Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de sol back solede Caner, İshak dışında da alalım bari. Yıllarca sol back gördü gözlerimiz Balta - Riera bunlar süper back zaten. Varlık içindeyizde adam beğenmiyoruz. Taraftarımız en son nezaman sol back gördü zaten onu bile hatırlamıyoruz.

Yani şunu diyorsun ;Bursa da dahi kadroya alınmayan yeni transferi biz alalım,yanlis mı anlıyorum

suana kadar yazılanlar arasında bizde en fazla is yapabilecek oyuncu soldado.

Hem ayagı ıyı hem kafa topu hem karambol golcusu hem tek vurusta iyi. Hicbir zaman top 15 takımın forveti olamaz . Ama emenikenin sowun costugu tslnin anasını aglatır.

Kardeşim adam kalite olarak kadro dışı kalmadı.Şenol hoca ile sorunlar yaşamış, birde kampa gitmemiş konuyla alakalı bi araştırma yaparsan olur.

Şenol Hoca gibi biriyle anlaşamayan adam bence bize de yaramaz ki çok iyi olsa idi bir şekilde yönetim araya girer barış sağlardı diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi benim görüşüm elimizdeki adamlardan iyi değil Anadolu topçusu yanılabilirim de tabi

baskanin genc oyuncu demesine bakmayin, nasil teknik direktör adayim anglosakson olacak demisti ancak prandelli gelince ben anglosakson ekollünden bahsediyorum diyordu, yabanci oyuncuda 30 yasinda biri gelirse bana göre genc diyebilir:)

cidden tanımıyorum adamı ya :D

O kadar populär bir oyuncu degil zaten. Eskiden Atletico'da oynuyordu, sonra Almanya'ya gitmis Gladbach'e...Orda de iyi degildi. Chedjou dan daha hizli belki ama ayni Chedjou gibi cok konsantrasyon hatalari yapiyor. Hava Toplarinda Chedjou kadar iyi degil.

O kadar populär bir oyuncu degil zaten. Eskiden Atletico'da oynuyordu, sonra Almanya'ya gitmis Gladbach'e...Orda de iyi degildi. Chedjou dan daha hizli belki ama ayni Chedjou gibi cok konsantrasyon hatalari yapiyor. Hava Toplarinda Chedjou kadar iyi degil.

eyw bro anladığım kadarıyla ched'den iyi değil eleman zaten ben bu chedi şutlama sevdasını anlayamıyorum, doria gelicekse neysede ched ayarındaki diğer stoperlerden birini almak için yollamak mantıksız..

Soldado veya Huntelaar gelse ortalığı dağıtırım yeminle tam istediğimiz tarz forvetler.

Rojo Manchester de, Nani de Sporting de, guzel takas.

edit: Nani galiba kiralik gitmis, kendine gel seneye daha iyi donsun diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt