Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
oha damiao mu
enfes bir hamle olur
enfes bir hamle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defans istemiyoruz diyoruz bazı arkadaslar hala defans temennisinde bulunuyor
yapmayın canım renkdaslar
oha damiao mu
enfes bir hamle olur
Örnekleri de var birde.gözlerinin önünde,Chedjou, dany,salih vs.hangisi Semih kadar oynayabildi dön geçmişe hangisi Kaptan Bülent kadar oynayabildi gel öne o kadar para döküldü Arda gibi kanat geldi mi tabiki adam alınsın ama Hagi,Popescu, Ilıe,Sneijder, Elmander, Kewel gibi adamlar hayroviç, Telles, Ambrabat, Chedjou, dany, yasin salih gibi değil bugün Altuğ,Birhan vb. bunlardan daha kötü oynamaz gerekirse iki yıl orta sıralara oynayalım ama gençlerle iyi yabancıları bir arada oynatacak bir sistem geliştirelim derim
Söyle bir Haber gelse keske.Forum 2-3 Dk icinde error veriridi, ne güzel olurdu. Hadi be bize iyi bir Forvet getirin.
![]()
Melih en büyük sorunumuz aslında topu defanstan çıkarmamak ve geriden oyun kuramamak yıllardır Popescu arıyoruz hem Terim, hem Mancini hem de Prandelli istiyor demekki adamların bir bildiği var ha bu ileri uç transferine gerek yok demek.değil
oha ne cabuk editlenmissiniz ya![]()
Editlenecegini bile bile mi yapiyorsun haci :redface:
sen mi editlendin -.- ne güzel biraz heyecan getirdim foruma ortada hic bir sey yokken
olabilir ama su an hücumda kabızız,golcü yok
orta saha felaket durumda,bizi 2 sene sampiyon yapan ikili öldü
bekler dehset verici
bunlar su anda daha öncelikli,bunlardan sonra stoper hamlesini düsünebiliriz
takım o kadar arızalı ki bence en az 4 transfer lazım
ama gariban prandelli agzını acmıyor,bu kadro benim diyor sampiyon yaparım diyor
bu kadroyu takviyesiz sampiyon yaparsa dahidir bu adam
işte sorunun kaynağı da buradan başlıyor ta ileri kadar.gidiyor zira.ileride Elmander ve Neco geride Ujfalausı bu ikiliyi oldukça rahatlatıyordu ama şimdinne geriden ne de ileriden bu adamlara.destek yok oyunu rahatlatma anlamındaoha damiao mu
enfes bir hamle olur
Küfür yeme ihtimalin yüksekti kurtardim seni
Ben yedim sahsen.
Bizi iki sene şampiyon yapan ikilinin arkasında Ujfalausi vardıişte sorunun kaynağı da buradan başlıyor ta ileri kadar.gidiyor zira.ileride Elmander ve Neco geride Ujfalausı bu ikiliyi oldukça rahatlatıyordu ama şimdinne geriden ne de ileriden bu adamlara.destek yok oyunu rahatlatma anlamında