Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico maçında takıma çok kızdık pozisyona giremedik diye ama real bile pozisyona girememiş atletico karşısında

danny welbeck ayriliyormus manudan.

keske kiralayabilsek. veya ne var ne yok yatirip bu elemani alabilsek. sonra 10 sene forvet aramaya gerek yok.

tabii olmayacagini bende biliyorum.

ne bileyim gorunce nette soyle bir ic cektim. :(

Almeidayı beğenmiyorsunuz ..

2011-2012 sezonunda 35 maç 14 gol atmış

2012-2013 sezonunda 22 maç 10 gol atmış

2013-2014 sezonunda 33 maç 15 gol atmış...

Bu kadar sorunlu bir beşiktaş camiasında ilk 2 sene disiplinsizlik ve bu yüzden sakatlıgına rağmen bu kadar gol atmıs.

Geçen sene fernandessiz onu besliyecek bir 10 numara olmadan 35 maç 14 gol atmış. Kendinede bakıp az sakatlanmış..

Bu adamı birde Sneijderli selcuklu melo lu olcanlı bruma lı yani forveti her türlü besleyebilecek iyi bir ortasahanın oldugu bir takımda neler yapar düşünün..

Nasıl bir forvet arıyoruz. Güçlü kuvvetli olsun Hava toplarında topu indirebilsin. sırtı dönük oynasın top saklayıp takımı ileride tutabilsin.Bitiriciliğide iyi olsun.

Bunların hepsi bu adamda var . Ve GS da Şampiyonlar liginde oynama fırsatı yakalayacak yıllar sonra.

Ve bu adam bonservissiz 2, 2,5m euro bedelle alınabilecek durumda. 3 yıldır türkiyede alışmış uyum sorunu yok..

Ve herkes mırın kırın ediyor..

İstediğiniz adamlar 10 15m eurodan başlıyor . Ne kadar katkı sağlayacakları da meçhul.

Kulüpde para yok sponsor yok...

Şu durumda almeida hele ki tek forvet li sistemde biçilmiş kaftandı.

Ama neden ısrarla kulüp ve prandelli istemedi anlam veremiyorum.

Alıcakdın hemen bitirecekdim mayısda olayı katacakdın takıma.

Güzel bir kamp geçirecekdi. Çok iş yapardı bu takımda....

Şimdi alırsak en az 4-5 hafta form tutmasını bekle işin yoksa :(

Musaadenle seni badilerime eklemek istiyorum sevgili renkdasim. Kafalarımız ancak bu kadar uyusur.

va

Gomis le ilgili o dönemde de attığım mesajları gösterebilirim fikirlerimde hiçbir değişiklik yok ...

Şimdi lafım sana değildi deme boşuna zaten Gomis lafı eden 2 kişiyiz şurda :) o dönemde gayet isteyen kişiler vardı...

valla benim en cok istedigim oyunculardan biriydi. buradada yazdim. hele kulubun ekonomik durumunu dusunursek ve bu adamin bonservissiz oldugunu dusunursek ne kadar buyuk bir firsat kacirdigimiz ortada.

Yönetimden gelecege dair hiç bir umut yok. Keske ne bizi yorsalar, ne kendilerini. Sponsor bulur bari diye umuyordum, onu bile yapamadi.

welbeck gelirse drogba kadar sevinirim ünal aysal gider ayak bi kıyak yapsın

Genel olarak Almeida'nın kötü oyuncu olduğu düşünüldüğü için değilde bjk nin onu gönderipte yerine Ba gibi bir forvet aldığı halde Cl'de yeri garanti olan takım olarak niye daha iyisini almıyoruz diye eleştiri var bence genel olarak

3 Aydir antreman yapmayan almeida'yi almak ne kadar dogru bir hamle tartisilir.

nerden çıktı yine almeida ya adını anmayın şunun..

Düzgün planlama yapmış hiçbir takım 1. forvetini satmaz bu saatten sonra ya boşta kalan birini ya iyi bir takımdan 2. yada 3. forvetini yada küçük bir takımdan gelecek vaadeden birini alabiliriz çok geç kaldık maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt