Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski geçen sene büyük bir sakatlık geçirmiş.

Jimmy Durmaz 2m.euro diyorlar. Biz Yasin Oztekin gibi bir yetenek dusmanına 2.5 m.euro Salihe 3 civarı bir para vermedik mi?

Hayır ya biz isi hic bilmiyoruz yada butun takımlar bizi sogusluyor. Baska acıklaması yok.

Jimmy Durmaz 2m.euro diyorlar. Biz Yasin Oztekin gibi bir yetenek dusmanına 2.5 m.euro Salihe 3 civarı bir para vermedik mi?

Hayır ya biz isi hic bilmiyoruz yada butun takımlar bizi sogusluyor. Baska acıklaması yok.

Bize 5m€ fiyat çektiler haberin yok galiba? Lig içinde bi takım alsa yine aynı rakamı çekerlerdi. Hülle mi yapalım ne yapalım?

Transfer ve ücret mevzuları konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz yönetimin. Yani Alper gibi adamı 250 bin dolar için kaçırırken, Shaqiri'yi kaçırırken Yiğit, Sercan, Salih, Yasin,Dany,Ontivero gibi adamlara 15 milyon euro para verdik.

Balanta´nin videolarina bakiyorum, adami cözemiyorum. Bütün videolari böyle savruk savruk, dengesiz.

Sacma sapan seyler yapiyor acikcasi hep gördügüm kadariyla. Öttürürler onu burda.

Yani videolarda gör+len birsey de yok. Paso top kaybi :) Baska birsey de yok.

yasin neyse jimmy de o. ikiside bos topcular. ayrica jimmy i biz isteseydik 6 milyon fiyat cekerlerdi.

Podolski bal gibi de forvet oynar. Bu adam Köln gibi takımı tek başına taşıdı o genç yaşında. Şimdi daha olgun, daha tecrübeli. Mis gibi kanat/forvet işte.

Bu saatten sonra Podolski gelirse sevinin bence. Ben çok daha kötü oyuncular bekliyorum.

Ben hala son günde Almeida yı getirmelerinden korkuyorum açıkçası.

I am the one who knocks!

Nedir amaç? Yönetim ve hoca Burak ı zorla bize izletmek zorunda mı? Bu mu amaç?

Aynen öyle yoksa sözleşmesine iyileştirme yapılıp takımın 1.forveti durumuna getirilmezdi.

Yönetimin bu sezon ki stratejisi elindeki türk oyuncuları gaza getirip onlardan verim almak başka bir şey değil hala kadromuz cok iyi falan gibi söylemler buna işaret

Ya demin ben Süper Lig'de Sinan Bolat, CL'de Muslera'lı kadro mu gördüm yoksa yanılıyor muyum ? Aga şaka mısınız yapmayın allasen. Hayır neden böyle bir şey olmaz onu bile açıklayıp kendimi yormak istemiyorum lütfen az biraz mantıklı olun yahu.

Podolski iyi olur forvet,forvet arkası ve sol kanatta oynayabiliyor.

Ya demin ben Süper Lig'de Sinan Bolat, CL'de Muslera'lı kadro mu gördüm yoksa yanılıyor muyum ? Aga şaka mısınız yapmayın allasen. Hayır neden böyle bir şey olmaz onu bile açıklayıp kendimi yormak istemiyorum lütfen az biraz mantıklı olun yahu.

bu abi çok mantıklı yazarak beynime iyi mesajlar yolluyor

Ona bakarsak Dany de süratliydi ve kritik hamleler yapabiliyordu. Riskli bir stoperdi, takimi yakabiliyordu.

E Balanta´nin ne özelligi var da bu kadar israrla istiyoruz? Genc oldugu icin mi?

Bana güvenecegim bir stoper lazim. Semih lider oyuncu degil. Bana lider lazim.

Illa genc olmasi da sart degil. Ne yapayim genc oyuncuyu ben 5 yabanci hakkin varken?

Yabanci dedigin direk katki verecek, fark yaratacak.

Bruma, Telles, Balanta. Hepsi gelismesi gereken oyuncular. Direk katki vermeyince de küfür ediyoruz.

Ona bakarsak Dany de süratliydi ve kritik hamleler yapabiliyordu. Riskli bir stoperdi, takimi yakabiliyordu.

E Balanta´nin ne özelligi var da bu kadar israrla istiyoruz? Genc oldugu icin mi?

Bana güvenecegim bir stoper lazim. Semih lider oyuncu degil. Bana lider lazim.

Illa genc olmasi da sart degil. Ne yapayim genc oyuncuyu ben 5 yabanci hakkin varken?

Yabanci dedigin direk katki verecek, fark yaratacak.

Bruma, Telles, Balanta. Hepsi gelismesi gereken oyuncular. Direk katki vermeyince de küfür ediyoruz.

Ayağı iyi olduğu için renktaş. Geriden oyunu kurabilecek bir adam arıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt