Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günlerde transfer yapilmazsa allah belasini versin bu yönetimin. Ama yapilsa bile o oyuncunun direk girip katki yapmasi sansi cok düsük. Unal Aysal beeeey

top tutabilen forvet + inler şart. en önemlisi ne durumda olurlarsa olsunlar yerleri garanti olan üzerine zam alan ikilinin artık kesik yemesi.

Gökhan İnler, Ömer Toprak, Serdar Taşçı'dan birini alabilmiş olsaydık şu anda bu durumda olmazdık muhtemelen.

Ne selçuk ne burak bizden gider veya biz yollayabiliriz.Yıllarca daha beraberiz.Bunun dışındaki yorumlar saçma.2015-16 sezonu belki yönetim oyuncu hoca değişikliği olur ama onlar kalır

Hadi transfer yapmiyosunuz bari sesiniz çıksın şu volkan ayısının yaptıklarina bu kadar pasif yönetim görmedim

Sikeci Azizenin bir tek ozelligini sevıyorum. Adam gerektıgınde asıp kesmesini biliyor. Selcuk su haliyle fenerde olsaydı ne yapardı azize cok merak ediyorum.

Artık birinin uyarması lazım. Bu yol yol degil.

Bu saatten sonra İnler gelmez.Yapacağımız iş Emre veya Furkan'dan birini Selçuk'un yerine monte etmek.

Nuri Dortmund'da yedek kaldi. Ilkay yokken bile Jojic oynuyor artik. Bender'in sakatligi da düzeldi. Artik kolay kolay as oynayamaz. Bu sene olmasa bile seneye aliriz bence.

Gesendet von meinem LG G3

o kadar sağa sola para bayılacağına hayrilere lucaslara vs.. kıyacaksın paraya alacaksın İnleri , tarık'ı.. kaç paraysa vereceksin varsa da yoksa da bulup vereceksin alacaksın bu oyuncuları.. evlere şenlik bir takım olmuşuz maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt