Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan tmaam Burak düşmanısın ama bunun için yalan söyleme. Önce Burak kanatlara geçti Drogba gelince hatta baya kanatlarda oynadı. Sonra çift santrafor oynadılar. Sonra Mancini baya bir kanat oynattı. Kaldı ki Drogba çift forvet oynadığı her dönemde bu role kendiliğinden geçiyordu.

Yanlisi anlamissin galiba, ben Terim zamanindan bahsediyorum (Drogba'nin ilk senesi diye bahsettim).

Ne Dominguezi balantasi arkadaşlar bu takıma bir tane forvet bir tanede sol bek gerekir chedjou koray semih hakan Balta yeterde artar defansa ama ne tellesin alternatifi var nede burakin ve buraki tehdit edecek bir oyuncu lazım öyle çok yıldız bir forvete gerek yok gignac olabilir almeida bile olur ama umut ve burak ikiside çok yeteneksiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao gelse bile Burak'i kesemez, Selcuk'u felan keser. Burak'in tarif edilemeyen bir konumu var kulupte, baksana adamda top kontrolu yok ama yillik 4 milyon eu alacak 33 yasina kadar.

O yuzden forvet transferi pek umrumda degil acikcasi. Drogba bile geldiginde Burak en onde oynayip, bi ara Drogba top dagitici rolune felan giriyordu. Kanatlara gelip anca top aliyordu zorunluluktan. O gunleri hatirlayin. Burak'in konumu bozulmasin diye Drogba'yi bile yanlis kullandik formda oldugu ilk sene.

Mancini yanlis kullandi diye formdan düsmüs olmasin ? Mancini ile oyun sistemimiz genel olarak forvetlerimizi kanser edecek cinsdendi...

Iyi (!) bir forvet almazsak, bu sezon cok cok zorluk cekecegiz...Ama kim gelir bu saaten sonra? Hangi takim bu saaten sonra forvetini satiyor? Yine gec kaldik, yeter artik Aysal yeter.

2 dk siteye girelim dedik her taraftan reklam fışkırıyor ve çok sinir bozucu !!!!!

Mevlut'e 10 milyon isterlerse sen 10 milyon vericen arkadas

Burakla sezon gecmez

O da önce Burak'ı kanada aldı. Sonra 4-4-2'de çift santrafor oynattı ikisini. Sneijder'i sola aldı. Sonra da 4-3-1-2 ile yine çift santrafor oynattı.

Drogba o donem tek forvet icin bicilmis kaftan olmasina ragmen, Sneijder forvet arkasi oyuncusu olmasina ragmen Burak icin cift forvet oynadik evet. Ve o yuzden Drogba'nin tek forvetteki etkisinden yararlanamadik ve Sneijderi solda oynattik. Dedigim bu zaten.

Burak icin Sneijder ve Drogba'yi yanlis kullanan bir kulup olduk, top kontrolu olmayan bir yeteneksize 4 milyon eu veren kulup olduk. Konusadursun bazi arkadaslar.

Gerekirse 1 sene Avrupadan men yiyelim ffpden ama şu 4. yıldızı alalım artık .

Drogba o donem tek forvet icin bicilmis kaftan olmasina ragmen, Sneijder forvet arkasi oyuncusu olmasina ragmen Burak icin cift forvet oynadik evet. Ve o yuzden Drogba'nin tek forvetteki etkisinden yararlanamadik ve Sneijderi solda oynattik. Dedigim bu zaten.

Burak çift forvet değil sağ-sol forvet oynadı

zaman zaman Drogbayla pozisyon değiştirdiler markajcılarından kurtulmak için

Burak geçen sezon gudbettinliği kadar kanat forveti oynadığı için de gol sıkıntısı yaşadı

Bugun FB sampiyonlugun birinci, stat hasilati olmayan Besiktas ikinci adayi ise bunda Burak ve Umut'un forvet alternatifleri oldugumuzun direk olarak etkisi var. Bugun Burak'i bana karsi savunan insanlar Burak'in sozlesmesi bitene kadar sampiyonluk goremeyecekler. Galatasaray cikarlarini kenara koyup, 40 turlu bahane ile Burak'i savunanlar cok enteresan bir taraftar profili.

Burak çift forvet değil sağ-sol forvet oynadı

zaman zaman Drogbayla pozisyon değiştirdiler markajcılarından kurtulmak için

Burak geçen sezon gudbettinliği kadar kanat forveti oynadığı için de gol sıkıntısı yaşadı

Ben Terim zamanindan bahsediyorum. Drogba'nin solbeke kadar gelip top tasidigi o gunler. Sneijderin solkanat oynadigi o gunler. Gecen sezon zaten Drogba sakatliktan dolayi pek yoktu, oldugu maclarda zaten etkisini kaybetmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt