Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defans istemiyoruz diyoruz bazı arkadaslar hala defans temennisinde bulunuyor

yapmayın canım renkdaslar

Melih en büyük sorunumuz aslında topu defanstan çıkarmamak ve geriden oyun kuramamak yıllardır Popescu arıyoruz hem Terim, hem Mancini hem de Prandelli istiyor demekki adamların bir bildiği var ha bu ileri uç transferine gerek yok demek.değil

Söyle bir Haber gelse keske. :( Forum 2-3 Dk icinde error veriridi, ne güzel olurdu. Hadi be bize iyi bir Forvet getirin. :(

Örnekleri de var birde.gözlerinin önünde,Chedjou, dany,salih vs.hangisi Semih kadar oynayabildi dön geçmişe hangisi Kaptan Bülent kadar oynayabildi gel öne o kadar para döküldü Arda gibi kanat geldi mi tabiki adam alınsın ama Hagi,Popescu, Ilıe,Sneijder, Elmander, Kewel gibi adamlar hayroviç, Telles, Ambrabat, Chedjou, dany, yasin salih gibi değil bugün Altuğ,Birhan vb. bunlardan daha kötü oynamaz gerekirse iki yıl orta sıralara oynayalım ama gençlerle iyi yabancıları bir arada oynatacak bir sistem geliştirelim derim

Aynen öyle ya. Bizim efsanelerimiz hep altyapidan yetismedi mi? Ne bu güvensizlik?

Onu diyorum bende. Aliyorsun da ne oluyor? Ne oynuyorlar?

Yada eskiye gidelim. Hangi transfer ettigimiz Türk müthis oynamis Galatasaray´da? Örnegi bile yok ya.

Kötü oynayacaksa bizim Hüseyin´imiz oynasin. En azindan bu kadar kahrolmayiz.

Ayrica daha iyi oynayacaklarindan da adim gibi eminim.

Forvet için aradığımız adam Seydou Doumbia zaten sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış daha 26 yaşında üstelik

Melih en büyük sorunumuz aslında topu defanstan çıkarmamak ve geriden oyun kuramamak yıllardır Popescu arıyoruz hem Terim, hem Mancini hem de Prandelli istiyor demekki adamların bir bildiği var ha bu ileri uç transferine gerek yok demek.değil

olabilir ama su an hücumda kabızız,golcü yok

orta saha felaket durumda,bizi 2 sene sampiyon yapan ikili öldü

bekler dehset verici

bunlar su anda daha öncelikli,bunlardan sonra stoper hamlesini düsünebiliriz

takım o kadar arızalı ki bence en az 4 transfer lazım

ama gariban prandelli agzını acmıyor,bu kadro benim diyor sampiyon yaparım diyor

bu kadroyu takviyesiz sampiyon yaparsa dahidir bu adam

olabilir ama su an hücumda kabızız,golcü yok

orta saha felaket durumda,bizi 2 sene sampiyon yapan ikili öldü

bekler dehset verici

bunlar su anda daha öncelikli,bunlardan sonra stoper hamlesini düsünebiliriz

takım o kadar arızalı ki bence en az 4 transfer lazım

ama gariban prandelli agzını acmıyor,bu kadro benim diyor sampiyon yaparım diyor

bu kadroyu takviyesiz sampiyon yaparsa dahidir bu adam

Bizi iki sene şampiyon yapan ikilinin arkasında Ujfalausi vardı işte sorunun kaynağı da buradan başlıyor ta ileri kadar.gidiyor zira.ileride Elmander ve Neco geride Ujfalausı bu ikiliyi oldukça rahatlatıyordu ama şimdinne geriden ne de ileriden bu adamlara.destek yok oyunu rahatlatma anlamında

-------muslera-----

Veysel-toprak-semih-yerli bek

----------melo--------

------olcay-----sneider------

Campell-----------bruma---

--------mevlut------

Nasil olur olcay selcuktan kotu oynamaz o pozisyonda, ayni sekilde mevlut buraktan kotu olmaz bence

Top kaybi azalir topu kanatlara daha iyi dagitiriz , campell ve bruma kanattan iceri kaydeder yada ceza sahasi disinda sneider ve olcay etkili olur onlarin dagittigi toplarla

Bizi iki sene şampiyon yapan ikilinin arkasında Ujfalausi vardı işte sorunun kaynağı da buradan başlıyor ta ileri kadar.gidiyor zira.ileride Elmander ve Neco geride Ujfalausı bu ikiliyi oldukça rahatlatıyordu ama şimdinne geriden ne de ileriden bu adamlara.destek yok oyunu rahatlatma anlamında

ujfa ve elmander den sonra belimizi dogrultamadık zaten

ne güzel bi takımımız vardı yahu

eboue sagdan rüzgar gibi akıyor baytar ve colak kanatlardan kıstırıyordu rakibi

selcuk melo yardırıyor elmander 2 kisilik oynuyordu

ben o takımı özledim

sonra dany geldi cris geldi falan bittik(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt