Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
En azından güzel haber şu :
Balanta'ya yaptığımız teklifi geri çekmişiz.
Balanta'ya yaptığımız teklifi geri çekmişiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi iki seçenek var 1- Selçuk yerine iki yönlü bi orta saha almalıyız. Yada 2 - Drogba gibi bir Pivot santrfor almalıyız. Yarı sahada anca bu şekilde top kalır. Yoksa dünkü gibi anadolu takımı edalarinda oynarız.
Hala hafta sonu Selçuk’lu kadrolar kuruluyor. J Abartmıyorum eğer Selçuk hafta sonu 11 başlarsa Prandelli ve kendinize birer bilet alıp çok sevdiğiniz Yunanistan’a tatile gidin. Alt yapıdaki gençler veya yedekler demeyecekmi adam sürünüyor hala 11 de , biz ne zaman oynayacağız diye…
Selcuk eyvallah da, Melo nasil kredisini tüketti sende anlamadim. Aciklarsan sevinirim.
3 senedir takimin en iyisi, hazirlik döneminde de takimin en iyisiydi. Dün performansi düsük diye mi Melo´yu gözden cikardin?
Acikcasi hepsi Melo´ya kurban olsun. Muslera, Melo ve Sneijder bi yana, digerleri bi yana. Hepsi defolup gidebilir.
Amrabat Fatih Hoca zamanında bizim oyun stilimize alısmasi lazım diyorlardi. Acaba adama güreş mi calistirdilar?
Farkeder mi la eleştir bilmem ne yap et ama izlemem desteklemem nedemek :sKişilere göre sanki takiım tutuyoz
Olmuyor abi olmuyor görmüyor musunuz ?
Bu sınırlamaya paraya kıyıp uyacaksın yada rezil , kepaze olacaksın.
Bu sınırlamada Avrupa'da başarıyı kim takar hatta , sınırlama isteyen zihniyette , Avrupa'da başarı isteyecek kadar vizyon var mı sizce ?
STSL denilen rezalet lige göre kadro planlaması ve transfer yapıp , Avrupa'yı tamamen şansa , iyi kuraya bırakmamız isteniyor resmen bizden.
Luis fabiano h.o
Seçkin @Secckin1905 · 1 dk.
İdari menajer Cenk Ergün, transfer görüşmeleri yapmak için Brezilya'ya gitmiş.
______
Çok merak ettim yine hangi çöpü alıp gelecekler acaba ?