Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatden sonra iyi transferler beklemeyin (gelirse Almeida ve Mevlut gelir ve bence Burakdan iyiler).Arsenal bile Podolskiyi birakmiycak.firsat varken elimizdeki gencleri oynatalim.Amrabati da bir yerlere birakmasinlar

bızım orta sahada en eksık yonumuz dıkıne gıdecek ve pas atacak adamımız yok g.inler bu tarz bı adam degıl tolgay daha faydalı olacagını dusunuyorum.

Takımsız veya son anda gözden çıkarılmış 1-2 oyuncu gelirse gelir. Birşey beklemeyin.

1. Tarik

2. Yildiz forvet (Bas parayi al, bizi ilgilendirmiyor)

3. Gökhan Inler

Stoper moper istemez.

Podolski :(

Bv-a80PIYAArOkb.png

fatih hocamızı gönderenler utansın,o gitti futbolcuların at koşturma dönemleri tekrar başladı

Başkan 2 transfer yapılacak demişti, son günü bekliyoruz fiyatlar düşsün diye de espri yapmıştı.

Dediği olacak başkanın bu gidişle.

bekler çok kötü,stoperler vasat,orta saha eski seviyede değil

en bombası da forvetin yasin-burak-olcan olması

sorarım size, rakiplerde böyle bir forvet hattı olsa hangimiz dalga geçmezdik?

ffp olayından dikkatli olunmalı tamam da,galatasaray neden ffp soruşturmasına maruz kalıyor bunu sorgulayan yok

galatasarayı yönetemeyenler istifa etsinler !

sizi bilmem ama dünkü futbol mu başka birşey mi ben anlamadım

2010-2011 sezonundan daha kötü bir galatasaray vardı sahada,bu bize hiç yakışmadı

göreceksiniz fb karabük karşısında bu kadar rahat oynayamayacak,maçın hiçbir anında bu maçı alırız demedim,yüksek ihtimal kimse dememiştir

bilmiyorum takım toparlar mı? şu şekilde zor gibi

bir de anlamadığım,sezon açılışından itibaren nasıl idman yaptılar da her açıdan bu kadar kötüyüz

herşeye rağmen tek olumlu hareket prandelliden geldi,maça müdahale etti ve o andan itibaren biraz değişti oyun ama ne kadar yeterli olur bu futbolcu kadrosuyla?

fatih hocamızın farkı buydu,oyuncuların kafasına estiği gibi oynama dönemi bitmişti.yabancı hocalar için bu sorun var malesef

____________________________Muslera__________________________________

______Tarik_____________Semih________Toprak________________Hakan__________

__________________________Inler______Melo_________________________________

________Olcan_______________Sneijder__________________Bruma_____________

_____________________________Eto´o______________________________________

Ona buna para sacacagimiza böyle bir kadro kurabilirdik. Galatasaray´in gücü buna yeterdi.

Ama nerde bunlarda o vizyon, o hirs. Beceriksiz amatörler.

bir de anlamadığım,sezon açılışından itibaren nasıl idman yaptılar da her açıdan bu kadar kötüyüz

herşeye rağmen tek olumlu hareket prandelliden geldi,maça müdahale etti ve o andan itibaren biraz değişti oyun ama ne kadar yeterli olur bu futbolcu kadrosuyla?

fatih hocamızın farkı buydu,oyuncuların kafasına estiği gibi oynama dönemi bitmişti.yabancı hocalar için bu sorun var malesef

zaten şu takımda en nefret ettiğim şey. futbol oynamak için sürekli onlara gaz verecek bi fatih terimi sahada beklemeleri. bazen bu ruhsuzluğu görünce takımın alayının kovulması isteği doğuyor insanda

Forvet için adaylarım : Huntelaar - Soriano - Bony - Negredo - Soldado

Bu 5'i de çok para . Hatta birkaçı 15 m'nin üstünde . İnşallah başkan artık taşın altına elini koyar da bu 5 isimden birini alırız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt