Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.379
- 2.270
- 2.278
1. adebayor , kiesling, huntelaar
2. tolgay arslan
3. tarık yada şener
2. tolgay arslan
3. tarık yada şener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötüyüz zaten, dünü iyi izle kardeşim, 3 kontra atak futbolcusunu 2 metreye pas atamayan selçukla beslemeye çalıştık, o sene ki isimlere bir bak olay bam dı sadece busene 2 bölge bam.
dünkü maç gösterdiki eksik çok ;
-rakibe baskı yok ceza sahasına kadar çok rahat geliyorlar
-rakip forvetler topu alıp baskı görmeden dönüp istedikleri gibi oynuyor
-rakibe verdiğimiz topları sayamadım 3-4 tanesi öyle paslardı ki direk gol pozisyonu oldu
-ilerde top tutamıyoruz
-tek atak şansımız burağı rakip arkasına kaçırmak
-bekler oyuna giremedi özellikle telles tam bi facia
- 2-3 tane kontra yakaladık hepsini b.k ettik
-kanatlar çalışmıyor.
bunlar benim gördüklerim , unuttuklarımda vardı kesin..
umarım bu form düşüklüğü sıcaktan yorgunluktan falan kaynaklanıyordur.
Demirören değil rte ikna etti . Bu ama işlerine gelmez.
Hata bizimkileri arayarak izin istediler.
Şükrü ergünde orda burda canlı yayınlarda , milli meseleyse hay hay. Vatan haini değiliz dedi .
Fatih terim yine Galatasarayımızı bırakmayacakdı aslında.
Antrenmandayken kovuldu adam resmen.
Ntvspor'da maç sonu programının tekrarını izledim de şimdi artık bir konuda tamamen emin oldum.Burak yılmaz ya antrenör babası sayesinde bunların hepsiyle yakın ya da bunlar tamamen fener medyasının bir oyunu.Adamı yine eleştirmediler neymiş burak bu takımın vazgeçilmeziymiş,orta saha yetersizmiş.
Hele güntekinin bir yorumu var.Burak yılmaza taraftar haksızlık yapıyormuş,çünkü burak potansiyeli çerçevesinde elinden geleni yapıyormuş.Bir futbolcu içinden elinden geleni yapması yeterliymiş.Bu yorumdan 2 dakika sonra emenike fenerbahçe için yetersiz dedi.Fenerbahçenin forveti daha klas olmalıymış,sırtı dönük top alabilmeliymiş,çalım atabilmeliymiş. Bize gelince yetersiz kere yetersiz Burak bunların hiçbirini yapamıyor ama yine de oynasın çünkü elinden geleni yapıyor denir ama fener ve beşiktaşa gelince almeida,emenike gibi adamlar bile yetersiz daha da klas olmalı derler.Hakikaten kasıtlı yapıyorlar çok net.
burakta yerlere yatiyor. 36 sinda finalleri aldiriyordu en azindan. ha gitmesi lazimdi gitti.