Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Topuz gibi adamdan çalım yiyen Hakan Balta'yı görünce Sabri'nin suçu günahı neydi diyor insan...

haha nuri : )prandelli başarılı olacak koçum ama bu takım nasıl adam olacak merak konusu.

Italyan bize uymuyor sergen, artik umudum kestim...Bugün sahada yine Mancinin taktigi gördüm, hic bir sey degismemis...Bize Üst düzey TD lazim + en az iki tane üst düzey yabanci. Ama nerde....:/

Telles hücumda ne kadar iyiyse defansta bir o kadar kötü . Burda az laf yetiştirmedim bir çok kişiye. .

Burak yerine Berk ,Selcuk yerine Furkan monte edilmeli. Bruma her mac 11 oynamalı.

Muslera

Veysel Semih Koray Hakan

Melo Furkan

Amrabat Sneijder Bruma

Berk

Bugun cıkan kadrodan daha az puan toplamaz. Adım gıbı emınım buna. Ayrıca geberik bir takım izlemeyiz.

Selçuk'un 2,5 senedir yaptığı 2 iş var

- Her maç yan pas geri pas (yarısı rakibe)

- Sürekli arapasa basan pesçiler gibi , topu her aldığında Burak'a arapas atmaya çalışmak (%95'i rakibe, kalanı aut'a)

Olcan bugün İnsiyatif aldığında ne kadar yararlı olduğunu gördük fakat Selçuk ta İnsiyatif alma gibi bir niyet 120 dk içinde hiç olmadı .

Burak yerine Berk ,Selcuk yerine Furkan monte edilmeli. Bruma her mac 11 oynamalı.

Muslera

Veysel Semih Koray Hakan

Melo Furkan

Amrabat Sneijder Bruma

Berk

Bugun cıkan kadrodan daha az puan toplamaz. Adım gıbı emınım buna. Ayrıca geberik bir takım izlemeyiz.

olay bu abi.prandelli bunu yapacak da bi adam.bakalım : )

3 tane skoru değiştirebilecek oyuncu var : Sneijder, Bruma ve Olcan .. Bugün Sneijder ve Bruma ya doğru düzgün top atılmadi. Burak tek forvet oynayamiyor. Yine de uzatma da Forvete Umut alınmalıydi. Umut u da kaybediyoruz bence. Hazırlık kampında doğru düzgün maç yapmadık. En azından bu 120 dk herkes için sağlam bir done olacak.

Hep söylüyorum bizim sıkıntımız ORTA SAHA ve FORVET

DEFANS değil ulan, defans değil işte anlasınlar artık

Yok mu teknik kadrodan bunu gören birisi şaşıyorum yahu

Selçuk ve Hamit tempo olarak benzer vaziyette. Bugün En fazla top kaybı yapan oyuncular sanırım Selçuk ve Melo'ydu. Orta sahayi rakibe vermemizin en büyük nedeni de buydu zaten .

Giden de yok masallah. Nounkeu,Eboue,Ontivero hala elimizde.

6 (!!!!!) Gün kaldi. Simdi 6 Günde bunlar gönderecegiz miyiz ve Yabanci Forvet alacagiz miyiz bu 6 Gün icinde?

._____________.

sol bekimiz yok

bugünden sonra hakan balta oynayacaktır

mevcutlar icinde en mantıklısı maalesef

1. adebayor , kiesling , huntelaar

2. tolgay arslan

3. tarık baska yolu yok bu ısın bu 3 transfer bızı sampıyon yapar yoksa kanser olmaya devam

beğenmediniz ultrAslan umarım gider basar floryayı akıllanmıcak bu oyuncularla yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt