Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gssözlükten alıntı:

"kafa karisikligi olmasin diye yazayim. aldigi maas haftalik 100 bin sterlin ise aylik yaklasik olarak 433 bin sterlindir. (1 ay ingiltere 4 tam 1/3 hafta olarak gecer) yillik aldigi para da asagi yukari 5.2 ediyor fakat bunun icinde vergiler dahildir. (ingiltere'de yillik 100 bin sterlin ustu kazanca vergi %52 dir) yani aldigi net para yaklasik olarak yillik 2.5 milyon sterlin yani 3.12 milyon eurodur. turkiye'de de futbolcular icin vergiler %10 gibi komik bir rakam oldugundan cepten cikacak para yillik 3.5 milyon gibi bir sey eder."

3'e hayır diyeceğini sanmıyorum Podolski'nin. Zaten Köln'den bize gelirken de kendisi açısından sıkıntı yoktu, Köln'le anlaşamamıştık.

Amrabat gitmeden bu adamı almak çok saçma geliyor bana.

Ama Ünal Aysal yardımcı bir forvet arıyoruz demişti. Podolski gelse bile kanat oynamayacak bu açıklamalara göre.

Podolski'yi forvet diye alıyorsak ciddi bir hata yapmak üzereyiz.. Aamrabat gider Podolski gelir, üstüne de bir forvet gelse harika olurdu ama.

Amrabat gitmeden bu adamı almak çok saçma geliyor bana.

Ama Ünal Aysal yardımcı bir forvet arıyoruz demişti. Podolski gelse bile kanat oynamayacak bu açıklamalara göre.

Podolski'yi forvet diye alıyorsak ciddi bir hata yapmak üzereyiz.. Aamrabat gider Podolski gelir, üstüne de bir forvet gelse harika olurdu ama.

Burak her türlü 11 oynayacağı için böyle bir adamı almak mantıklı. Sola yakın forvet şeklinde oynar bu adam.

gssözlükten alıntı:

"kafa karisikligi olmasin diye yazayim. aldigi maas haftalik 100 bin sterlin ise aylik yaklasik olarak 433 bin sterlindir. (1 ay ingiltere 4 tam 1/3 hafta olarak gecer) yillik aldigi para da asagi yukari 5.2 ediyor fakat bunun icinde vergiler dahildir. (ingiltere'de yillik 100 bin sterlin ustu kazanca vergi %52 dir) yani aldigi net para yaklasik olarak yillik 2.5 milyon sterlin yani 3.12 milyon eurodur. turkiye'de de futbolcular icin vergiler %10 gibi komik bir rakam oldugundan cepten cikacak para yillik 3.5 milyon gibi bir sey eder."

3'e hayır diyeceğini sanmıyorum Podolski'nin. Zaten Köln'den bize gelirken de kendisi açısından sıkıntı yoktu, Köln'le anlaşamamıştık.

Saol. Selçuk ingilterede 6 milyon € kazanması gerikir yani :)

Nereden biliyoruz yattığını ? Muzzi Ozcan dedi diye mi ?

Türkiye temsilcisi olumlu konuşmuş, daha sonra da Podolski için teklif yaptı Galatasaray diye bir haber dolaştı...

Yatmasın, üzülürüm.

Muzzi diyorsa yatmıstır.Transfer görüsmelerinin icinde vardı kendisi.Arsenal'in istedigi parayı vermeyi kabul etmemisiz.

Forvete emre güral gibi birisi gelir .

Belkide o gelir.

Podolski hikaye bence

yolun sonu
untitled1v491moq72h_thumb.jpg
benden demesi

Ben daha önce de söylediğim gibi Alman olsun çamurdan olsun felsefesinde olduğum için Poldi'yi hayır demem ama aradığımız adamın Poldi olduğundan emin değilim eğer tek hücumcu transfer edeceksek. Bana göre Campbell tarzı biri daha faydalı olur eğer öyle yapacaksak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt