Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soldado gelmez

Hunter gelmez

Doumbia gündemde yok..

Bi tek Campbell kaliyor geriye..

Ama Campbell tek santrafor en ucda nasıl oynar belirsiz

GS hep privort tarjında forvetler ile oynamağa alışık

Ayrıca böylece Burak banko oynar bruma +3 olur

Olcan Wes Campbell

_______Burak

* LG G2 Tapatalk *

Olduk, cünkü Elmander-Baros-Necati mi yoksa Umut-Burak-Berk mi?

Kaldi ki fenerbahce gecen sene daha da güclendi, Emenike de baya katki verdi.

Biz gecen sene forvetlerimizden sampiyon olmadik. Cok net, bunu de herkes gördü zaten. Video istiyorsan, Video veririrm

Geçen sene hücum sıkıntımızdan kaynaklı şampiyon olamadık. Bunu en başından beri söyleyenlerden biriyim. Hatta Mancini'nin gol yememe takıntısının yanlış olduğunu ve hatalı tespit yaptığını iddia ettim bir sene boyunca. Ama gol sorunumuz doğrudan santraforla alakalı değil. Daha bütüncül bakmak lazım olaya.

arda'yla keita'yı çıkarırsak son 5 yılda oyuncu satışından kazandığımız para 10 milyon euroyu zor geçer..

Ben Emre Colak´i begeniyorum. Oyun zekasi en yüksek yerli oyuncumuz kadroda... Bazen kendisi bile farkinda degil.

yahu biraz saf emre çolak

başka bişey diyecektimde ceza yemeyelim. :D

çok güzel top saklıyo ayaklarına hakim ama pas atması gereken yerde bi çalım daha deniyo. çalımdan vazgeçip pas vermeyi alışkanlık haline getirse banko 11de oynar bence

Domingez gladbach da yedekdi cogu zaman

Dante-janscke/brouwers IV olurdu

Sol bek de oynayabiliyor galiba?

* LG G2 Tapatalk *

ben onu merak ediyorum bu sene o sakatlıktan sonra nasıl oynayacak?

emin değilim o yüzden yazmam :)

Diğer mesaj geride kaldı bunu alıntıladım renktaş. Ersan semih iyi ikili olurlar bence. İsmail keza şu anki Telles performansını rahatlıkla sergiler. Olcay belki 11 e giremez ama bütün rakibi olan yedeklerimizden iyi performans sergiler. E daha ne? :)

UTKUCAN NAPIYOR ACABA SIMDI FIFA MANAGER OYNUYOR BÜYÜK IHTIMALLE;SCOUT SEFIMIZ UTKUCAN

eskiden yine 1-2 kzanıyoduk şimdi göndermek için para veriyoruz :D

futbol piyasasında eli uzun adamlar bulmalıyız yoksa hiçbir oyuncumuzu elimizden çıkaramayız menejer bozuntularıda hajrovic ontivero gibi adamları bize kitler ünal aysal futbolda bülent tuluna güvenerek çok büyük hata yapıyor hala yapmakta..

Bale dünya tarihinin en büyük kazığıdır hızlı bir savunmacı karsısında çok zorlanır mesela sabri :)

türkiye de iyi bir ofansla sampiyon olursun, turk ofans oyunculari kazma oldugu icin hücüm hatti komple yabanci yapacaksin...o kadar acik,,,basit ve net.

ileri 4 lü yabancı olsun geriye tek hakkını nerede kullanacaksın kabul edelim kalede sinan muslera kadar güven vermez Cesare Korayı ilk 11 e düşünmüyor telles mevcut kadroda kesik yiyemez melo ve S10 olmazsa olmaz e bittiki zaten yabancı hakkın nasıl iş bu. Neyse bakalım göreceğiz Cesare nasıl bir kadro yapılanması yapacak adam gibi hazırlık maçı da yapamadık ki şöyle bi fikir sahibi olalım :) Eyvallah sohbet için.

Diğer mesaj geride kaldı bunu alıntıladım renktaş. Ersan semih iyi ikili olurlar bence. İsmail keza şu anki Telles performansını rahatlıkla sergiler. Olcay belki 11 e giremez ama bütün rakibi olan yedeklerimizden iyi performans sergiler. E daha ne? :)

tamam kardeş :D

ben ersanı oynatmazdım ismailide dediğim gibi sakatlıktan sonra merak ediyorum

olcay giremez 11e

kerim freide giremez

yani o Türklerle kadro kuramadım iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt