Ersan Meydan
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.066
- 0
- 1.306
Yalniz genc stoper kiralarsak oynatmak icin dunyanin en sacma isini yapmis oluruz
Kardeş devre arası baya saçma iş yapıldı , bu taraftar onları gördükten sonra ,bu pek göze batmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz genc stoper kiralarsak oynatmak icin dunyanin en sacma isini yapmis oluruz
Seçkin @Secckin1905 · 1 dk.
İdari menajer Cenk Ergün, transfer görüşmeleri yapmak için Brezilya'ya gitmiş.
______
Çok merak ettim yine hangi çöpü alıp gelecekler acaba ?
Selçuk ve Hamit veteran futbolcu gibiler en çok parayi da onlar alıyor. .
Kör ölür badem gözlü olur hesabı.Amrabat'ı bilmiyoruz sanki.
Kendisi Malaga'da mutlu,oraya iyi uyum sağladı oynasın işte..
"@transfergunlugu: Son Dakika!! Galatasaray , Manchester City'nin golcüsü Alvaro Negredo için kiralama teklifinde bulundu."
yürümeye mecali olmayan , 5 metre ileri pas atmaktan aciz adamlar 3 milyon euro alıyor.. 3 sezondur aynı Selçuk. Hamit'e hiç değinmiyorum bile. Bu adamlar Muslera'dan çok para kazanıyor. Semih'in 2 katı para kazanıyor. Adamlarda ne yetenek kalmış , ne fizik, ne arzu istek.
Türkiye'de oyuncular ne kadar rezil performans gösterirse gösterin 3-4 ay oynamayınca o rezil performans unutuluyor.Amrabat için de aynı durum geçerli.1 buçuk sene boyunca inanılmaz kötü bir performans gösterdi,son tercihleri hep yanlıştı,herkes gitsin diye dua etti.Sonra malaganın bir tane maçını izlemeden 2 gol attığını duyunca iyi olduğu algısı oluştu yine.Amrabatın sorunu fiziksel olsa 6 ayda düzelmiştir diyeceğim de oyun aklı sıfıra yakın olan bir adam 6 ayda nasıl toparlayacak bunu.
Abi Eray a yıllık ücreti ver sonrada kendine takım bul de. Neyin kafasında bunlar ?
yürümeye mecali olmayan , 5 metre ileri pas atmaktan aciz adamlar 3 milyon euro alıyor.. 3 sezondur aynı Selçuk. Hamit'e hiç değinmiyorum bile. Bu adamlar Muslera'dan çok para kazanıyor. Semih'in 2 katı para kazanıyor. Adamlarda ne yetenek kalmış , ne fizik, ne arzu istek.
Amrabat güreşi ispanya da sürdürsun mumkunse .
Cok Iyi Olur