Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski'nin Burak'tan bir farkı yok diyenlerle ''Sneijder bizim 4.tercihimizdi.Biz Sneijder'in gelmesini istememiştik'' diyenler aynı zihniyetin bir ürünü.Çok şükür onlardan kurtulduk şimdi sıra içimizdeki İrlandalılarda.

Bu saatten sonra kimse gelmesin en azından para olarak sıkıntıya girmeyiz yeter artık bu ne kardeşim..

Podolski'nin Burak'tan bir farkı yok diyenlerle ''Sneijder bizim 4.tercihimizdi.Biz Sneijder'in gelmesini istememiştik'' diyenler aynı zihniyetin bir ürünü.Çok şükür onlardan kurtulduk şimdi sıra içimizdeki İrlandalılarda.

Son cümleden sonra benim girdigim mod

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LWiu6Yn2te4[/media]

Bize 5m€ fiyat çektiler haberin yok galiba? Lig içinde bi takım alsa yine aynı rakamı çekerlerdi. Hülle mi yapalım ne yapalım?

Burak ile Selcuk ikiz kardeslere senelik 3m.euro pesin fiyatı kim cekti peki senin haberin var mı? Benim var.

5m. euro cektiler almadık dogruda yaptık. Ben olsam Yasini de almazdım. Gecen sene kadroya almadıgımız erman bu yasinden 2 gomlek ustun oyuncu.

Fazla fiyat istiyorsa almayacaksın. Alt yapıdakı oyuncuna sans vericeksin. Bonservisi elinde olan turklere yoneliceksin.

Yakın zamanda bonservisi bitecek kaliteli turk oyuncularin menajerleriyle irtibata gecip yeni sozlesme imzalama seneye seni alacagız diyeceksin.

Kardeş Hoca Türkiye için çok fazla gerçekci. Adam haklı tamam kadro geçen seneye göre çok iyi ama dur adamların hepsi yeni geldi. Daha ilk resmi maçı ve ilk defa bir resmi maçta beraber oynayacaklar. 18 tane adam aldı bu sene TS adam gerçekci konuşuyor ama futbol belli olmaz. Normal şartlarda Rostov avantajlı demeye getirdi.

Rostov ligde 4 maça çıkmış bu da onlar için avantaj.

Gerçekçiliği aştı bu biraz. Yaptığı konuşmaları yan yana koy ts değil köy takımına geldi sanki. Futbolcuyla dövüşmek falan kendini kovdurmak için uğraşıyor.

Rostov istediği kadar maç yapsın cardozonun maliyeti bile bunların bütçelerinden fazla. Açık ara favori ts utanmasa rostov tır gibi ezip geçer diyecek adam.

#Tapatalk#

Bize 5m€ fiyat çektiler haberin yok galiba? Lig içinde bi takım alsa yine aynı rakamı çekerlerdi. Hülle mi yapalım ne yapalım?

Burak ile Selcuk ikiz kardeslerine senelik 3m.euro pesin fiyatı kim cekti peki senin haberin var mı? Benim var.

5m. euro cektiler almadık dogruda yaptık. Ben olsam Yasini de almazdım. Gecen sene kadroya almadıgımız erman bu yasinden 2 gomlek ustun oyuncu.

Fazla fiyat istiyorsa almayacaksın. Alt yapıdakı oyuncuna sans vericeksin. Bonservisi elinde olan turklere yoneliceksin.

Yakın zamanda bonservisi bitecek kaliteli turk oyuncularin menajerleriyle irtibata gecip yeni sozlesme imzalama seneye seni alacagız diyeceksin.

Balotelli resmen Milano dan ayrildi..

Daha elindeki milli yabancı oyuncuları elden çıkaramayan ( üstüne neredeyse para verecek), çalıştığı avukatı kulübü dolandıran, yabancı oyuncusunu ufacık bir meblağı zamanında ödemediği için elinden kaçırıp haklıyız masalları anlatan (zamanında rahmetli de ribery için aynısını demişti), tek adam olduğu ve egosunu tatmin etmeyi sevdiği için çevresindeki tüm İşbilen yöneticileri kovup sallabaşları yönetime alan, üstüne üstlük kurumsallık masalları anlatıp da sürekli doğru yapılmayan işlemler için maddi cezalar yiyen (kimleri çalıştırıyorsa) ve bu kadar yanlışı olup da bundan hala doğru adım ve doğru transfer bekleyen varsa bu başkanla birlikte tez kulübümle ilişkisini kesmelidir.

BvkDC4zCIAApnAt.png:large

Ben Cesare Prandelli´yi cok sevdim ya. Adam ya adam.

Böyle iyi insanlarin Türkiye´de yasama sansi düsüktür, ama Allah yardimcisi olsun ya.

Basarili olmasini o kadar cok istiyorum ki. Insallah oyuncular geregini yapar. Adam gibi savasirlar.

Campbell'ı isteyen Galatasaray'a Arsenal'in cevabı(Temsili)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TtO9fGGAqQ8[/media]

Evet. Süper kupanin oynanacagi müthis stadin son hali. Göz zevki resmen. Insanin cikip oynayasi geliyor.

BvkFLG2IYAIK6ix.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt