Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde amrabatı yollamışlar yeminle söyleyecek cümle bulamıyorum artık elim ayağım titriyor sinirden

Tüm aldigimiz toplari fenere hediye ettik dün. Ben onu anlamadim

Bu sezon şu şartlarda şampiyonluğa ve dördüncü yıldıza çok uzağız.

Fakat bir şekilde bu sezon sonu büyük bir revizyona gidilip (2011-2012 sezon başı gibi) bu takım tekrardan ayağa kaldırılmalı ; bizim bu iniş çıkışımız yıllardır zaten hiç bitmedi belki de en iyi zamanlarımızda 2-3 senenin ardından hiç devamını getiremedik , çünkü kabuk değiştirmeyi , dönüşüm olayını iyi yapamadık.

Ama İnşallah bir şekilde şampiyon olup , şampiyonluğun ardından kaos ortamı olmadan revizyona , yeniden yapılanmaya gideriz orası ayrı.

Fernando Muslera bambaşka bir dünya bambaşka bir oyuncu gerçekten hakkını vermek gerek , dün bir kez daha şahit olduk.

Pozisyon üretemeyen takıma stoper alacaklarsa ............................................... Tarık-Erkan-Podolski veya Welbeck Gelirse belki yoksa sezon boyu isyanlardayız yine

Valla 3 kurus bütceyle en akillisini Fiko yapti. Aferin valla. Alay malay ettik, bizden iyi takim kurdu.

Dün Besiktas Fenerbahce´ye fark atardi. En azindan bizim gibi rezil heriflere 2.5 2.5 sacmiyor Fiko.

Bizim en büyük hatamiz bu futbolculara anormal ücretler veriyoruz ve göndermek istediğimiz zaman adam gitmiyor trabzon kaç tane oyuncu sattı neden aldıkları ücret çok fazla değil bugün eboue ve danye bir çok takım havada kapar ama kimse karşılayamıyor aldığı ücretleri Beşiktaş bu hatadan döndü artık ağızları bir kere yandı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yekta´nin penaltisini düsününce daha da sinirleniyorum :) Anneannem daha iyi atardi ya 80 yasinda.

Bunlari futbolcu yapanin da, Galatasaray´a transfer edenin de, hala para ödeyenin de.

Rakibin 2 penalti kacirmis, sen mal gibi 3 penalti kaciriyorsun ya :) Rezil oyunun üstüne tuz biber oldu, yakisti :)

Saddam Hüseyin´in psikopat oglu Udai gibi bunlari bodrum katina kapatip, betondan topa ciplak ayakla sut attirasim var.

Yetmedi. Üstüne de ince sopayla saatlerce dövesim var. O da yetmedi. Hincimi alamadim.

Cay icip, dinlenip, sonra bi posta daha dövesim var.

Arkadaslar amrabat gitmesin diyosunuz ama dun alabildik mi macta . Brumayi oynatamiyoruz amrabat kalsin diyoruz .kiralik vermek cok iyi olur

"@transfergunlugu: Son Dakika!! Galatasaray , Manchester City'nin golcüsü Alvaro Negredo için kiralama teklifinde bulundu."

Seçkin @Secckin1905 · 1 dk.

İdari menajer Cenk Ergün, transfer görüşmeleri yapmak için Brezilya'ya gitmiş.

______

Çok merak ettim yine hangi çöpü alıp gelecekler acaba ?

gidip Ched varken 20 yaşında stoper getirip oynatırlar bir maç. sonra bir daha kadroya giremez

hala stoper arıyorlarsa yuh daha ne diyeyim. takımda orta saha yok , bek yok , forvet yok.

Yahu yanındakine pas atamayan,çok gol kaçıran,oyun görüşü zayıf,çok ofsayta düşen,çok faul yapan yani bariz çok kötü bir futbolcu olan burak yılmazı savunan arkadaşlar hangi oyuncuları,hangi saha içi argümanlarıyla eleştiriyor merak ediyorum...

forvet lazım! Burak'ın yanına top indirebilecek hücumu güçlendirecek biri lazım. stoper idare edilir. Orta saha zaten zebillik ama Burak - Umut ve Berk İsmaille olmaz hiç birşey. Çok acil bi santrafor bulunmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt