- 21 Ocak 2010
- 72.915
- 51.333
- 5.003
Daha sezon basi pfdk kararlari komediden trajediye donustu canere ceza yok bulent korkmaz ve necatiye var uyumaya devam edelim no tepki yes aglama oluruz sezon icinde
canerin olayı neydi , bak unutmuşuz bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha sezon basi pfdk kararlari komediden trajediye donustu canere ceza yok bulent korkmaz ve necatiye var uyumaya devam edelim no tepki yes aglama oluruz sezon icinde
UEFA da bu turu geçenler gruplara mı kalıyor?
Necatiyle bülent korkmaza özel maçtan dolayı ceza gelmiş
Canere yok
Caner adamı tekme tokat yerde dövdü geçen sene kimse birşey demedi şimdimi ceza yiyecek Fener'in 3 maç seyircisiz oynama cezasıda kısmi cezaya çevirildi ki Fenerbahçe passolig'i kabul etmediği halde.
Noldu la bu yil türk takimlarimiza.
Besiktas arsenala kök söktürdü.
Karabük grublara dogru ilerliyor, st.etiennei yendi.
Trabzon gruba büyük adim atti.
Besiktasa pek ihtimal vermiyorum ordan turu gececegine ama kalbim hepsinin grublara kalmasini istiyor.
Ki avrupa liginde grubtan cikmakta cok zor degil.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
34cimbom34 @34cimbom34 · 30 dk.
Almeida konusu ciddi Galatasaray'a gelirse kimse şaşırmasın 2.konu Balanta transferi iptal gönderemiyoruz kimseyi çünkü.
Karabuk. Ts ve bjk gruplara kalsin 3 u de cikar gruptan. Bjk cl ye kalsin orada da en kotu 3 cu olur. Bu sene avrupada turk takimlari cosacak insallah
LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kai Psotta @KPsotta · 6 Std.Kai Psotta @KPsotta · 6 Std.
Das Thema Podolski und Galatasaray hat sich erledigt!
Bild Muhabirine göre Podolski ve Galatasaray konu kapandi artik. Podolski Galatasaraya gelmez artik.
O zaman Campbell hayırlı olsun diyebilir miyiz?
Daha 2-3 gun once degil miydi gene bu adamin tweet'lerini birileri kopyaliyordu buraya, "Balanta kesinlikle olmayacak" diye?
Buldum iste: