Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslani pek sevmem ama bu gsvid arkadas cok kasandi birileri onun dersini verdi

bosuna din vatan millet bayrak demiyoruz, inanmiyorsan bile inananlara karsi bukadar kin duyma

Mükemmel bir kadro kurduk bu sene CL de çeyrek final ve 8 puan farkla şampiyonluk garanti yazsam çok tepki gelmez ama aşağıda yazacağım şey yüzünden bakalım neler söylenecek... Kuş mu diyecekler hamsi mi bakalım...

Bu sezon ilk 3 e girmek çok zor. 8taş ve Şikebahçe iyi kadroya sahipler. Hamsispor da iyi bir hocaya sahip ve iyi transferler yaptılar.

Takım Sneijder ve Muslera üzerine kurulu.

Burak Selçuk Telles Hamit ve defansın göbeği formsuz.

Bu sezon gençleri kazanmaktan başka bir beklentim yok.

İsterse takım ilk 10 a giremesin yine ölene kadar sarı kırmızı ama bu sene fazla beklenti içinde olmayın.

:D

Aslinda fazla fark tan kastim, ayni dizilis asagi yukari ayni mevkilerde yabanci... ve olmayacak durum degildi, ömer toprak a erken asilsak (temmuz basi gibi) 10M euro a biterdi cünkü leverkusen gider bir stoper bulurdu (malum yabanci siniri yok, dünya havuzu genis) simdi ise 15M euroya vermez cünkü sezon basladi...

Arda Turan da alinabilirdi, atletico madrid as topcularini satti, iyi para teklif edeydik atletico madrid kabul ederdi (20M)

Balotelli olmadi Dzeko 20M euroya olur mu bilmiyorum, Olur gibime geliyor ama hadi diyelim 30M

Etti 60M euro kaba hesap. Biz gecen yil 40M euro harcamisiz transferlere, yani 60M cok da ucuk bir miktar olmamali bizim icin...

Ve renktasin dedigi gibi bu takim birak bizim kel super ligi, sampiyonlar liginde bile is yapardi...

Neyse yine stancu culio zapata tarzi yabanvi transferler bekliyorum (gerci hajrovic, ontiveiro...)

Muslera Melo Sneijder Drogba transferleri görmüs bir taraftar toplulugu bu durumu kaldiramiyor arkadas!!

Ömer 10 milyona değecek bir fark yaratamaz...

Bizim lig için hiçbir futbolcuya 20-30 filan verilmemeli, o paraları verebilen Avrupa kulüpleri sakatlık-formsuzluk-kan uyuşmazlığı gibi riskleri kaldırabilecek yapıya sahipler, bizde yıkım olur...

Arda burada La Liga daki form durumunu uzun süre muhafaza edemez, başka bir dolu yan faktör sebebiyle...

Bir sürü gereksize 40 m verilmiş olmasını baz alıp fikir yürütmek yanlış olur, iki dönem daha bu hatalar yapılsa, kulüp 5-10 yıl belini doğrultamaz zaten de ''Su-i misal misal olmaz'' denir, böyle durumlar için; 40 milyon doğru tercihler için kullanılmış olsa takımın alternatifleriyle beraber hiçbir mevkiide sıkıntısı kalmazdı...Sözgelimi 5-6 milyon bonservis ve 2-2.5 yıllık ücreti gözden çıkarıpta, takımın ihtiyaç duyduğu stilde kaliteli bir stoper bulabilmek, onca kulüp arasında bir bize zordur herhalde : Cris-Dany-Chedjou-Burdisso saçmalıkları, yönetime kalsa bu zincire iğrenç bir halka daha eklemeleri muhtemeldir, Prandelli doğru adamı bulup aldırsa diye duacıyız artık!...

Aşırı muhalif bir karşılık oldu sanırım mesajınıza!..Herkes gibi bende görüşlerimi ifade etmeye çalıştım, kişisel bir şey değil elbette!...

Tabi, insanlar dandik bir lig için Digiturk'e ayda 68 lira verip soyulsun, Digiturk'te lige heyecan gelsin diye süper final gibi muhteşem uygulamalar çıkarsın ortaya.

Olur da bir gün maçlar başka bir platformdan yayınlanırsa o zaman ben de paramı öder maçımı izlerim, ama maçlar Digiturk'te olduğu sürece bu benim için bir hizmettir.

Arkadas af edersin ama bu konuda sana katilamam. Haklisin, fakir bir ülkeyiz ve izleyemeyenler var. Ama fiyata katilmiyorum. Bak burada transfer nöbetindeyiz, herkez transfer bekliyor. Digitürk sonucta bir sirktet, ve kapitalizimden kimse etik bekleyemez. Adamlar 5 kurus etmeyen lige, dünyalar katirim yatirim yaptilar, ve ondan sonra birden Galatasaray dahil bütün kulüplerin butcesi tavana fiskirdi. (Takimlar yine bor icinde, ama türk futbolu nasil idare ediliyor ortada)

Yani sen almaz isen, ben almaz isem, nasil yapilacak transferler ? Ben Almanya´da yasiyorum ve LIG TV aldigi sacma sapan karar ile, kablodan yayini kaldirdi burada. Canak da kullanmamin bu sitede yasak oldugu icin, 480p Internet yayini icin 200 küsur avro para ödemek zorunda kaldim. Arkadaslar ile bir cok maci Kahvé´de izledigim halde, gidip GS icin LIG TV üyesi oldum... Hem macimi yeri geldiginde rahat izleyim, hemde hizmet edeyim diye...

Yayin gelirleri Galatasaray icin cok önemli...

Mükemmel bir kadro kurduk bu sene CL de çeyrek final ve 8 puan farkla şampiyonluk garanti yazsam çok tepki gelmez ama aşağıda yazacağım şey yüzünden bakalım neler söylenecek... Kuş mu diyecekler hamsi mi bakalım...

Bu sezon ilk 3 e girmek çok zor. 8taş ve Şikebahçe iyi kadroya sahipler. Hamsispor da iyi bir hocaya sahip ve iyi transferler yaptılar.

Takım Sneijder ve Muslera üzerine kurulu.

Burak Selçuk Telles Hamit ve defansın göbeği formsuz.

Bu sezon gençleri kazanmaktan başka bir beklentim yok.

İsterse takım ilk 10 a giremesin yine ölene kadar sarı kırmızı ama bu sene fazla beklenti içinde olmayın.

geçen yıl takımın oynadığı futbol ortadayken, rakiplerin bjk ts bukdar güçlenmişken gerçekçi konuşursak sadece olcan transferiyle bu takımın şampiyon olması çok zor. üstelik drogba da ayrıldı.

sponsor da yalan oldu bu arada. 1 haftaya belli olur dediler 2 hafta oldu tık yok

Arkadas af edersin ama bu konuda sana katilamam. Haklisin, fakir bir ülkeyiz ve izleyemeyenler var. Ama fiyata katilmiyorum. Bak burada transfer nöbetindeyiz, herkez transfer bekliyor. Digitürk sonucta bir sirktet, ve kapitalizimden kimse etik bekleyemez. Adamlar 5 kurus etmeyen lige, dünyalar katirim yatirim yaptilar, ve ondan sonra birden Galatasaray dahil bütün kulüplerin butcesi tavana fiskirdi. (Takimlar yine bor icinde, ama türk futbolu nasil idare ediliyor ortada)

Yani sen almaz isen, ben almaz isem, nasil yapilacak transferler ? Ben Almanya´da yasiyorum ve LIG TV aldigi sacma sapan karar ile, kablodan yayini kaldirdi burada. Canak da kullanmamin bu sitede yasak oldugu icin, 480p Internet yayini icin 200 küsur avro para ödemek zorunda kaldim. Arkadaslar ile bir cok maci Kahvé´de izledigim halde, gidip GS icin LIG TV üyesi oldum... Hem macimi yeri geldiginde rahat izleyim, hemde hizmet edeyim diye...

Yayin gelirleri Galatasaray icin cok önemli...

Senin fikrine de saygı duyarım, kulüp için de önemli birşey yapıyorsun takdir ediyorum ama ben şike ligi için o kadar para ödemem, içim elvermez.

Ha Galatasaray PL'de falan oynasa eyvallah seve seve öderim hiç de pişman olmam, ama şike ligi için ödemem o parayı. Herkesin kendi tercihi.

Bu konu gereğinden fazla uzadı, artık kapatalım bu konuyu bence.

wenger campbelle yazik edecek, takimda tutar oynatmaz, fenerbahce nasil yetenekli yerli futbolcular aliyordu ama en gec 2 sezon sonu bunlari söndürüyordu wenger de öyle yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt