Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne forveti ne defans eğer melo ile selçuk böyle oynarsa messiyi bile alsan bir işe yaramaz çünkü takımı organize edemedi orta saha topa doğru dürüst sahip olamadık inanın bana fenerdede iş yok ufak bir atagimizda olcan tehlikeli bir pozisyona girdi sorunumuz orta sahaydi böyle oynamaya devam edersek ben başka sporlara yonelirim mesala basketbol orta fena olmayan bir kadro kurduk

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yaşlarda olan stoper olunca biraz daha farklı bakıyorum.

Ama yanlış transfer bencede. Stoper alınacaksa bile daha farklı profili alınmalıydı.

Bu liverpooldaki agger ne oldu mesela?

Liverde kalmadı mı o eleman? İlgilendiğimiz bile meçhul. Böyle adamlara yoğunlaşmamız lazımdı bizim işte. yumurta gelmiş dayanmış gıdaklamaya başlıyoruz. Balanta kim arkadaş. Geriden çok iyi oyun kuruyormuş da, çok hızlıymış. Prandelli çok istiyormuş. Ben Prandellinin önüne 2 seçenek geldiğini ve birinci önceliği Doria'ya verdiğini düşünüyorum.

Ne forveti ne defans eğer melo ile selçuk böyle oynarsa messiyi bile alsan bir işe yaramaz çünkü takımı organize edemedi orta saha topa doğru dürüst sahip olamadık inanın bana fenerdede iş yok ufak bir atagimizda olcan tehlikeli bir pozisyona girdi sorunumuz orta sahaydi böyle oynamaya devam edersek ben başka sporlara yonelirim mesala basketbol orta fena olmayan bir kadro kurduk

Ya basarisiz olursun, normaldir. Destek veririz hertürlü. Asigiz sonucta,

Ama göz göre göre böyle rezillikler yapilinca, insan cildiriyor dogal olarak.

Kurduklari takima bak ya. Komik resmen. Dün sahada Galatasaray mi vardi, Kayserispor mu vardi belli degil.

hala umutsuzluğa devam etmek istiyosanız,ben buraya kitabını yazarım.hasta olduğum süreçte bu forumdu beni mutlu eden.veysele atletico maçından sonra tapanlar dünkü maçla yere serenler..ve daha bir sürü şey.piskolojik olarak tamam kötüsünüz şu süreçte ama baba bu kadar da yapmayın ya.taraftar olarak saçmalamak yerine,doğruları masaya yatıralım.

bu sene şampiyon olmak zorundayız.bu bilinçle hareket edicez.:)

Çok iyi bi Galatasaraylıymışın helal:s

Yine son dk da saçma transferler bekliyorum...

Ve hep söylüuorum bizim asıl problemimiz ne defans ne forvet. Melo selçuk ikilisinim miadı dolmuştur bence.. Artık bu 2li alternatif kadroda yer almalıdır..

Keşke nuri ve g. İnler alınabilseydi...

Bu sene kanatlarımız var dedik...

Sneijder AMC oynar dedik...

Ama...

* LG G2 Tapatalk *

Orta sahamız maalesef çok yumuşak.Melo'nun yanına sağlam tempolu birini koysak da yumuşak.Mecburen göbek üçlenmeli,başka çare yok...

Zaten Prandelli ne zaman 60.dakikada 4-3-3 e döndü oyun dengelendi...

Al Bandari ‏@GhazalatAlthani 1 sa.

Welcome back @NAmrabat53
1f499.png

amrabat gitmis yahu,dany eboua hala duruyor

vallahi üzüldüm,2 gündür perisanım,yemek yemeyi bile unuttum

üzmeyin bizi,yapın su hamleleri

Yine son dk da saçma transferler bekliyorum...

Ve hep söylüuorum bizim asıl problemimiz ne defans ne forvet. Melo selçuk ikilisinim miadı dolmuştur bence.. Artık bu 2li alternatif kadroda yer almalıdır..

Keşke nuri ve g. İnler alınabilseydi...

Selcuk eyvallah da, Melo nasil kredisini tüketti sende anlamadim. Aciklarsan sevinirim.

3 senedir takimin en iyisi, hazirlik döneminde de takimin en iyisiydi. Dün performansi düsük diye mi Melo´yu gözden cikardin?

Acikcasi hepsi Melo´ya kurban olsun. Muslera, Melo ve Sneijder bi yana, digerleri bi yana. Hepsi defolup gidebilir.

Ya basarisiz olursun, normaldir. Destek veririz hertürlü. Asigiz sonucta,

Ama göz göre göre böyle rezillikler yapilinca, insan cildiriyor dogal olarak.

Kurduklari takima bak ya. Komik resmen. Dün sahada Galatasaray mi vardi, Kayserispor mu vardi belli degil.

Renktas üzülmene gerek yok Türk futbolu böyle bu sene 8tas şampiyon olacak artık zaman onların fener ise bu sene son kursununu kullanacak çünkü yaşlı bir kadrosu var biz ise gostermelikte olsa genclestik keşke burak ve selçuk ile sözleşme uzatilmasaydi ve orta sahada değişim şart bence furkan oynamali selçuk kosamiyor bile

dün de söyledim, bugün yine söylüyorum ileride top tutacak forvet olmazsa, ne Sneijder ne Bruma ne bilmem kim den verim alamayız ileride, melo defansif olarak yıldızlaşır, Muslera'nın ne kadar iyi kaleci olduğundan bahsederiz falan filan..

var mı bir gelişme falan?

Renktas üzülmene gerek yok Türk futbolu böyle bu sene 8tas şampiyon olacak artık zaman onların fener ise bu sene son kursununu kullanacak çünkü yaşlı bir kadrosu var biz ise gostermelikte olsa genclestik keşke burak ve selçuk ile sözleşme uzatilmasaydi ve orta sahada değişim şart bence furkan oynamali selçuk kosamiyor bile

Valla 3 kurus bütceyle en akillisini Fiko yapti. Aferin valla. Alay malay ettik, bizden iyi takim kurdu.

Dün Besiktas Fenerbahce´ye fark atardi. En azindan bizim gibi rezil heriflere 2.5 2.5 sacmiyor Fiko.

Fifa mı olacak veya cas mı. Hepimize men versinler.

Belki aklımız başımıza gelir o zaman ülkece.

Baltanin ölüsü bile on telles Eder,eskişehire para kazandirmiyalim diyordum ama dün tellesi gördükten sonra tarik şart oldu

Dün Prandelli 4-3-3 e döndü oyun dengelendi,bu hamlesi takımın sorununun farkında olduğunu gösteriyor...

Alınacak sağlam bir forvet ve 4-3-3 ile iyi oynarız,ama Selçuk+Burak mutlak suretle oynamamalı...

Çok iyi bi Galatasaraylıymışın helal:s

Ne alakası var şu takımın nesini izleyim her maç sonu hayal kırıklığına uğrayıp harcadigim zamana mi yanayim ve akillanmamislar balanta diyorlar 6 milyon Euro'ya alsınlar nereye monte etmek istiyorlarsa oraya koysunlar

Fifa mı olacak veya cas mı. Hepimize men versinler.

Belki aklımız başımıza gelir o zaman ülkece.

fifanın sonbaharda ya da sezon içinde devreye girmesine kesin gözle bakıyorum.ama sadece dün ayılığını uluorta serenlerin olduğu camiaya geçireceklerini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt