yi ben tavsiye ettim"

Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal transfer çalışmaları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

‘Eksiklerimizi gidereceğiz’

“Lukas Podolski’nin alınmasını hocamıza ben teklif ettim. O da, ‘Bizim için şu anda Podolski çok lüks olur’ yanıtını verdi. Biz de girişimde bulunmadık. Joel Campbell ise genç ve çok iyi, yetenekli bir oyuncu. Ancak şu anda Arsenal’in satış listesinde değil ve kulübü vermiyor. Bizim de olmazı başaracak bir halimiz yok. Ama göreceksiniz, biz mevsim bitmeden yani transfer sezonu sona ermeden önce her halükarda eksiklerimizi gidereceğiz. Şu anda eksiklerimiz var. Ben bugün sahada dahi bunu görüyorum. Benim gibi sizler de bunu görüyorsunuz.”

Podolski lüks olacaksa Sneijder-Muslera-Melo'nun ne isi var bizde. Podolski dedigimiz adam yıllık max. 3 m euro kazanacak.

O lüks olur, onu satmıyorlar, diğerini hoca beğenmedi falan filan. Hep hikaye. Eksiklerin giderileceginden kastıda Almeida ile Tarık heralde.

podolski lüks oluyorsa eğer istediğimden felan söylemiyorum bana kalsa komple forvet lazım ama o bile lüks geliyorsa bjk gibi eda feda de meloyu muslerayı sneijderi brumayı vs vs felan sat bari sezon sonuna geldiğimizde bu senede çöpe gitti demeyelim borç bari eritelim boşa sezon gitmesin

Podolski lüks olacaksa Sneijder-Muslera-Melo'nun ne isi var bizde. Podolski dedigimiz adam yıllık max. 3 m euro kazanacak.

O lüks olur, onu satmıyorlar, diğerini hoca beğenmedi falan filan. Hep hikaye. Eksiklerin giderileceginden kastıda Almeida ile Tarık heralde.

aynen öyle arkadaş geçen senedendemi ders almadık

ne kadar bastırırsan bastır bunun gibi adamlar 30 yaşından önce Türkiyeye gelmez..

Eğer bu transfer sezonunun başında veya geçen sezonlarda , devre arası transfer dönemlerinde bastırsaydık bu çocuk şuan Galatasaray forması giyiyordu.

Bizim gerekli potansiyele gerekli transfer hamlesini yapmama gibi saçma bir sorunumuz var örneğin Ontivero geldi , en kötü ihtimalle potansiyelli bir çocuktur , bekleyip görelim vs. dedik ancak senin liginde yabancı sınırlaması var , Almanya'dan gelen gurbetçilerde çatır çatır iş yapıyor kaldı ki Almanya'da ki gurbetçiler arasında bildiğim kadarıyla Orkan Çınar ve Sinan Kurt yaş kategorilerine göre en potansiyelli çocuklar.

Ontivero gidince 9 yabancı kaldı.Danny,eboue gitse 7 kalıcak.İleriye 1 yabancı alıp kapatırız transferi zaten 10 gün kaldı.

Herkesin aksine ben transferde durgun olmamızdan rahatsız değilim. 1-2 eksik(bana göre sadece 1 ekstra santafor lazım) tamamlanır transfer bitimine kadar. Bir takımın çok transfer yaptığı dönemler başarı yüzdesi daha düşük oluyor bana göre. Üstelik devre arasındaki anormal harcamaların sıkıntısını hala atabilmiş değiliz.

Prandelli bu kadroyla da iyi işler yapacaktır.

Herkesin aksine ben transferde durgun olmamızdan rahatsız değilim. 1-2 eksik(bana göre sadece 1 ekstra santafor lazım) tamamlanır transfer bitimine kadar. Bir takımın çok transfer yaptığı dönemler başarı yüzdesi daha düşük oluyor bana göre. Üstelik devre arasındaki anormal harcamaların sıkıntısını hala atabilmiş değiliz.

Prandelli bu kadroyla da iyi işler yapacaktır.

forvet şart oğlu şart gerisi olmasada olur tamam hani yıldız olayını geçtim elmander gibi savaşçı top ayağına yakışan biride olsa olur

Hakan Ünsal, Ergün Pembe mesela...''Yok ille de oynarız!'' diyerek gittiler; biri Rizede, biri Antepte doğru dürüst kadroya giremedi, e peki oralarda oynayamamışken Galatasarayda nasıl oynasınlardı ki?...Madem böyle bir yola girdin, hırs yapar insan değil mi?...''Küçücük'' Hakan yıllardır hala hıncını alamadı, her fırsatta kulübün ve takımın aleyhinde, istiyorlardı ki ''UEFA şampiyonu efsaneler'' kontenjanından yattıkları yerden birkaç yıl daha para kazansınlar...Bülent, son sezon hemen hiç oynamamışken, 37 yaşında gönderildi diye ne triplere girdi?...Rakiplerimizde Rıza, Feyyaz, Ali, Metin, Mehmet, Oğuz, Aykut, Ümit gibi adamlar yaşı 30 u bulduğu anda çirkinliklerle uzaklaştırılırken çok vefalı oluyorlar; 36 lık Ergün, 37 lik Şükür-Bülent, 35 lik Ünsal, güzellikle ayrılmayı beceremediler diye ''Galatasaray vefasız!''...Taraftarın çoğunluğu da bunu yiyor maalesef...

Zihnimi okusanız bu kadar olurdu, tebrikler, ıslak imza. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt