Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demiyeyim demiyeyim diyorum ama Selçuk dün şike parası almış gibi oynadı, bu şerefsizliği yapar mı bilmiyorum ama resmen öyleydi.

ayrıca musleradan sonra takımın en iyi adamı chedjouydu

bu adamı cok elestirdik ama hakkını vermek lazım,balantaya harcamazlar umarım parayı

tek hamle hakkımız varsa alın bir kral orta saha getirin

Çok acil kaliteli bir forvet.

Selçuk'tan bizi kurtaracak kaliteli bir yerli.

en az 1, tercihen 2 yerli bek transferi

Bizim reçetemiz bu

Burak yerine forvet lazım kesinlikle kimi keseceksek keseceğiz ama burak oynamayacak.

gece uyuyamadım ya o nasıl futboldu öyle kupasına s.çayım ama bu futbolla olmaz ya . Dün takım hiç koşamadı mücadele edemedi . Çalışmıyoruz yada çok yorgunduk anlam veremiyorum . Yabancı forvet şart . Telles bu takıma bidaha girmesin balta oynasın yada sabri bile oynayabilir yani . olcan sağ tarafta oynayınca içeri çok giriyor ve oyun sıkısıyor . sol tarafta oynasın yada uyarılsın böyle gitmez. defansımız ileriye çıkmıyor. defansla forvet arası 50 metre oluyor .son 3 yılda fenere karsı biz ne oynadıysak dün tam tersi oldu. umarım geçen yıl gibi olur ligdede biz iyi gideriz . o kadar kötüydük ki volkanın yaptıklarını bile eleştiremiyoruz doğru düzgün

dün gece ligtvde 6-0 kazandıgımız bursa macı vardı

yemin ediyorum tellesi görünce sabriyi arar hale geldim

macta sol bek oynamıs baya baya da etkili olmus

tellesi transfer kapamadan göndermek gerek artık rusya olur brezilya olur katar olur

nere olursa olsun pis kazıklandık bu heriften

balta oynamalı,bu herif yüzünden brumayı izleyemiyoruz

1.5 sezondur apaçık ortada olan şeyler tek maçla görüldü ama zaman kalmadı artık.

muslera ve chedjou hariç hepsi öyleydi .

Öyle degil bak digerlerinin performansı kötüydü, Selçuk savunmadan cıkarken her topu rakibe attı, uzun pasları hep rakibe gönderdi tek olumlu hareketi yok. Penaltıyı da futboldan anlayan bilir resmen bilerek kaçırdı. Araştırılması lazım var bir şeyler. Formayı çıkarıp Tugay'ın eline verdiği gün yollayacaktık bunu biz gittik zam yaptık

dün gece ligtvde 6-0 kazandıgımız bursa macı vardı

yemin ediyorum tellesi görünce sabriyi arar hale geldim

macta sol bek oynamıs baya baya da etkili olmus

tellesi transfer kapamadan göndermek gerek artık rusya olur brezilya olur katar olur

nere olursa olsun pis kazıklandık bu heriften

balta oynamalı,bu herif yüzünden brumayı izleyemiyoruz

bruma ile telles benzer konumdalar aslinda, ikisi de gelismeye ihtiyaci olan oyuncular. ama telles defans oldugu icin tahammul daha az oluyor tabi

keske ikisi de kiralansa yabanci siniri sacmaligi bitene kadar

Bv9EQ5nCYAAgKsP.jpg:large

su tipe bak

töbe est

Öyle degil bak digerlerinin performansı kötüydü, Selçuk savunmadan cıkarken her topu rakibe attı, uzun pasları hep rakibe gönderdi tek olumlu hareketi yok. Penaltıyı da futboldan anlayan bilir resmen bilerek kaçırdı. Araştırılması lazım var bir şeyler. Formayı çıkarıp Tugay'ın eline verdiği gün yollayacaktık bunu biz gittik zam yaptık

Evet galatasarayda oynamanın ne olduğunu anlayacaktı .Ama nerde o yönetim

bruma ile telles benzer konumdalar aslinda, ikisi de gelismeye ihtiyaci olan oyuncular. ama telles defans oldugu icin tahammul daha az oluyor tabi

keske ikisi de kiralansa yabanci siniri sacmaligi bitene kadar

telles hic ısık vermiyor

ısık verse sabredelim ama bombos bir adam ya

yerini bilmiyor sürekli adam kacırıyor ileri cıkamıyor

ne defansif ne ofansif hicbir özelligi yok,isin acısı bir umut ısıgı da yok

bu adamdan hic ümidim yok,6 küsür milyon para verdik yazık günah ya

Selçuk ile ilgili en güzel lafı Uğur Meleke söylemiş,

"Selçuk kötü oynarken zam alınca, daha az futbol daha çok para felsefesini benimsemiş"

Bu arada volkan aklıma geldikçe sinirden ölüyorum bunun gibi asagılık bir mahlukat daha var mıdır dünyada? Yazık annesine yemin ederim

oooo LEANDRO DAMIÃO forvetsizlikten ne yapacağımızı şaşırdık ama şart forvet

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5wUpoAw07ow[/media]

Volkan'ın yaptığı terbiyesizliğe karşı ne kulüpten ne futbolculardan açıklama yok.Bu futbolcular takım arkadaşlarını savunmaz aksine gider milli takımda bu densizlerle sarmaş dolaş olur.Bu yıllardır böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt