Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan zaten yardımcı forvet demişti burdan şu çıkıyor ya yedek ya da kanat-forvet tipi biri gelecek yani burak forvette yine oynar huntelaar gibi uç forvet yerine podolski gibi kanat-forvet alınacak

podolsk i nasil forvet oynayamiyor. kölnde gayet oynuyordu. ben podolski gelirse sevinirim tabi son performansi nasil bilmiyorum ama gayet iyi oyuncu. buraktan farki yok diyen bile olmuş. bu saatten sonra poldodan iyisi gelmez. campell gelse iyi olurdu tabi.

upubyqub.jpg

Balantayi 18 kisilik kadroya almamislar . Bu transfer en yakini gozukuyor insallah olur cunku begendigim bi topcu

podolsk i nasil forvet oynayamiyor. kölnde gayet oynuyordu. ben podolski gelirse sevinirim tabi son performansi nasil bilmiyorum ama gayet iyi oyuncu. buraktan farki yok diyen bile olmuş. bu saatten sonra poldodan iyisi gelmez. campell gelse iyi olurdu tabi.

Ya dua etsinler de Podolski kalitesinde birini getirelim. Yoksa Emre Güral´i alacaklar, sonra görecekler forveti.

Ya da son güne kadar hikaye anlatip, cok önceden anlastiklari Almeida´yi aciklayacaklar. O da olabilir.

Zaten yavas yavas "Lanet olsun, getirin bari Almeida´yi" diyenler cok. Istedikleri de o olabilir.

Ben Hagi geldiğinde Kadıköye giderken dahi ki tarihimizin en kötü sezonlarından birindeydik yine de takımıma güveniyordum Galatasaray lılık bunu gerektirir

Takıma guvenmek ayrı fantezi ayrı. Bu takımın sen eze eze sikecileri yenecegini oyun olarak soyluyorsun bende bırak sikecileri suan elimizdeki takım belli bir seviyenin ustundeki hicbir takımı eze eze yenemez diyoum(Transfer olursa gorusum degisir). Umarım sen haklı cıkarsın hepimiz sonucta taraftarız ve de tarafız. Ama ben acıkcası bos hayallere kapılıp mactan sonra cokuntuye ugramak istemiyorum. Durum bundan ibaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt