Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam Yasin'in transferinde "2.5 milyon bile değil" diyordu, 4 milyon rakamları uçuşuyordu havada adam 2.5 milyona geldi.

Bir de bildiğim 3puan.com un editörlerinden biri...

Yok pek sallayan biri değildir.Yanlış duymuş olabilir.3puanda da editör olduğunu sanmıyorum.

Bize bu adam gider, tam aradigimiz forvet..Napoli elden cikarcak ilgilenmiyorsak buyuk akilsizlik ederiz teknik,hizli,hucumun her bolgesinde katki verir.

chile-eduardo-vargas-vargas_3035848.jpg

Ömer 10 milyona değecek bir fark yaratamaz...

Bizim lig için hiçbir futbolcuya 20-30 filan verilmemeli, o paraları verebilen Avrupa kulüpleri sakatlık-formsuzluk-kan uyuşmazlığı gibi riskleri kaldırabilecek yapıya sahipler, bizde yıkım olur...

Arda burada La Liga daki form durumunu uzun süre muhafaza edemez, başka bir dolu yan faktör sebebiyle...

Bir sürü gereksize 40 m verilmiş olmasını baz alıp fikir yürütmek yanlış olur, iki dönem daha bu hatalar yapılsa, kulüp 5-10 yıl belini doğrultamaz zaten de ''Su-i misal misal olmaz'' denir, böyle durumlar için; 40 milyon doğru tercihler için kullanılmış olsa takımın alternatifleriyle beraber hiçbir mevkiide sıkıntısı kalmazdı...Sözgelimi 5-6 milyon bonservis ve 2-2.5 yıllık ücreti gözden çıkarıpta, takımın ihtiyaç duyduğu stilde kaliteli bir stoper bulabilmek, onca kulüp arasında bir bize zordur herhalde : Cris-Dany-Chedjou-Burdisso saçmalıkları, yönetime kalsa bu zincire iğrenç bir halka daha eklemeleri muhtemeldir, Prandelli doğru adamı bulup aldırsa diye duacıyız artık!...

Aşırı muhalif bir karşılık oldu sanırım mesajınıza!..Herkes gibi bende görüşlerimi ifade etmeye çalıştım, kişisel bir şey değil elbette!...

Başkan dün forvet yabancıda olabilir Türk de olabilir demişti.Yerli olarak Mevlüt işi olmuyacağına göre Emre Güral ya da Muhammet Demir den başka benim aklıma gelen isim yok.Yabancı olmazsa yerli düşünülüyor herhalde.

Adem Büyük de var, isterim alınmasını...

Ba da deli gibi kaçırdık. Drogba kadar iyi olmazsa yine iyi forvet ve bize katkı sağlayacak birisi olabilirdi. Sezon boyunca nasıl oynayacağını bilmiyoruz ama adam kaliteli olduğunu cok belli ettirdi.

Inş. yönetim sağlam forvet transfer eder çünkü Burak-Umut ikilisiyle o 4ncu yıldız neredeyse hayaldir.

Michu'yu Napoli satin alma opisyonuyla kiraladi. Hic fena oyuncu degil. Elmander'e benziyor stili. Keske biz alsaydik.

Ömer 10 milyona değecek bir fark yaratamaz...

Bizim lig için hiçbir futbolcuya 20-30 filan verilmemeli, o paraları verebilen Avrupa kulüpleri sakatlık-formsuzluk-kan uyuşmazlığı gibi riskleri kaldırabilecek yapıya sahipler, bizde yıkım olur...

Arda burada La Liga daki form durumunu uzun süre muhafaza edemez, başka bir dolu yan faktör sebebiyle...

Bir sürü gereksize 40 m verilmiş olmasını baz alıp fikir yürütmek yanlış olur, iki dönem daha bu hatalar yapılsa, kulüp 5-10 yıl belini doğrultamaz zaten de ''Su-i misal misal olmaz'' denir, böyle durumlar için; 40 milyon doğru tercihler için kullanılmış olsa takımın alternatifleriyle beraber hiçbir mevkiide sıkıntısı kalmazdı...Sözgelimi 5-6 milyon bonservis ve 2-2.5 yıllık ücreti gözden çıkarıpta, takımın ihtiyaç duyduğu stilde kaliteli bir stoper bulabilmek, onca kulüp arasında bir bize zordur herhalde : Cris-Dany-Chedjou-Burdisso saçmalıkları, yönetime kalsa bu zincire iğrenç bir halka daha eklemeleri muhtemeldir, Prandelli doğru adamı bulup aldırsa diye duacıyız artık!...

Aşırı muhalif bir karşılık oldu sanırım mesajınıza!..Herkes gibi bende görüşlerimi ifade etmeye çalıştım, kişisel bir şey değil elbette!...

Elbette degisik görüsler olacak, sahsi algilamadim :) üstelik argümanlar akillica.

Mobilden yazmak zor (reklamlar baya engeliyor) ama yinede 2-3 satir yazmak istedim. Ömer Toprak üst düzey bir stoper, first class yabanci stoper getirmedikten sonra bir yabanci Ömer kadar fayda getirmez. Yabanci siniri olmasa tabikide 10M vermeden buluruz bir stoper, ama mevcut sartlarda bir yerli stoper elimizi cok rahatlatir. Onun icin Ömer e verilecek 10M euro bana uygun geliyor, üstelik genc ve milli takimda Semih in partneri... Yani bütün bunlari yan yana getirince bence cok güzel transfer olurdu Õmer... Lakin o tren kacti, simdi sezon basinda Leverkusen vermez Ömeri....

Arda konusu, Ispanya da profesyonel oldugunu inaniyorum. Artik eski sikintilari ile karsilasmaz Türkiyede (hem kendine bakar, hemde gereksiz polemiklerden kendini saklar)

20 30 milyon verilmemeli diyorsun kardesim, ama Arda Balotelli bunlardan verim alacagin kesindir. Ve takima kesinlikle step atlatir. Biz gercekten zengin bir kulübüz ama kötü yönetildigimiz icin hic böyle 20 milyon transfer yapacak seviyeye gelemedik...

Mobilden biraz karisik oldu sanirim, kusura bakmayin...

Transfersizlik sendromu iç isyan çıkarmazsa iyi. Takım takviye diye bagiriyor. .

Arkadaş yani bizim kulüptede transfer beklemek kelliğin ilacını beklemek gibi ,hani hep kelliğin ilacı 5 yıl içinde bulunacak diyorlar ya 40 yıldır bizdede haftaya transfer olacak haftaya transfer olacak diye diye eylül ayına geldi CL grup maçları başlıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt