Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi iki seçenek var 1- Selçuk yerine iki yönlü bi orta saha almalıyız. Yada 2 - Drogba gibi bir Pivot santrfor almalıyız. Yarı sahada anca bu şekilde top kalır. Yoksa dünkü gibi anadolu takımı edalarinda oynarız.

1-gerek yol Furkan,Birhan hatta Emre.Çolak iş görür 2-kesinlikle dogru 3-442 oynamalıyız beceremiyoruz diğerlerini

Hala hafta sonu Selçuk’lu kadrolar kuruluyor. J Abartmıyorum eğer Selçuk hafta sonu 11 başlarsa Prandelli ve kendinize birer bilet alıp çok sevdiğiniz Yunanistan’a tatile gidin. Alt yapıdaki gençler veya yedekler demeyecekmi adam sürünüyor hala 11 de , biz ne zaman oynayacağız diye…

Yine onun ilk 11 başlayacağına emin olabilirsin. Bitmez, tükenmez kredisi var.

Tapa

brezilyaya yeni yeteneksizler pardon tellesler bulmaya gitmiş cenk ergün bakalım kimi kitleyecekler yine kulübümüze iş yapıcak adam lazım bu takıma artık anlayın şunu rezil ötesi bitmiş eboue bile solbekte şu tellesden iyi oynardı dün

Selcuk eyvallah da, Melo nasil kredisini tüketti sende anlamadim. Aciklarsan sevinirim.

3 senedir takimin en iyisi, hazirlik döneminde de takimin en iyisiydi. Dün performansi düsük diye mi Melo´yu gözden cikardin?

Acikcasi hepsi Melo´ya kurban olsun. Muslera, Melo ve Sneijder bi yana, digerleri bi yana. Hepsi defolup gidebilir.

Meloyu begenmedimden değil. Hırsı kendine güveni tamam ama ben kan değişikliği olması gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu değişim furkanla umut g. İle olacak iş degil.. Madem yabancı sınırı var dedigim 2 futbolcuyu alıp hem elini rahatlatır hem tehdit unsuru kullanırdım... Katılmayabilirsin görüşüme ama melo da selçuk da ke dini vazgeçilmez sanıyorlar...

Olmuyor abi olmuyor görmüyor musunuz ?

Bu sınırlamaya paraya kıyıp uyacaksın yada rezil , kepaze olacaksın.

Bu sınırlamada Avrupa'da başarıyı kim takar hatta , sınırlama isteyen zihniyette , Avrupa'da başarı isteyecek kadar vizyon var mı sizce ?

STSL denilen rezalet lige göre kadro planlaması ve transfer yapıp , Avrupa'yı tamamen şansa , iyi kuraya bırakmamız isteniyor resmen bizden.

Anadolu topcularina 2.5, 3 Milyonlari sacmasaydik, belki simdi Inler, Toprak gibi Türkler kadroda olurdu.

Pahali pahali diyip, bunlari kadroya dolduruyorlar, bizi de deli ediyorlar iste böyle. Gerci senelerdir stratejinin böyle olmasi gerektigini söylüyorduk.

Burasi Galatasaray ya. Burda oynamanin bir kriteri, kalitesi olmali ya. 2 macta sivrilen yetersizleri Galatasaray´a transfer edip, ismimizi lekeliyorlar ya.

---------------------X-------------------------

X---------------Sneijder-------------Olcan

-------------X-------------Melo-------------

Hakan----Ched-----Semih-----------X

---------------Muslera--------------------

bu 4X'ten 2 sini icimizden dolduracagiz mecburen ancak digerleri transfer olmali

transfer politikamiz :

transferin ilk gunleri > cok iyi bir oyuncu pahali geldigi icin alinmaz, baska takima gider

transferin son gunleri > cok kotu bir oyuncu cok iyi oyuncuya verilmeyen paranin aynisiyla alinir panik halinde olundugundan

allah bize sabir versin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt