- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Podolski geçen sene büyük bir sakatlık geçirmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevlüt'ü de almalıyız.
Buraksız kadroun yerli santrafordan başka çaresi yok.
Onu düşünenler ciddi anlamda polyanna.
Jimmy Durmaz 2m.euro diyorlar. Biz Yasin Oztekin gibi bir yetenek dusmanına 2.5 m.euro Salihe 3 civarı bir para vermedik mi?
Hayır ya biz isi hic bilmiyoruz yada butun takımlar bizi sogusluyor. Baska acıklaması yok.
Jimmy Durmaz 2m.euro diyorlar. Biz Yasin Oztekin gibi bir yetenek dusmanına 2.5 m.euro Salihe 3 civarı bir para vermedik mi?
Hayır ya biz isi hic bilmiyoruz yada butun takımlar bizi sogusluyor. Baska acıklaması yok.
Zaten amaç o anlamadınızmı daha?
Nedir amaç? Yönetim ve hoca Burak ı zorla bize izletmek zorunda mı? Bu mu amaç?
Ya demin ben Süper Lig'de Sinan Bolat, CL'de Muslera'lı kadro mu gördüm yoksa yanılıyor muyum ? Aga şaka mısınız yapmayın allasen. Hayır neden böyle bir şey olmaz onu bile açıklayıp kendimi yormak istemiyorum lütfen az biraz mantıklı olun yahu.
Ona bakarsak Dany de süratliydi ve kritik hamleler yapabiliyordu. Riskli bir stoperdi, takimi yakabiliyordu.
E Balanta´nin ne özelligi var da bu kadar israrla istiyoruz? Genc oldugu icin mi?
Bana güvenecegim bir stoper lazim. Semih lider oyuncu degil. Bana lider lazim.
Illa genc olmasi da sart degil. Ne yapayim genc oyuncuyu ben 5 yabanci hakkin varken?
Yabanci dedigin direk katki verecek, fark yaratacak.
Bruma, Telles, Balanta. Hepsi gelismesi gereken oyuncular. Direk katki vermeyince de küfür ediyoruz.
Yasin bence Jimmy'den iyi futbolcu.