Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Bir kere ünal aysalin ne olursa olsun yönetimde bölünmeye izin vermemesi lazım. İstifa olacaksa bile karışıklık olmadan gidenlerin yerlerine yenileri monte edilmeli.

2. Taraftar elestirilerinde ölçülü olmalı. Teknik direktor yeni, takim daha hazırlık maçı bile yapmamisken acimasizca elestirmek camianin psikilojisini bozacak, rakiplerin ekmeğine yağ sürecektir.

3. Kesinlikle enkaz edebiyatı yapmamalıyız. Kadromuz fenerle ve bjk ile rahatlikla basedecek güçte. Bir forvet ve yerli sol bek takviyesi ile sorunlarımızı çözebiliriz.

4. Ozellikle ilk 6 hafta fiksturumuz çok zor. Bu nedenle bu süreçte takıma koşulsuz destek olmalıyız. 6 haftadaki puan kayiplari ilerleyen donemde takımı çok zor durumlarda bırakabilir

Lütfen taraftar olarak sağ duyulu olalım ve yönetime sesimizi duyurabilmek için mantıklı bir şekilde orgutlenelim. Bu taraftar brezilyanin 3.kalecisi gelecekken muslerayi başkanın aklına sokmuş ve getirtmis hir taraftar. Biraz düşünürsek bu dediklerime herkes hak verecektir. Saygılar.

yonetımın ıstıfa soylentılerı oldugu yonetım toplantısına katılmamak ne demek? bunu da anlamıyorum bosvermıslık ıcınde adam resmen

dünkü maç gösterdiki eksik çok ;

-rakibe baskı yok ceza sahasına kadar çok rahat geliyorlar

-rakip forvetler topu alıp baskı görmeden dönüp istedikleri gibi oynuyor

-rakibe verdiğimiz topları sayamadım 3-4 tanesi öyle paslardı ki direk gol pozisyonu oldu

-ilerde top tutamıyoruz

-tek atak şansımız burağı rakip arkasına kaçırmak

-bekler oyuna giremedi özellikle telles tam bi facia

- 2-3 tane kontra yakaladık hepsini b.k ettik

-kanatlar çalışmıyor.

bunlar benim gördüklerim , unuttuklarımda vardı kesin..

2012'den sonra Türkiye'nin Bayern Münih'i olma yolunda adımlar atmamız gerekirken, günden güne Türkiye'nin Milan'ı (son senelerde ki Milan'ı kastediyorum) olma yolunda ilerliyoruz, ve muhtemelen olacağız da.

dun ki galatasaray gecen sene deplasmanda oynadıgı maclardakıyle aynıydı bellı kı deplasmanlarda yıne kanser olacaz

dünkü maç gösterdiki eksik çok ;

-rakibe baskı yok ceza sahasına kadar çok rahat geliyorlar

-rakip forvetler topu alıp baskı görmeden dönüp istedikleri gibi oynuyor

-rakibe verdiğimiz topları sayamadım 3-4 tanesi öyle paslardı ki direk gol pozisyonu oldu

-ilerde top tutamıyoruz

-tek atak şansımız burağı rakip arkasına kaçırmak

-bekler oyuna giremedi özellikle telles tam bi facia

- 2-3 tane kontra yakaladık hepsini b.k ettik

-kanatlar çalışmıyor.

bunlar benim gördüklerim , unuttuklarımda vardı kesin..

mücadele etmedik en önemlisi bu

Ntvspor'da maç sonu programının tekrarını izledim de şimdi artık bir konuda tamamen emin oldum.Burak yılmaz ya antrenör babası sayesinde bunların hepsiyle yakın ya da bunlar tamamen fener medyasının bir oyunu.Adamı yine eleştirmediler neymiş burak bu takımın vazgeçilmeziymiş,orta saha yetersizmiş.

Hele güntekinin bir yorumu var.Burak yılmaza taraftar haksızlık yapıyormuş,çünkü burak potansiyeli çerçevesinde elinden geleni yapıyormuş.Bir futbolcu için elinden geleni yapması yeterliymiş.Bu yorumdan 2 dakika sonra emenike fenerbahçe için yetersiz dedi.Fenerbahçenin forveti daha klas olmalıymış,sırtı dönük top alabilmeliymiş,çalım atabilmeliymiş. Bize gelince yetersiz kere yetersiz Burak bunların hiçbirini yapamıyor ama yine de oynasın çünkü elinden geleni yapıyor denir ama fener ve beşiktaşa gelince almeida,emenike gibi adamlar bile yetersiz daha da klas olmalı derler.Hakikaten kasıtlı yapıyorlar çok net.

Olum.burak selcuk ikilisin verdigimiz parayi ust duzey yabanci forvete versek kosa kosa gelirdi.

Hem biz bunlari cekmezdik. Hemde satsak guzel para kazanabilirdik.

İspanyada falan oynardi o ikili. Cok yanlis yaptik coj

Teknik direktör üzerinden tartışma götürmeye hiç gerek yok. Takım yetersiz, kötü. 3-4 oyuncu dışında hepsi yetersiz. Hem Fener hem de Bjk'nin kadrosu bizden daha iyi

Telles ? Bu adamın bizim takımda oynayacak ne özelliği var? Hücum sıfır savunma sıfır. Bjk'nin aldığı Motta bile daha iyi, savunmada geçit vermiyor

Veysel ? İyi niyetli , savaşıyor. Bu yüzden eleştiremem, ama hangi özelliği var bu adamın?

Selçuk ? Yerden yere vurduğumuz Ayhan'dan ne farkı kaldı? Yürüyecek , pas atacak mecali kalmamış. Artık bu böyle 3.sezonu. Selçuk bitmiş arkadaşlar.

Yasin ? Anadolu topçusu. Bu kadar. Rakiplerimizdeki kanat adamlarına bakın bir de yasin'e bakın. Çöp transfer.

Hakan ? Telles'ten çok daha iyi , ama bu yeterli olduğu anlamına gelmiyor. Bizim gibi hedefeleri olan bir takım için yetersiz

Burak ? Bu mu olmalı Galatasaray'ın forveti? Bu adam ne yapıyor sahada? Ne katkısı var takıma?

Bunlar dün oynayan bazı oyuncularımız (takımın yarısı). Bu kadar yetersiz, yetenek fakiri adam varken nasıl iyi futbol oynayabiliriz? Nasıl hücumda üretken olabiliriz?

Demirören değil rte ikna etti . Bu ama işlerine gelmez.

Hata bizimkileri arayarak izin istediler.

Şükrü ergünde orda burda canlı yayınlarda , milli meseleyse hay hay. Vatan haini değiliz dedi .

Fatih terim yine Galatasarayımızı bırakmayacakdı aslında.

Antrenmandayken kovuldu adam resmen.

Yok yok o kacti derler, sonra "kovoldu iste he he" diyen meseajlari begenirler... Bunlarin sorunu ego, Fatih Terim´in gönderisi ile bu takim bir sene kaybetti, ve simdi Prandelli´nin bu yikimi toparlamasini bekliyoruz. Bu takimda sorun transfer degil, oyuncularinsaha icindeki durusu... Nerdeyse her oyuncuda bir özgüven kayibi var ve iki üc tane pas yapamiyoruz saha icinde...

Özgüvenli bir sekilde oynayan bir Melo ve Sneijder var, gerisi top oynamaktan korkuyor gibi. He, tabi birde Chedjou onunkisi artik sagliga zarar, anlami olmayan bir özgüven patlamasi adamin icinde.

3 senedır hangı macta gordunuz fenerın bızden daha fazla pozısyona gırdıgını daha fazla topla oynadıgını? hatta ılk 2 sene kadıkoydekı maclarda dahıl.

Ntvspor'da maç sonu programının tekrarını izledim de şimdi artık bir konuda tamamen emin oldum.Burak yılmaz ya antrenör babası sayesinde bunların hepsiyle yakın ya da bunlar tamamen fener medyasının bir oyunu.Adamı yine eleştirmediler neymiş burak bu takımın vazgeçilmeziymiş,orta saha yetersizmiş.

Hele güntekinin bir yorumu var.Burak yılmaza taraftar haksızlık yapıyormuş,çünkü burak potansiyeli çerçevesinde elinden geleni yapıyormuş.Bir futbolcu içinden elinden geleni yapması yeterliymiş.Bu yorumdan 2 dakika sonra emenike fenerbahçe için yetersiz dedi.Fenerbahçenin forveti daha klas olmalıymış,sırtı dönük top alabilmeliymiş,çalım atabilmeliymiş. Bize gelince yetersiz kere yetersiz Burak bunların hiçbirini yapamıyor ama yine de oynasın çünkü elinden geleni yapıyor denir ama fener ve beşiktaşa gelince almeida,emenike gibi adamlar bile yetersiz daha da klas olmalı derler.Hakikaten kasıtlı yapıyorlar çok net.

Ben bunu daha önce de belirtmiştim. Eğer bu medyanın bizim için ağız birliği ettiği bir konu varsa, mutlaka kötülüğümüzü istedikleri içindir. Sabri'yi 1 ay boyunca konuştular, Selçuk ve Burak'ı 2 senedir övmeye devam ediyorlar. Sneijder'i, Melo'yu kaç kere yerin dibine soktuklarını ben sayamadım. Daha da bir yığın şey sayılır böyle.

Açıkçası şu da var, sadece bunlar değil, GS TV'de bunlar gibi. Yav anladık kulüp kanalısın, belki biraz mecburiyetten eleştiremiyorsun ama herifler resmen b.kunu çıkardılar, her gün Kral'ın 50 golü diye videolar, haber bültenlerinde Burak dünya yıldızlarını geride bıraktı diye haberler. Hakikaten insanı çıldırma noktasına getirdiler artık.

biz malesef hiçbir rakibi baskı altına alamayız. bunun en önemli sebebi orta saha. melo ve selçuk bitik durumda. melo oyundan düşünce zaten iyice savunmaya çekilip stoper gibi oynuyor. selçuk desen m.sarptan farkı kalmadı gözümde. hemde bu adam 5 sene de 15 milyon euroyu götürecek gelde yanma. biz bu orta saha ile POLAT dönemini tekrar yaşarız. ama yönetim bunu göremedi geçen sene işaretleri verilmişti oysaki. hala 4 sene önceki selçuk-melo var sanıyoruz.

yapılacak iş orta sahaya ve forvete 2 adam almak. eğer G.inler iyi durumdaysa o olabilir yoksa Mbia bile bizde iş yapar. melo da gerekirse stoper-orta saha değişmeli oynar. anadolu maçlarında geriden oyun kurmaya yarar zaten. Forvetede iyi bir yabancı alınması lazım. ayrıca Telles gönderilip sol beki yedekleyecek bir yerli alınması lazım.

Yani

Tarık (sağ-sol bek)

G.inler (Mbia) orta saha

YABANCI FORVET

Yabancı forvet kim olur bilemem. avrupada sürüyle adam var. zaten millet öneriyor burda ama nerde bizim yönetim anca uyusun. Gomis bile bize çağ atlatırdı.:mad-49:

Bosuna konusuyoruz, transfer butcesi 7-8 milyon euro falan mis, bi stoper alirlar sonrada para biter iste..

burakta yerlere yatiyor. 36 sinda finalleri aldiriyordu en azindan. ha gitmesi lazimdi gitti.

Burağı savunacak halim yok. Ama burak aldığımızda da böyleydi şuanda da... Hem yatmalar farklı birisi yorulmamak için birisi acaba penaltı çalarmı diye? Yanlış da olsa gerçek bu. Ayrıca Burak elinden geleni yapıyor ama eni sonu da bu fazlası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt