Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Liginde nasıl bir hücum hattı olacak çok merak ediyorum açıkcası Poldi gelirse.

Olcan-Burak-Podolski

Bruma-Burak-Podolski

Olcan-Podolski-Bruma

Olcan-Burak-Bruma (zor)

Yazık tsye kovun gitsin şu ezik herifi. Bundan çok daha kötü kadroyla geçen sene nerelere geldikleri belli

Halilhodzic ''Rostov'u yenersek büyük başarı olur''

#Tapatalk#

fenev diegoya lisans çıkartamıyor. yakında sınırla ilgili bir düzenleme olacaktır. yada dondurma muhabbeti olur.

Ben hep söylüyorum seneye sınır mınır yok yada 8+,7+ gibi birşey olur, fener uefadan yeni ceza yemezse, yok bir daha açılırsa şemsiye 3+ gibi bir sınır bile olabilir orası ayrı, dertleri fenerle arayı açmamamız.

Ne diyonuz Rostov'a oynayayım mı:D

I am the one who knocks!

Keşke transferlerde yetişse o güne. Daha bir umutla bakarız yine rma-juve ayarında bir gruba düşersek.

Yazık tsye kovun gitsin şu ezik herifi. Bundan çok daha kötü kadroyla geçen sene nerelere geldikleri belli

Halilhodzic ''Rostov'u yenersek büyük başarı olur''

#Tapatalk#

Kardeş Hoca Türkiye için çok fazla gerçekci. Adam haklı tamam kadro geçen seneye göre çok iyi ama dur adamların hepsi yeni geldi. Daha ilk resmi maçı ve ilk defa bir resmi maçta beraber oynayacaklar. 18 tane adam aldı bu sene TS adam gerçekci konuşuyor ama futbol belli olmaz. Normal şartlarda Rostov avantajlı demeye getirdi.

Rostov ligde 4 maça çıkmış bu da onlar için avantaj.

Keşke transferlerde yetişse o güne. Daha bir umutla bakarız yine rma-juve ayarında bir gruba düşersek.

O zaten Allah´in emri. 1.torba takimlari inanilmaz güclendi artik. 2.torba takimlarinin da onlardan asagi kalir yani yok acikcasi.

Tabiki herzaman CL´den yanayim, ancak bu sene bi Uefa´da cosmak isterdim acikcasi :) Söyle bi yari final, final, güzel olurdu :)

Beşiktaşlı dayım da bizim evde olacak çarşamba gününden itibaren ondan merak ettim. Geçen sene kura çekiminde buradaydı. Ben Madrid 1 biz 2 oluruz dedim o Juventus 1. siz 3 veya 4 demişti.Bu da böyle bi anımdır. Bakalım kolay bi kura olsa bari. Beşiktaş zaten çarşamba elenir :D

Benfica-Basel-Apoel çok hoş olur. Ama Herkes Romadan çekiniyor,ben eger ilk 2 torbadan Benfica ve Basel gelecekse Roma gelsin derim. Zevkli maçlar olur basel ve benfica bizim ayarımızda degil zaten.

Bu Vahid hoca kadar negatif,nemrut suratlı ve piskopat bir teknik direktör görmedim yahu. İçimi karartıyor adam. Tam Gestapo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt