Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz 4-2-3-1 oynayamız,hele hele Selçuk-Melo gibi 2 temposuz oyuncu ile asla olmaz.Çare 4-3-3,umarım Prandelli daha fazla ısrar etmez 4-2-3-1 de,boşa kürek çekmiş oluruz...

Telles rezilleri oynuyor,adam ne adam akıllı pas veriyor,ne bindirme yapıyor,hadi bunları yapamadın birader bari savunmada iş yap ,o da yok...

Dün 100 dakikada yapamadığı savunmayı Hakan 10 dakikada yaptı.Balta iyi değil,kendisi anormal derecede kötü,nasıl başardı bunu hayretler içerisindeyim...

Haklı olarak kendisini savunduk, " Brezilya liginden tatil yapmadan geldi,60 maç oynadı" diye.İyi de dünkü hal ne ?

Ha Terim ha Aysal ikisi de bu takıma egolarından dolayı ihanet etmiştir. Biri kendini kurtarıcı sanıp milli takım için sattı Galatasaray'ı biri de egosundan dolayı yönetimdeki etkili kişileri yollayıp vasıfsız kişileri getirdi. O yüzden bu iki isim için birbirinizi kırmayın.

Galatasaray´da Veysel, Yasin, Sneijder, Burak, Yekta ve Bruma´nin yaptigi isabetli pas sayisi, Kuyt´un isabetli pas sayisindan düsük.

Rezillik :)

3 ay be.Ne savsak yönetimmiş.Göz göre göre ADNAN BİRADERLİ yıllara dönüyoruz.

BAM yerine SYB

Balanta'yı almak çok büyük mallık olur. Forvet almamışken. 6-7 Milyon Eurolardan bahsediyorlar Balanta için. Çok büyük yanlışlar yapmaya başladık.

Drogba'nın ayrılacağı belli olduktan sonra yabancı forvet arayışlarına başlamalıydık. Gittiler Mevlüt'e yöneldiler.

Bedava Gomis kaçırdılar.

Bu saatten sonra kimi alacağız forvete? Ya da alacak mıyız?

Yönetimin en büyük yanlışı, ilk önceliği forvete vermemek oldu.

6 tane net pozisyon önledi yahu. Ayıp günah artık ya. Ne yapsın daha adam. Hayret valla !!

Adamlar mac boyunca haps etti bizi arkaya. Okadarda olsun.

Emeniki orda golü atsaydı görürdüm sizi.

Arkadan oyunu kurmak istediğinde zararı anlatmıyorum bile.

Posisyon önlemiş. Onu dany de yapardı bilmem başkasıda yapardı az çok.

Hiç baskı yoken üstünde topu yunanistan adalarına vurması kalitesini gösterdi zaten.

Para olsaydı da keşke İnler'i alabilseydik Selçuk yerine.Selçuk ne yaptığını bilmiyor, karar verme yetisini kaybetmiş, güçsüz, temposuz, en iyi yaptığı iş olan isabetli pasları da artık yok.

Forvet alinana kadar bu taraftara gun yuzu yok etme eyleme baskan sponsoru bul forvet al .

drogbaya sallayip duranlara drogbanin ölüsü bu takimda oynar kendinize gelin dedigimizde ouvvv drogba yedek kalsin umut oylnasin diyen cok bilmisler simdi forvet sikintisindan yakiniyor,o yasli bi b.k yapmiyor dediginiz drogba dun olsaydi o kupa gelirdi

emenikeye gecit vermedi mac boyunca

nasıl mac izliyosunuz arkadas

tek hatayla adam asmak gelenek oldu millette

semih ilede gayet uyumlu oynadılar,gecen seneki dagınık chedjou yok

macerayada gerek yok,bu ikili oturacak sacma sapan defans hamlesine gerek yok

Başka mac izlemişiz o zaman ikimizde.

Yapacak bir şey yok bu durumda

---------------Muslera------------

veysel---gökhan----semih----hakan

--------------melo-------------------

--------selçuk----sıno------------

Olcan---------------------Bruma-

--------------Doumbia-------------

Selçuğa özgüven aşıla.Bu kadro fena akar maçlarda

Cikar Veysel´i Tarik´i koy. Solda Hakan iyidir. En azindan Telles´ten iyidir.

Selcuk´un kredisi sifirin altinda bende. Biktim artik. Furkan´i koy, daha kötü oynayamaz zaten.

Gökhan Semih ikilisine ligde bende raziyim. Yada Semih Ugur Demirok ikilisi de olur. Ne bileyim, bisey yapsinlar iste.

Hücumda yabanci görmek istiyorum ben arkadas.

Fatih Terim Galatasarayı satmıştır. Kovulsa bile "ben bunlarla mücadele edeceğim" diyen bir insan gidipte o adamların yol arkadaşı olmazdı! Bu yaptığı iki yüzlülüktür. Karakteri olan gider yurtdışında bir takım çalıştırırdı!

forumda tarik kelimesi yasaklansin. tarik diyen insanlar 2 ay sonra kim aliyor bu copleri diyecek cunku

Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum da, takım uzatmalarda dahi iyi koştu. Takımın kondisyonu yüksek. İyi bir forvet transferi ile birlikte, bu takım son dakikaya kadar gole yakın olur bu sezon.

he terimle basariliydi,ozaman sizin teriminiz canaydin doneminde neden basarili olmadi takim surunuyordu,cunku rezil futbolcular alinmistida o donem ondan,terimmi almisti muslera,sneijder,melo,drogba,eboue,selcuk vsvsvs.cebindenmi verip transfer yapti bizim haberimiz yok

Yeter bee..

Ulan takımın ağzına sçmışlar hala Ünal Aysal denen adamı savunuyorsun.

Şunu kafanıza sokun Galatasaraya her zaman her dönem kaliteli oyuncular alınmıştır. UlaN İki adam aldı diye tapıyorsunuz adama.

Ünal Aysal denilen adam Galatasaraylı falan değil. En azından benim için değil.

Şu şerefsiz ayı hakkınde tepki vermeyi akıl edemeyecek kadar ruhsuz bir yönetim vardır. Bütün tepkileri Taraftarın zorlamasıyla yaptıran beceriksiz yönetim.

Hadi her noktada başarısız olursun, iş bilmezlik yapabilirisin eyvallah. Ulan bari bu taıkıma değer verdiğini, haklarını çatır çatır koruduğunu taraftarına göster oda yok.

EEE B öyle yönetime böyle oyuncular ve taraftarlar..

Ulan şu şerefsiz ayının yaptıklarından sonra tepki vermeyen yerli yabancı oyuncular alayınızdan nefret ediyorum. sahada tekmnik olarak yetersiz olabilirisin, penaltıda kaçırabilirsin, bu forma sana büyükde gelebilir( bu iş bilmez yöneticilerin suçudur) ama saha içinde takım arkadşına yapuılan şerefsizlikten sonra sahip çıkmıyorsan bir hiçsin.

Şu Selçuk ve burağa yapılan zamlar bile istifa sebebidir. Ulan sen anlatıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt