Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis, Gomis diyorsunuz da, transfer sezonun başında adı bizimle anılırken kimse istemiyordu Gomis'i. Bülent Tulun kazığı diye inletiyordu herkes forumu. Ne oldu da kıymete bindi şimdi Gomis?

Yanlış anlaşılmasın, eleştirdiğim durum şu anda Gomis'i istiyor olmak değil. Ben tutarsız taraftarı, haddini ve gücünün sınırlarını bilmeyen taraftarı eleştiriyorum.

100. Yılımızda olamadık , fener oldu , üstüne ligde 3. olduk ,

Lafım kişisel değil genele ,

bazen kendi taraftarımız kendi klübünü fazla küçümsüyor !

Yuzuncu yilda biz samp olamadik fenerle bjk oldu diye cok takma. Onemsiz bisey. Basarilar gunluktur. Bu sene samp olursak iyisin olamazsan kotu.

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• capture-20140822-140807.webp
    capture-20140822-140807.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 271
Yuzuncu yilda biz samp olamadik fenerle bjk oldu diye cok takma. Onemsiz bisey. Basarilar gunluktur. Bu sene samp olursak iyisin olamazsan kotu.

Benimde anlatmak istediğim bu zaten ,

3. yıldızı ilk kimin taktığını bile birçok kimse hatırlamıyor ,

burada taraftar elinden gelse klübü kapatacak karamsarlıktan , inanılmaz yüzeysellik ve tekdüzelik hakim , sporda özellikle futbolda bu kadar keskin olunmaması gerektiğini bilmiyoruz ,

Allahtan ki 2001 yazında sosyal ağlar ve internet bu kadar gelişkin değildi !

geçirdiğimiz en kötü transfer sezonu bu cris geldiği transfer sezonundan daha kötü bir transfer sezonu geçiriyoruz

Bu transfer cilginligi nedir? Gecen senenin kadrosuna olcan alindi. Banko. Sneijder Burak selcuk semih muslera chedjou telles melo bruma var. Emre yekta yasin hamit veysel koray gokhan amrabat var. Hic olmadi eboue sabri danyi kullanirsin. Bu konusulanlar bizdekikerden daha mi iyi? Balanta ne kadar iyi chedjoudan dannyden. Bu hoca gitcek yeni hoca balantayi gonderecek. Bu adamin dannyden farki yok. Ama biz.ille de transfer.diye tutturacagiz. Tarik 6 mio eur.veysel hamit sabri veya eboueden daha mi iyi? Takim muhendisligi transfer yaparak olmaz. Burak sakatlansa yerine kim oynayacak soru isareti. Hem kanat hem forvet iynayavilecek biri lazim alternatif baska transfere gerek yok bence.

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gomis, Gomis diyorsunuz da, transfer sezonun başında adı bizimle anılırken kimse istemiyordu Gomis'i. Bülent Tulun kazığı diye inletiyordu herkes forumu. Ne oldu da kıymete bindi şimdi Gomis?

Yanlış anlaşılmasın, eleştirdiğim durum şu anda Gomis'i istiyor olmak değil. Ben tutarsız taraftarı, haddini ve gücünün sınırlarını bilmeyen taraftarı eleştiriyorum.

Gomis le ilgili o dönemde de attığım mesajları gösterebilirim fikirlerimde hiçbir değişiklik yok ...

Şimdi lafım sana değildi deme boşuna zaten Gomis lafı eden 2 kişiyiz şurda :) o dönemde gayet isteyen kişiler vardı...

İyi bir forvet alabilirsek,fb olsun bjk olsun ts olsun hepsinden iyi kadromuz ve hocamız var bunu unutmayın.

Gomis le ilgili o dönemde de attığım mesajları gösterebilirim fikirlerimde hiçbir değişiklik yok ...

Şimdi lafım sana değildi deme boşuna zaten Gomis lafı eden 2 kişiyiz şurda :) o dönemde gayet isteyen kişiler vardı...

Sizin Gomis muhabbetinizi görüp de yazdım elbette ama burada size bir şey söylemedim ben. Özellikle de belirttim durumu ama anlamamakta ısrar etmişsiniz. Zamanında burada Gomis'i Bülent Tulun kazığı diye yerin dibine sokanlar vardı, doğru düzgün izlemedikleri adamı kazma ilan edenleri gördük burada. Yine iki ay önce kazma ilan edilen İshak, Trabzonspor'a gidince tam ihtiyacımız olan oyuncu oluverdi birden. Benim bahsettiğim bu tutarsızlık, siz üzerinize alınmayın.

Bu yıl geçen yıldan iyi kadromuz var boşa tantana etmeyin(Güçlenmiş Bruma-Amrabat ve Furkanı da hesap edin)..Lakin Bjk ve Ts geçen yıldan güçlü Fenerbahçe de aynı kadrosunu korudu..Bizdeki güçlenme rakiplerimiz geçecek seviyede mi onu bilmiyorum..Geçen yılki Gs kadrosu bu yıl oynasın 4. zor olur..

millet daha iyisini istiyordu transfer olacak zannediyordu,olmayınca üstüne de burak ve umuta kalınca ulan bunlarla sezon bitmez en azından alsaydık idare ederdi diye düşünüyor tutarsızlık değil bu

Transfer dönemi Avrupa'da ve Türkiye'de kaçında kapanıyor?

aydın yılmaz hazırlık maçlarında bile adam gibi oynamadı ve biz bu adamla sözleşme yeniledik

Gomis muhabbetini başlatan kişi olarak ta nisandan beri istiyorum Gomis'i + Tulun geyigine hiç girmem :D

-Tapatalk-

2 firma fbye 5 yıl için 100m dolar teklif etmiş göğüs reklamı için kaynak habertürk :D :D :D asjkdfafuahgfuabf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt