Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kadro mühendisligi acisindan Fenerbahce bizden daha sansli. Ligi idare edecek Türklerle bazi mevkileri kapattilar.

Fenerbahçe'nin avantajı kadro mühendisliği değil Avrupa'da olmamaları.Ligde Ersun'un uzun top sistemiyle idare ettiler,5-6 maçı son dakika golü ile kazandılar.İlginç bir şekilde makine gibi top oynadıkları düşünülüyor.

Adamların 3 tane stoperi kaldı.Bekir-Alves-Kadlec.Üçü de birbirinden kötü durumda ve Bekir-Alves inanılmaz uyumsuz oynuyorlar.Gökhan'ın yedeği yok,oynasa bile berbat oynuyor.Fenerbahçeliler bile bıkmışken bizim taraftarların Gönül'ü hala iyi performans gösteriyor zannetmesi çok saçma...

Orta sahaları çok düz,yetenekli oyuncuları yok.O yüzden Diego'yu aldılar ama büyük hata.Geçen sene öyle veya böyle işleyen sistemi tamamen bozacak bir hareket.

Ya Diego'yu 3 orta sahadan biri olarak kullanacaksın ya da forvet arkası olarak 4-3-1-2 oynatacaksın.2 durumda da pas oyunu oynamaları lazım ama bunu başarabilecek yetenekten yoksunlar.Diego varken geçen seneki gibi oynayamazlar.Ayrıca geçen seneki fizik performansları da olmayacak,zira oyuncular ağır idmanlardan yılıp Ersun'u gönderdiler....

Ben hala Mevlüt Erdinc´in daha dogru bir tercih olacagini düsünüyorum. Lig icin de avantaj saglar bize.

Nedenlerine gelince:

1. Türk

2. Güclü (Türkiye´de güclü forvet herzaman basarili olmustur)

3. Burak´tan daha sakin ve akilli.

4. Yillardir belli bir seviyede futbol oynuyor. Belki müthis bir yildiz degil ama Burak´tan faydali olur diye düsünüyorum.

5. Su anda da cok formda.

Benim tercihim Mevlüt, yabanci kanat (skorer), stoper paketi acikcasi. Mühendislik yapildiginda, en dogru secenegin bu oldugunu düsünüyorum.

Bence kadro mühendisligi acisindan Fenerbahce bizden daha sansli. Ligi idare edecek Türklerle bazi mevkileri kapattilar.

Volkan, Gönül, Caner vs. Dolayisiyla yabancilari da hücumda kullanip avantaj saglayabiliyorlar.

Simdi biz iyi bir forvet aldik diyelim mesela. Iyi bir forvet olacaksa, ki artik güvenmiyorum, onu oynatacaksin dimi?

Forveti koydun. Birini keseceksin. Kimi keseceksin? Bence hepsi önemli bizim icin. Cünkü iyi alternatif yok.

Dolayisiyla hep bi yer eksik olacak bizde. Bilmiyorum, yanlis mi düsünüyorum ben?

biz iyiyiz demiyorum zaten ama sen kötüyüz diyosun. bizim savunmamız fb kadar kötü değil maçtada göreceksiniz

hazırlık maçları dedin geçen sene emirates kupasını kazandık ne oldu hiçbişey

forvet dışında eksiğimiz yok bizim

hatta şunu söyleyim ismail dediki sistemi bozmayacaz yani 4-3-3 oynayacaklar ve diego gelcek sol tarafta oynayacak. diego ne kadar savunma yapacak?

gelmiş burda bazıları diyoki en az 4 yeriz yahu fener kimki bize 4 atacak?

bu fb geçen sene bizle oynamadımı en iyi zamanında bunlar kim 4 atacak? öyle abartılıyoki sanki real madrid.

ben size iddia ediyorum fb bizi kadıköy dışında kolay kolay yenemez.

maçtan sonra görüşelim

Spor haberlerine bakayım dedim.Bir tane olumlu haber yok.Bizi yerden yere vurmuşlar,Fener'i ve ismail kartal'ı göklere çıkarmışlar.Bakalım neler olacak.Umarım medyayı yanıltırız.

Forvet alın, başka transfer yapmasaniz da olur.

Defalarca söylemiştim defans problemi yok bu takımın.

Sıkıntı hücumcuda.

Mevlüt ve Alex Song alınsa ses çıkarmam . Hiç yoktan iyidir .

an itibariyle şunu öğrendim:

tarih 15 Ocak 1931

Athletic Bilbao-12 - Barcelona-1

Acaba orda da tartışmalar oluyor mudur bizde de olduğu gibi :)

-Docelona- :D

bizim tek eksiğimiz forvet

Ayrıca şu göz ardı ediliyor.Prandelli takıma muazzam yükleme yaptı,hatta Hamit geçen hafta "Bu kaçıncı çift idman unuttum" dedi.Son oynadığımız maçta biraz bunun da ağırlığı vardı.Takım zamanla kendine gelir.

Türkiye'de taraftarların hiç ortası yok.Ya çok iyi diyorlar ya çok kötü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt