Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne çok imparator düşmanı varmış be,bu adam galatasaraya başarıdan başka ne kazandırdı utanın be ayıp be

utanacak biri var ise o ben değilim

"şimdikinden daha hırslı daha çok bu işlerin üzerine gidecek fatih var" dedi

3 ay sonra tüpçünün elini sıktı, milli takımlar td neden yabancı sınırı için bir şey yapamadı?

utanacak biri var ise para için, beyefendiye yakın olmak için, tüpçünün elini sıkan ft utansın!! burası onun ego çiftliği değil!

paraları cukkalıyor, adına stadda yaptırdı beyefendi bırak da iki kelam edelim kardeşim utanmadan her şey kupa değil.

Ne zamandır yazıyorum. Çözüm belli. Podolski,Eto'o,Song,Tarık. Bizimkiler gider sadece Tarık'ı alır.

Bu sene hiç bişey beklemiyorum en başta saçma bir ev sahibi forması çıkardılar görünce midem bulanıyor takım geçen sene bas bas bagiriyordu deplasmanda gol atamiyorduk forvet gerekiyordu sezon başında alınmadı 5 gün kalmış şurada forvet alıyoruz ve büyük ihtimal alacağınız forvet 3. Sınıf bir santrafor olacak 3 ayda 1 tane sponsor bulamadilar daha geçen senenin devresinde bulduk diyorlardı 3 gün sonra lig başlıyor hala yok başta dediğim gibi inşallah furkan telles bruma gibi adamları kazanalım bjk veya ts trabzon olsun başka bisey istemiyorum bu senede son 2 senede planlama olarak sınıfta kaldık

utanacak biri var ise o ben değilim

"şimdikinden daha hırslı daha çok bu işlerin üzerine gidecek fatih var" dedi

3 ay sonra tüpçünün elini sıktı, milli takımlar td neden yabancı sınırı için bir şey yapamadı?

utanacak biri var ise para için, beyefendiye yakın olmak için, tüpçünün elini sıkan ft utansın!! burası onun ego çiftliği değil!

paraları cukkalıyor, adına stadda yaptırdı beyefendi bırak da iki kelam edelim kardeşim utanmadan her şey kupa değil.

fatih hocamıza verilen para sana verilse takla atıp gidersin adamın kazandığı mı sorun oldu?

fatih hocamıza kontratı 1er 1er yap,mancini gelince 5m euroluk 4 yıllık kontrat çek,sonra hocamızı eleştir

gerçekleri görün artık efendi,fatih terimi her zaman arayacağız

İMPARATOR FATİH TERİM

fatih hocamıza verilen para sana verilse takla atıp gidersin adamın kazandığı mı sorun oldu?

fatih hocamıza kontratı 1er 1er yap,mancini gelince 5m euroluk 4 yıllık kontrat çek,sonra hocamızı eleştir

gerçekleri görün artık efendi,fatih terimi her zaman arayacağız

İMPARATOR FATİH TERİM

Sen kuş musun birader ?

Daha 1 tane Terimcinin "Fatih hocamız" diye hitabını görmedim,zaten birden bire ortaya çıktın...

Ama ben senin maskeni düşürürüm merak etme...

2002 de geldi 10 senemizi harcadı objektif bakmak gerek olaylara...

stad yoktu,para yoktu yine yapabileceğini yaptı bir hoca her yıl şampiyon olamaz var mı dünyada böyle biri?

Ne farfanı yahu,tam tersine gitti Amrabat'ı aldı...

istedi alamadılar ,hasan şaş açıkladı,amrabata galiba 5m eurodan fazla vermeyin demişler,ünal bey dinlememiş gitmiş almış,hırs yaptı herhalde

Eskişehirspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen İbrahim Sissoko'yu 3 yıllığına transfer etmiş hemde bedava

adamların kanat oyuncuları bizim kanatlardan daha iyi oldu

sissoko lawal erkan

funes mori

Terim olsaydı dün rahat 4 tane yerdik...

Ne çabuk unutmuşsunuz 2012-13 ve geçen sezon başını.Defans diye bir şey kalmamıştı ,Terim de bu oyuncu grubundan bir şey olmayacağını anlayıp kendini kovdurdu...

Bu konu çok tartışıldı , eski defterleri yeniden açmanın anlamı yok...

hadi git ya 2 yıldır feneri nasıl ezdiysek dün öyle ezildik bu işin kadro kalitesiyle alakası yok . sahada mücadele eden birisi olsaydı kaliteye bakardım ama kötü olsan bile mücadele etmek zorundasın . terim zamanında her zaman üstün futbol oynardık . ayrıca terim kendini kovdurmadı . başkan önce çevresindeki yöneticileri daha sonra terimi antremandayken kovdu. başkan terim düşmanlarının oyununa geldi .

Sen kuş musun birader ?

Daha 1 tane Terimcinin "Fatih hocamız" diye hitabını görmedim,zaten birden bire ortaya çıktın...

Ama ben senin maskeni düşürürüm merak etme...

fatih hocamıza fatih hocamız demem çok garip ,ona berbat bir teknik direktör demem lazım sizler gibi

senin masken fatih hocanın düşmanlığı kendi işine bak efendi

efendi, terimin istediği transferler yapılsa bu takım senelerce uçardı.

farfanı istedi,shaqiriyi istedi hiçbirini alamadılar

Amrabat ? Dany ? Chedjou ? Bruma? Burak? Umut? bunlar hep terim istediği

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZoJ_ln5pp4k[/media]

iyiki Sneijder' i zorla almışız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt