İsmail'i hiç düşünmeden sol beke yazarım![]()
ben onu merak ediyorum bu sene o sakatlıktan sonra nasıl oynayacak?
emin değilim o yüzden yazmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail'i hiç düşünmeden sol beke yazarım![]()
Olduk, cünkü Elmander-Baros-Necati mi yoksa Umut-Burak-Berk mi?
Kaldi ki fenerbahce gecen sene daha da güclendi, Emenike de baya katki verdi.
Biz gecen sene forvetlerimizden sampiyon olmadik. Cok net, bunu de herkes gördü zaten. Video istiyorsan, Video veririrm
asla
hic bir sey olmaz bu cocuktan
34cimbom34 Dominguez ve Campbell dedi ve Campbell'a adımı degistiririm gelmezse dedi
Nedenmiş o nerden salladin
Ben Emre Colak´i begeniyorum. Oyun zekasi en yüksek yerli oyuncumuz kadroda... Bazen kendisi bile farkinda degil.
arda'yla keita'yı çıkarırsak son 5 yılda oyuncu satışından kazandığımız para 10 milyon euroyu zor geçer..
ben onu merak ediyorum bu sene o sakatlıktan sonra nasıl oynayacak?
emin değilim o yüzden yazmam![]()
,,Türk Ligini Forvet Hatdı Kazandırır. "
A. Ulu
eskiden yine 1-2 kzanıyoduk şimdi göndermek için para veriyoruz![]()
türkiye de iyi bir ofansla sampiyon olursun, turk ofans oyunculari kazma oldugu icin hücüm hatti komple yabanci yapacaksin...o kadar acik,,,basit ve net.
Alex Telles
Bruma
Emre Colak
Koray Günter
Birhan Vatansever
Ibrahim Coskun
Tam 6 tane yetenekli oyuncumuz var degerlendirebilecegimiz, gerisi bana göre umutsuz vaka...
Diğer mesaj geride kaldı bunu alıntıladım renktaş. Ersan semih iyi ikili olurlar bence. İsmail keza şu anki Telles performansını rahatlıkla sergiler. Olcay belki 11 e giremez ama bütün rakibi olan yedeklerimizden iyi performans sergiler. E daha ne?![]()