Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
huntelaar mı cardozo mu demba ba mı?
giroudla anlaşsak süper olur
twitterda dolanıyor
Türkiye'de sol back solede Caner, İshak dışında da alalım bari. Yıllarca sol back gördü gözlerimiz Balta - Riera bunlar süper back zaten. Varlık içindeyizde adam beğenmiyoruz. Taraftarımız en son nezaman sol back gördü zaten onu bile hatırlamıyoruz.
sadece latife ettim o kadarbu takımın hunte gibi top class bir golcüye ihtiyacı kesinlikle var ...gelmeden öncede söyledim takımdaykende söylüyorum burak gerçkten bu takımın 1 numaralı santraforu olmamalı
Yani şunu diyorsun ;Bursa da dahi kadroya alınmayan yeni transferi biz alalım,yanlis mı anlıyorum
soldado gelsin bnce... gerçi bu gidişle kimse gelmeyecek sanırım
alvaro domingez kim ya şu eski zenitli ofansif oyuncu değilmi bu
Kardeşim adam kalite olarak kadro dışı kalmadı.Şenol hoca ile sorunlar yaşamış, birde kampa gitmemiş konuyla alakalı bi araştırma yaparsan olur.
cidden tanımıyorum adamı ya![]()
O kadar populär bir oyuncu degil zaten. Eskiden Atletico'da oynuyordu, sonra Almanya'ya gitmis Gladbach'e...Orda de iyi degildi. Chedjou dan daha hizli belki ama ayni Chedjou gibi cok konsantrasyon hatalari yapiyor. Hava Toplarinda Chedjou kadar iyi degil.
Mevki neresi bunun kac yasinda istatikleri fala nasil