Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel de çok çapsız bir adam nerden tutarsak elimizde kalıyor takım.. Ne yapacaz bilmiyorum çok vasat adamlar ile oynuyoruz tellesin kanadı otoban oldu iki bek çok kötü selçuk yürüyor burak beceriksiz az bi saçım kaldı onuda bu sene döker bu takım

Valla Ünal Aysal benim için bile bitti artık...

Mancini büyük adam elindeki enkazı biliyordu,Vahid gibi yapmak istedi eminim ama Ünal başkan onu da gönderdi sağ olsun...

Mancini ligler başlamasına rağmen , transferleri kendi yapmamasına rağmen , takımla doğru dürüst bir kamp yapmamasına rağmen müthiş işler yaptı . Kendi alacağı 2-3 oyuncu ile birlikte daha da iyi yerlere gelebilirdik . Valla liglerin başlamasına 1 haftadan az bir süre kaldı . O zamana kadar aysal en az 2 transfer yapmazsa benim gözümde hiçbir değeri olmayacak . Kendi elleriyle bitirdi takımı .

Tek çözüm Avrupa da sivrilen Türk gençleri 8-10-12 milyon verip almak. Yasinle Yekta ile anadolu takimlarina bile fark yaratamayiz. zira bunlar anadolu topcusu.

chedjou bugün nando ile birlikte maçın adamıydı ama bizimkiler hala stoper arıyor..

biri bizimle fena kafa buluyor olmalı.. bu saçmalıklar gerçek olamaz..

işin aslı bize 1 değil 2 hatta 3 forvet transferi lazım.. mevcutlar çöp..

Birazcık şu şikecileri analiz yapan bir td. Bu dangalaklara onde basması gerektiğini bilir. Saçma sapan yop oynadık. Top yapmalarına izin verdik. Bu taktik devam ederse ligde cekecegimiz var.

Galatasaray'da atar yapacak bir hoca lazım . Prandelli öyle değil . FT de çok atar yapıyordu o da normal değil . En iyisi Mancini gibi bir prof hoca . Prandelli mi Mancini mi deseler Mancini derim . Prandelli loser bir td . Oynadığı ve yönettiği takımlarda kupa kazanamamış , genelde finallerde kaybeden bir hoca .

Neyse, en azından basketde iyi işler yapılıyor.

Futbolda bu sene şampionlar liginin sevkini çıkartalım.

Seneye yokuz bence orda.

Foruma ne oluyor beyler? Mobilden giriyoruz diyemi böyle .. 1 haftadır devamlı error veriyor

1 hafta kaldı bakalım ne transferler yapacağız...

Tamam başkanı savundum da eh be birader koca yaz forma sponsoru peşinde mi koşturulur ?

Şimdi ne yapacağız ? Bu takımın hali ne ?

bruma ,sneijder ve olcanla birlikte bizi coşturacak biri şart.taraftarın gaza gelmesi,morallenmesi lazım.

Chedjou dan ziyade ilk önce Telles kesik yemeli. Masallah kafasinda kavak yelleri esiyor.

yani onu da bruma için değerlendirirsin. ama herşeyden önce ileride top tutacak adam lazım, ilk defa burak'a hakaret edeceğim, topu aldığın da avel avel dolaşmayacak yada kendini patates çuvalı gibi bırakmayacak bir adam lazım. Yok Sneijder den verim alamayız, Bruma'dan da alamayız, Olcan'da da alamayız kimse'den alamayız verim.

Mancini ligler başlamasına rağmen , transferleri kendi yapmamasına rağmen , takımla doğru dürüst bir kamp yapmamasına rağmen müthiş işler yaptı . Kendi alacağı 2-3 oyuncu ile birlikte daha da iyi yerlere gelebilirdik . Valla liglerin başlamasına 1 haftadan az bir süre kaldı . O zamana kadar aysal en az 2 transfer yapmazsa benim gözümde hiçbir değeri olmayacak . Kendi elleriyle bitirdi takımı .

Yukarıda yazdım,kurtuluşumuz Mancini'nin 4-3-3 ünde,4-2-3-1 oynayacaksak hüsran yaşarız...

Başkan'ın yapması gereken adam akıllı forvet alması,radikal değişiklikler için de Prandelli'ye destek vermesi...

Veysel de çok çapsız bir adam nerden tutarsak elimizde kalıyor takım.. Ne yapacaz bilmiyorum çok vasat adamlar ile oynuyoruz tellesin kanadı otoban oldu iki bek çok kötü selçuk yürüyor burak beceriksiz az bi saçım kaldı onuda bu sene döker bu takım

Veysel gayet iyiydi niye çapsız dedik onu anlamadım. Kötü diyemeyiz hele ki 6 ay top oynamadığını düşünürsek..

Herkese iyi geceler beyler ; malum üzüntülüyüz o yüzden çok yazasım gelmedi bu akşam ama bir kaç kelime söylemem lazım..

Hadi Burak neyse , adam yine varını yoğunu vermeye çalışıyor , bugün tek kaldı ilerde ibrayı getir arkasından destek vermeden kaleye uzaktan 2-3 şut çeker ancak o kadar..

bununla birlikte geçen seneden beri Selçuka neler olduysa olmuş artık top oynama isteğini kaybetmiş bu adam.. sabırla düzelir diye umut ettim ama yok geçen sene bıraktığı yerden devam..

telles yine dökülüyor , o kadar eleştirdiğimiz chedjou bugün muslera ile birlikte takımın en iyisi.. şaşmamak elde değil..

veysel dökülüyor çok garipsemedim..

planlama zaten yanlış , brumasız oyuna başlıyorsun, brumayı almak için oyuna 2 değişiklik yapmak zorunda kalıyorsun..

ilerdeki adamlara çok lafım yok , olcan burak bruma filan , orta sahanla beklerinle desteklemezsen ileri ucu ne yapabilirler ki?

gel gelelim mutlaka dinamik bir orta sahaya , mutlaka bir sağ beke , bir de topu tutma kabiliyeti olan kaliteli bir forvete ihtiyacımız var..

öncelik orta saha ve forvet olmalı.. telles ve veysel de formlarını arttırmalı..

eğer şu kalan günlerde transfer filan yapılmazsa trabzonun bile bizi geçme ihtimali var.. maalesef benim düşüncem bu yönde ..

herkese iyi geceler renkdaşlar..

bakin ben ve bir kac kisi bu yazicaklarimi gecen senenin basinda buraya yazdigimizda kufur yemistik... bu takima degil 2 tane kaliteli forvet, ustune 2 tane kaliteli defans alsalar bile (ki alamazlar) bu takimdan bir cacik olmaz. takimin 60% bir bolumu kazmalar ile dolu ve bu adamlari yollayip yerine kaliteli turk oyuncular alamiycaklari icin, yine en azindan 2-3 senemiz maf olacak'ki suan ikinci senesindeyiz. fatih terime takimdan gittigi her donem, geride enkaz birakmistirki, fatih terimi ne kadar sevsenizde bunu inkar edemessiniz.

allah belami versin, son 10 senedir ilk defa bir derbi macini izlemedim. sizde izlemeyin bu takimi yoksa gecen seneki gibi yine butun sene kanser olucaksiniz.

bakin ben ve bir kac kisi bu yazicaklarimi gecen senenin basinda buraya yazdigimizda kufur yemistik... bu takima degil 2 tane kaliteli forvet, ustune 2 tane kaliteli defans alsalar bile (ki alamazlar) bu takimdan bir cacik olmaz. takimin 60% bir bolumu kazmalar ile dolu ve bu adamlari yollayip yerine kaliteli turk oyuncular alamiycaklari icin, yine en azindan 2-3 senemiz maf olacak'ki suan ikinci senesindeyiz. fatih terime takimdan gittigi her donem, geride enkaz birakmistirki, fatih terimi ne kadar sevsenizde bunu inkar edemessiniz.

allah belami versin, son 10 senedir ilk defa bir derbi macini izlemedim. sizde izlemeyin bu takimi yoksa gecen seneki gibi yine butun sene kanser olucaksiniz.

çoğunluğuna katılmamak elde değil..

Bu arada herkes Bruma'ya kurtarıcı gözüyle bakıyor da , arkadaşlar Bruma son 30 dk'da girecek adam , pişmesi lazım çalım hız vs güzelde son dokunuş yok adam da, pişmesi lazım zamanla. kurtarıcı gözüyle bakarsanız iki maç sonra hani bizim ronaldo noldu diyip küfürü basarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt