Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft81_mf1925200.Jpeg

Welbeck hakkında duyum flan yok. Dün gece ben satış listesine konma haberini burada paylaştım ve temennide bulundum. Oradan yürüdü arkadaşlar.

Yani duyum filan yok.

Saat 08.00 forum açılış

Saat 11.00 balanta da ufak pürüzler

Saat 14.00 burak la bu iş olmaz

Saat 17.00 Kap kapandı bugünde transfer yok.

Saat 19.00 bu forvet hattiyla şampiyonluk hayal.

Saat 23.00 ne beceriksiz bir yönetim.

Saat 02.00 oyuncu tavsiyeleri

:-):-):-)

Aklıma şu adam geldi bize karşı ne top oynamisti fabrizio miccoli iyi topcuycu bence [attachment=12759:uploadfromtaptalk1408787785242.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1408787785242.webp
    uploadfromtaptalk1408787785242.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 457
Welbeck hakkında duyum flan yok. Dün gece ben satış listesine konma haberini burada paylaştım ve temennide bulundum. Oradan yürüdü arkadaşlar.

Yani duyum filan yok.

En geç yarına ajanslar filan haber olarak geçer o vakit :D

Totem olarak Welbeck gelmez diyeyim,umut işte.

Transfer falan yok belli ki.En azından elindeki kadrodan doğru şekilde faydalanmayı bilen bir teknik direktörümüz var.Amrabat'ı forvet olarak kullanabiliriz, etkili olur bence.İsmi geçen stoperler yerine de Chedjou ile devam etmek daha mantıklı.Önemli olan gönderilmesi gerekenleri göndermek artık daha ne bekliyorlar anlamadım.

Gecen yil fransanin en iyi savunmacisini aldik. Cok iyi de bonservis verdik. Hatta 6 ay ugrastik. Simdi onu begenmiyoruz. Alinacak savunmaya 6-7 mio vercez. Chedjoudan daha mi iyi olcak. Yada seneye yeni stoper istenmeyeceginin garantisini kim verecek. Chedjou kotuyse koray balta gokhan ibrahim coskun var. Bunlara sans verirsin.

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt