Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mac 5-6 net pozisyon verip, Muslera Aslan kesilecekse, defansa transfer yapmaya da gerek yok zaten.

Gökhan Zan da oynar, Ugur Demirok da oynar. Hic farketmez benim icin.

Bizim sorunumuz defans filan degil zaten. 100 kere söyledik. Hücumda reziliz biz.

Öyle planlama yapsinlar ki, hücumda yabancilar oynasin. Yani Sneijder, sol kanat ve forvet.

Gerci 5 günde ne planlama yapacaklarsa beceriksizler.

Bisey dicem cecu dun harikaydi tek hatasi omzuyla vurdu topun birine . Simdiye kadar ki en iyi semih cecu tandemiydi

son 3 senedir fenev karşısında gördüğüm en ezik Galatasarayı izledim ama burda suç kesinlikle hocada değil bizde bazı yerlilerin g.tü öyle bi havaya kalkmış ki kendilerini messi , ronaldo sanıyorlar..ilk resmi maçtan eleştirmek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama 120 dakikada muslera dışın yeni sezona dair hiçbir umudum yok..

burdaki futbol cahillerine lan dedik diye 5 gun ceza veren modlar Galatasaray baskanina botokslu diyen herturlu yakistirmayi yapip konusanlar neden ceza almadi,adaletli olun lan biraz neyin pesindesiniz

seni ben şikayet etmiştim . ben futbol cahiliyim . burda kimseye lan , futbol cahili demeye hakkın yok. karsındakilere futbol cahili , lan gibi hakaret ederek kendini haklı çıkarmak bizim ülkede moda oldu zaten . sen futbol cahili değilsen ben öyle olmayı kabul ediyorum . yaptıgın yorumların hiçbirine katılmıyorum futbol uleması arkadas.

Ekrem Altıntaş kardeşim şu konuyu kapat gözünü seviyim hep misafir olarak forumdayım ama zoraki giriş yaptırdın! Biz ne balık hafızalı milletiz ya! Galatasaraya en önemli başarıları yaşatan da Fatih Terimdi, Galatasarayı en mükemmel olduğu dönemlerde de dinamitleyen Fatih Terimdi! Şuan ki mali durumun büyük sebeplerinden birtanesi de FATİH TERİM!

Ayrıca Fatih Terim iyi bir Galatasaraylı olmakla beraber ŞİŞKİN BİR EGO, KURNAZLIK, KAÇAK DÖĞÜŞEN bir yapıya sahip! Lafı dolandırmadan söliyim, ben başkan maşgan bilmem Fatih Terim GALATASARAYI 2. DEFA SATMIŞTIR. Bir Fatih Süren zamanında kalıcakmış gibi transferleri yaptırıp ertesi günü Fiorentina'ya imza attığı ikinci de Tüpçü'nün kendisine ve Galatasaraya yaptıklarını şike süreçleri vs bildiği halde Milli Takıma değil bak tüpçünün evine gitmiştir! Bana laga luga yapmayın. Başkan iyidir kötüdür ayrı mevzu. Ama Fatih Terim'i savunanın zekasına şüğheyle bakarım... Kusura bakmayın hakaret değil bu balık hafızalı olmayın anlamında.

Adamda öyle bir ego var ki adam kendi kendisini çekemiyor, SORUYOSUN YA tıkır tıkır işleyen sistemi kim bok etti? KENDİSİ ETTİ. İlk sene tıkır tıkır top oynanırken herkes Galatasarayı överken ikinci sene ıkına ıkına şampiyon olduk yarım puanla ve hiçbirimiz zevk almıyoduk. 3 senesinin ilk 6 maçında aldığı 1 galibiyet 5 beraberlik mi neydi hatta REAL MADRİD 6-0'ı da söylemiyorum

Muslera

Semih gokhan balta

Ebuoe selcuk melo olcan

Sneijder

Burak amrabat/bruma

Bu takim en iyi bunu oynar baska diziliste kadro musade etmiyor hamleye

Yeter bee..

Ulan takımın ağzına sçmışlar hala Ünal Aysal denen adamı savunuyorsun.

Şunu kafanıza sokun Galatasaraya her zaman her dönem kaliteli oyuncular alınmıştır. UlaN İki adam aldı diye tapıyorsunuz adama.

Ünal Aysal denilen adam Galatasaraylı falan değil. En azından benim için değil.

Şu şerefsiz ayı hakkınde tepki vermeyi akıl edemeyecek kadar ruhsuz bir yönetim vardır. Bütün tepkileri Taraftarın zorlamasıyla yaptıran beceriksiz yönetim.

Hadi her noktada başarısız olursun, iş bilmezlik yapabilirisin eyvallah. Ulan bari bu taıkıma değer verdiğini, haklarını çatır çatır koruduğunu taraftarına göster oda yok.

EEE B öyle yönetime böyle oyuncular ve taraftarlar..

Ulan şu şerefsiz ayının yaptıklarından sonra tepki vermeyen yerli yabancı oyuncular alayınızdan nefret ediyorum. sahada tekmnik olarak yetersiz olabilirisin, penaltıda kaçırabilirsin, bu forma sana büyükde gelebilir( bu iş bilmez yöneticilerin suçudur) ama saha içinde takım arkadşına yapuılan şerefsizlikten sonra sahip çıkmıyorsan bir hiçsin.

Şu Selçuk ve burağa yapılan zamlar bile istifa sebebidir. Ulan sen anlatıyorsun.

u.aysala sallayacam diyebos bos yorum yapma,Galatasaray her donem nereye kalite futbolcu almis simdi sirayla baskanlari ve aldiklari adamlari burda bana saydirip zamanimi alma,selcukla buraki satsa zir zir aglardin burda bu yabanci sinirinda bu adamlar satilirmi diye,takimin agzina nasil sicmis bu adam anlatta bilelim 3 yilda 2 sampiyonluk 3.sampiyonlar ligi ust utse 2 kez gruplardan cikan bir Galatasaray,takimin agzina etmis oylemi,sonra sende bi halttan anliyomus gibi cikip vir vir zir zir salla dur

Hoca 3'lü orta sahaya geçsin Furkan-Birhan-Melo mükemmel orta saha olur.

Umarın Başkan "Bunlara para verdik,oynat" demiyordur,umarım...

Selçuk-Burak derhal kovulmalı,geçen sezon aynı hatayı yaptık,tekrarlamanın anlamı yok...

Ne kadar kızsakta Selçuk İnan oynamaya devam edecek.

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

YABANCI FORVET

İhtiyacımız kafa topuna çıkabilen, top saklayan, pas alışverişi iyi olan, fizikli, pivot santrafor tipinde bir forvet. Burak Yılmaz'da bu özellikler yok.

90 dakika Burak Yılmaz'ın savunma arkasına kaçıp, pozisyona girmesini mi bekleyeceğiz? Tam olarak böyle oynuyoruz çünkü. Bruma ve Olcan ne kadar etkili olsada forvette Burak olduğu sürece iş yapamayız. Bu gerçeği artık kabullenelim.

biz welbeck,welbeck,welbeck yada doumbia,doumbia,doumbia deriz

başkan: ALMEİDA,ALMEİDA,ALMEİDA der

drogbaya sallayip duranlara drogbanin ölüsü bu takimda oynar kendinize gelin dedigimizde ouvvv drogba yedek kalsin umut oylnasin diyen cok bilmisler simdi forvet sikintisindan yakiniyor,o yasli bi b.k yapmiyor dediginiz drogba dun olsaydi o kupa gelirdi

Abartma reyis ya drogba da saolsun türkiyeye uyum sağladı. Kafasına göre koşuyor kafasına göre yatıyordu. Yaşı başı bilmem.

Yine başladı Terim muhabbeti, sıktı artık.Yönetimin yaptığı sözleşme ve transfer hataları Fatih Terim'i haklı mı çıkarıyor?Alakasız şeyler üzerinden Terim'i aklama çabası boşa.O konuda yine yönetim savunulur merak etmeyin.

tapatalk

seni ben şikayet etmiştim . ben futbol cahiliyim . burda kimseye lan , futbol cahili demeye hakkın yok. karsındakilere futbol cahili , lan gibi hakaret ederek kendini haklı çıkarmak bizim ülkede moda oldu zaten . sen futbol cahili değilsen ben öyle olmayı kabul ediyorum . yaptıgın yorumların hiçbirine katılmıyorum futbol uleması arkadas.

alinti yapma uza,futboldan anlayan herkes sana futbol cahili derdi,cok alinip sikayet etmissin hicte umrumda degil

nolursa olsun Ünal Aysala laf atan herkesin hafisazi zayiftir...

Adnan Polatli, rahmet Canadyinli dönemleri düsünün sadece...

ünal aysala sadece başarılı düzeni bozduğu için tepki koyabiliriz ama burda f.terim rezil , başarısız ünal aysal ise bütün başarıları tek basına yapmış gibi bir algı yaratılmaya calısıyor. İki tarafında hataları vardır ama hatanın büyüğünü malesef başkan yapmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt