Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flood gibi olacak ama Burak ile yürümez en azından şu form'daki Burak ile, varını yoğunu koymaya çalışıyor belki, belki fiziği de yeterlidir ama kafa olarak yetersiz. Bugün Muslera olmasa 2-3 tane de yiyebilirdik, Bugün Burak yerine başka daha akılı bir golcü olsa 2-3'de atabilirdik ki bazı yerlerde pas verse kaleci ile karşı karşıyayız.

ben cl maclarini izleyemem valla

hezimet olur , adam gibi bir seri basi gelirse

unutmadan Mancini'yi yuhaladınız "genel konuşuyorum", Terimi beğenmedik "ki ben sevmem kendisini günahım kadar sevmem gittiğine de sevinenlerdenim ama takımın hocası diye de destek de çıkarım ayrı mesele", Prandelli iyi olur kötü olur bilmem de küfür etmek ayrı eleştirmek ayrı bunu unutmayalım.. Geçen sene kimi zaten taraftar yüzünden, kimi zaman yöneticiler yüzünden, kimi zaman Mancini yüzünden, kimi zman oyuncular yüzünden çok puan kaybettik hepimiz de suç var bunu da kabul etmek gerek.

Bu arada herkes Bruma'ya kurtarıcı gözüyle bakıyor da , arkadaşlar Bruma son 30 dk'da girecek adam , pişmesi lazım çalım hız vs güzelde son dokunuş yok adam da, pişmesi lazım zamanla. kurtarıcı gözüyle bakarsanız iki maç sonra hani bizim ronaldo noldu diyip küfürü basarsınız.

brumanın yerine kimi düşünüyorsun? Her topu kaybeden yasinimi?

Oynaya oynaya gelişecek. Ronaldolar öyle pat diye yedek kulübesinden doğru ronaldo olmadılar.

Destek görmesi gerekir takım arkadaşlarından. Kaleye şut atığı için burak beyfendinin yaptığı gibi bağırmamalı .

aylarca bas bas bağırdık bize hücum oyuncusu lazım diye ama bu eksikliği yönetim görmek istemedi. telles denen adamın kontenjanının yerine çok rahat bi yabancı forvet alınabilirdi. bu hafta yapılacak transferler takımın geleceğini belirleyecek. iyi transferler olmazsa ilk 2 bile çok zor sonrası kaos ne yazıkki

Benim bu sene okul cok onemli ama Galatasarayla yasayan bir insanım. Kaybettigi zaman bir hafta kendime gelemem kazandıgında ise cok veriml bir hafta geciririm. Ankarada otururken istanbula kombine aldım iki sene once. Son 8 senede Galatasarayın max. 5-6 macını seyretmemisimdir.

Gelgelelim ligin ilk 3 haftası takımıma bir sans daha vericem. Eger umit yoksa bu sene sevdama ara vericem. Bosuna kendimizi yıpratmaya gerek yok

Sorun Burak Yılmaz değil.Herif gayet iyi oynadı.Top u ileri taşıdıgı yok ortasahanın.Hele o Yasin Öztekin.Aman allahım tam bi rezalet.Selçuk İnan yürüyemiyor sahada.Yekta yanındaki adama pas atamıyor.Ona hangi akıla hizmet penaltı attırdılar aklım almıyor.Bu takıma hücuma dönük oyuncular alınmalı.Ortasahaya Gökhan İnler takviyesi yapılmalı.

Yedekten oyuna yabancı almak istesen stoper kaleci falan çıkarman gerekiyor.En azından ortasahada alternatif yaratmalıyız türk oyuncu olarak.Mesela Gökhan inler olsa göbekte,Meloyu çıkarıp yabancı kanat sokarsın oyuna.Ama şimdi meloyu çıkaramıyorsun yerine koyacak adamın yok diye.Artık çok geç tabi.Bizimkiler hala stoper baksın.Komedi gerçekten.

brumanın yerine kimi düşünüyorsun? Her topu kaybeden yasinimi?

Oynaya oynaya gelişecek. Ronaldolar öyle pat diye yedek kulübesinden doğru ronaldo olmadılar.

Destek görmesi gerekir takım arkadaşlarından. Kaleye şut atığı için burak beyfendinin yaptığı gibi bağırmamalı .

Keşke biraz daha iyi okusanız, Bruma'nın aslen son 30 dakika kala girecek adam olduğunu belirtiyorum yani kurtarıcı gözüyle bakmamanız gerektiğini aksi taktir de sen de dahil bu adama zamanla küfür edeceğinizi söylüyorum yani oynasın oynamasın demiyorum ve ayrıca Ronaldo yedekten gele gele Ronaldo oldu ha dersin ki "biz Manchester United değiliz", o zaman da derim ki "haklısın bende zaten buyuz demiyorum" derim neyse hatta Ronaldo 2007'den sonra coştu özellikle Manchester United daki 2008-2009 yılların da ki performansını, Real Madrid'de hala yakalayamadı bence. (sadece skorer olarak düşünmeyelim)

Sorun Burak Yılmaz değil.Herif gayet iyi oynadı.Top u ileri taşıdıgı yok ortasahanın.Hele o Yasin Öztekin.Aman allahım tam bi rezalet.Selçuk İnan yürüyemiyor sahada.

Yazdıklarını aslen şu söylediğin bozuyor, Burak ile Yasin al birini vur ötekine fark yoktu ikisi arasında. Mesela Prandelli yanlış bir değişiklik yaptı bence, ha Sneijder'in fiziki durumu iyi değil belki güçlü olabilir ama 90 dakika maç temposu başka bir şey. Ben olsam Balta-Telles değişikliği , Yasin-Bruma yapardım en azından hızlı pas ile Bruma'yı kontraya çıkaracak Sneijder'in yada defans arkasına ara pası atacak Sneijder'in ona koşacak hızlı bir Bruma'n olurdu falan filan işte :D

Bugünkü problem Burak falan değil rezil ötesi oyun oynayan Selçuk, ve telles birde hiç bir varlık gösteremeyen melo, sneijder, dir Burak bunlardan sonra gelir çünkü adama kaçtane doğru düzgün pas atıldıd adam kaybetti hiç, Burak en azından canla başla çalıştı koştu Selçuk gibi salak salak dolaşıp ayağına gelen topları rakibe vermedi Selçuk geldiğinden beri ilk defa ona karşı aşırı sinirliyim gözümde zerre kadar değeri kalmadı.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

neyse ben yatıyom nöbetçiler hadin görüşürüz üzmeyin kendinizi. Hepinize tek tek iyi geceler

bundan sonra yönetime de selçuk denen adama da destek olmam. 1 değil 2 değil bi tahammül sınırı var. burası çiftliğiniz değil, kimsenin beceriksizliğini çekemeyiz.

unutmadan Mancini'yi yuhaladınız "genel konuşuyorum", Terimi beğenmedik "ki ben sevmem kendisini günahım kadar sevmem gittiğine de sevinenlerdenim ama takımın hocası diye de destek de çıkarım ayrı mesele", Prandelli iyi olur kötü olur bilmem de küfür etmek ayrı eleştirmek ayrı bunu unutmayalım.. Geçen sene kimi zaten taraftar yüzünden, kimi zaman yöneticiler yüzünden, kimi zaman Mancini yüzünden, kimi zman oyuncular yüzünden çok puan kaybettik hepimiz de suç var bunu da kabul etmek gerek.

Oyle ama bu takım cok ıyı giderken birden hersey tersine dondu tepetaklak gitmeye basladı. Bunun hesabını eger bu senede basarısız olursak elbet birileri verecek

Oyle ama bu takım cok ıyı giderken birden hersey tersine dondu tepetaklak gitmeye basladı. Bunun hesabını eger bu senede basarısız olursak elbet birileri verecek

vermeli de ama suçu birine atmamak lazım hepimiz üstümüze düşeni kabul etmeliyiz, düşüş Mancini ile başlamadı çünkü, bir önceki sezon ile aynı puanı topladı Mancini yani sorun Terim veya Mancini'de değil. Takımın gideri bu alırı bu yani topları bu ama yapılan geldiği ilk günden beri Mancini-Terim kavgası başlatmak la Aysal-Terim anlarım, Mancini ne alaka :d

vermeli de ama suçu birine atmamak lazım hepimiz üstümüze düşeni kabul etmeliyiz, düşüş Mancini ile başlamadı çünkü, bir önceki sezon ile aynı puanı topladı Mancini yani sorun Terim veya Mancini'de değil. Takımın gideri bu alırı bu yani topları bu ama yapılan geldiği ilk günden beri Mancini-Terim kavgası başlatmak la Aysal-Terim anlarım, Mancini ne alaka :d

Mancinide yanlıslar yaptı simdi. Onun en buyuk hatası duzenli bir 11 olusturamamasıydı. Takımı cok yetersiz gordu. Takımın gole ihtiyacı varken son dk.da Drogbayı cıkarmasını hala unutamadım ben

mus

veyso - semih - cedu - hakan

melo - selcuk

olcan - wes - bruma

mevlüt

en azindan mevlütü alacaktik

simdi kafamiz rahatti​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt