Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Melo, Sneijder'in yeri garanti. Prandelli hazırlık maçlarında hep Semih ve Chedjou'yu oynattı. Koray veya Balta'yı düşünmüyor muhtemelen. Sol bekte de hep Telles oynadı. Etti beş yabancı ve Bruma dışarıda kaldı. Muhtemelen Telles'in yerine bir yerli bek düşünülüyor. Hadi o transferi yaptık ve oynattık diyelim. Beşinci yabancı hakkını kimden yana kullanmalıyız? Forvet için kullansak Bruma dışarıda kalacak, yerine kim oynayacak? Bruma'nın yerine oyuncu alsak Burak yine çıldırtacak. Teknik heyet ve yönetimin ne planladığını çok merak ediyorum doğrusu. :)

Muslera, Melo, Sneijder'in yeri garanti. Prandelli hazırlık maçlarında hep Semih ve Chedjou'yu oynattı. Koray veya Balta'yı düşünmüyor muhtemelen. Sol bekte de hep Telles oynadı. Etti beş yabancı ve Bruma dışarıda kaldı. Muhtemelen Telles'in yerine bir yerli bek düşünülüyor. Hadi o transferi yaptık ve oynattık diyelim. Beşinci yabancı hakkını kimden yana kullanmalıyız? Forvet için kullansak Bruma dışarıda kalacak, yerine kim oynayacak? Bruma'nın yerine oyuncu alsak Burak yine çıldırtacak. Teknik heyet ve yönetimin ne planladığını çok merak ediyorum doğrusu. :)

Bence Prandelli Yasin'i ilk 11 düşünüyor. Yasin- S10- Olcan olacak gibi.

Ben Emre Colak´i begeniyorum. Oyun zekasi en yüksek yerli oyuncumuz kadroda... Bazen kendisi bile farkinda degil.

Oyun zekası en yüksek oyuncumuz Emre Çolak ise ilk fırsatta ''Yerli futbolcu yasağı'' gelmesinde fayda var...Zaman zaman topla çok iyi hareketler yapabiliyor dersen kabul...Ancak bu kadar tercih hatası yapan bir adamda oyun zekasından bahsetmen ilginç geldi, tamda defolu olduğu husus bence...

Sizce bonservisi elinde bir Eto, Türkiye'ye gelmek için ne kadar ücret talep eder? Ben tahmin edemediğimden sormak istedim.

Halen kimseyle anlaşmadı..pek vakit kalmadı

33 yaşında Eto 4,5 mil istecek degil ya

Zaten haberlerde 2,5 istiyor yazmisdi hadi en fazla 3,5 diyelim

3,5 e hayir demez eto..Drogba ona pozitif referans da vermişimdir

Zaten burak da 3 aliyor

Biz istesek yarın imzayı atarız

Bence bu hafta eto haberleri cıkabilir, tabi canpbell olayı olumsuza doğru gitmez ise.

* LG G2 Tapatalk *

Bence Prandelli Yasin'i ilk 11 düşünüyor. Yasin- S10- Olcan olacak gibi.

Yasin hakkında çok fikrim yok, düşünülüyor olabilir elbette. Zaten ondan başka da yerli alternatifimiz yok ama nedense ben Prandelli'nin forvet değil de Bruma'nın yerine gol yükünü çekebilecek bir oyuncu isteyebileceğini düşünüyorum.

Dominguez olayi ciddi gibi. Almanlara göre bu transfer yakinda bitebillir.

KIM YAPIYO BU TRANSFERLER??? Dominguez Chedjou dan iyi degil, zaten önce CHedjou gitmesi lazim Dom gelirse...

Gomis i kaçırdık Ba yi kacirdik Diafra Sakho yu kaçırdık gidip fransanin gökhan unalini alacaklar ona yanarim

Envoyé de mon Nexus 5

Yasin hakkında çok fikrim yok, düşünülüyor olabilir elbette. Zaten ondan başka da yerli alternatifimiz yok ama nedense ben Prandelli'nin forvet değil de Bruma'nın yerine gol yükünü çekebilecek bir oyuncu isteyebileceğini düşünüyorum.

Aslında o daha mantıklı ama işte stopere Koray'ı monte etse çok rahat kanat forvet olur bruma da +3 için kullanılır.

Dominguez olayi ciddi gibi. Almanlara göre bu transfer yakinda bitebillir.

KIM YAPIYO BU TRANSFERLER??? Dominguez Chedjou dan iyi degil, zaten önce CHedjou gitmesi lazim Dom gelirse...

Gelsin ne güzel

Muslera

Veysel Domingez Chedjou Telles

Yaparız

:rolleyes::rolleyes:

* LG G2 Tapatalk *

gignac gelene kadar bari şu valencia'nın adı sanı duyulmamış underrated forvetini alalım

ÇareEto'o#

142400_heroa.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt