Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim 6-0 rezaletini yaşatan da Terim bunları unutma...

Yaşın gereği 2002-2004 arasını çok hatırlamıyor olabilirsin...

6-0 la ne alakası var şimdi bunun ona bakarsan uefa yı alanda terim ben genel konusuyorum ve İMPARATOR bu takımın başında başarılı olmuştur. Ayrıca benim 7 yaşında oldugum zaman sen 30 falan değildin ordan laf sokmaya calısma dikkat et

Amrabat ? Dany ? Chedjou ? Bruma? Burak? Umut? bunlar hep terim istediği

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZoJ_ln5pp4k[/media]

iyiki Sneijder' i zorla almışız

Amrabat bu forumdada kayserideyken cogu kisi istiyordu.

Brumaya laf söylenmez henüz. Adam sakatliktan yeni cikti.

Umut ile burak terim altinda cok iyi katli verdiler.

Chedjou fransanin en iyisi secilmisti. Ama tutmayan bi bunu söyleyebiliriz terimin transferlerinden.

Peki terimden sonra kimleri aldik?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Zamaninda devre arasi milyon eurolar cope gitmeseydi ve iki sezon kadro planlamasi iyi yapilsaydi su an boyle bise olmazdi. Selcuk ve buraga yapilan sozlesme fiyasko zaten. Buragin satilmamasida fiyasko. Su kadro iki senede cok rahat kurulabilirdi.

~~~~~~~~~~Muslera~~~~~~~~~~

~Tarik~~~semih~~omer~~~olcan~

~~~~~~~~Inler~~melo~~~~~~~~

~~Tore~~~~~sneijder~~~~bruma~

~~~~~~~~~~~Doumbia~~~~~~~~~

Ishak

Tolga

Nuri ( keza bu sure zarfinda alperde alinabilirdi)

Burak icin 12 konusuluyordu birde ustune cope giden 20 milyonla neler neler olmazdi yahu

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TS Başkan Yardımcısı Yakup Aslan:Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı,çok ciddi cezalar alırdı

TS Başkan Yardımcısı Yakup Aslan: Herhalde Melo üzerine doğru atlayan iri yarı kişinin sırtına binmesine izin vermediği için kart gördü.

Yakup Aslan: Oysa Melo uzun zamandır ilk kez uslu maç çıkarmıştı. Maçtan sonra yapılan açıklamalar ise hem ırkçılık hem de hakaret içermekte

Tapa

Kardeşim 6-0 rezaletini yaşatan da Terim bunları unutma...

Yaşın gereği 2002-2004 arasını çok hatırlamıyor olabilirsin...

yahu 6 0 yasattı dıye herseyı hakedıyor mu anlamıyorum bu kafayı...adam 2000den once kımsenın hayal edemeyecegı basarıları kazanmıs sen de fenerlıler gıbı 6 0 a takmıssın tebrık edıyorum

Amrabat bu forumdada kayserideyken cogu kisi istiyordu.

Brumaya laf söylenmez henüz. Adam sakatliktan yeni cikti.

Umut ile burak terim altinda cok iyi katli verdiler.

Chedjou fransanin en iyisi secilmisti. Ama tutmayan bi bunu söyleyebiliriz terimin transferlerinden.

Peki terimden sonra kimleri aldik?

ben diyorum ki arkadaş yazmış ki terim istedikleri alınmadı.. ben bunlar kim diyorum tuttu tutmadı diye yorum yapmıyorum ;)

yahu 6 0 yasattı dıye herseyı hakedıyor mu anlamıyorum bu kafayı...adam 2000den once kımsenın hayal edemeyecegı basarıları kazanmıs sen de fenerlıler gıbı 6 0 a takmıssın tebrık edıyorum

Hayır o konu alıntı yaptığım arkadaşla aramızda farklı bir konu...

Adamın başarıları inkar ettiğim yok yahu,ben tüpçü meselesi yüzünden kızgınım ona...

2 senesi 1 senesı sorun olmadıgı ıcın ılk sene imza attı zaten...ancak 2 sampıyonluktan sonra adama hala 1 sene 1 sene uzatıp sonra mıllı takım olayı cıkınca 2 senelık uzatalım demek guvenmedıgının acık belırtısı..rte zorladı adamı bı cıkıs yolu buldu 4 mac kabul edıyorum dedı unal aysal telefonda tupcuye ocaga kadar bekleyın tapusuyla verelım demeseydı hocanın arkasında olsaydı bunların hıcbırı olmayacaktı.bunları soylemıyorsunuz anca hanı bos mukavele fılan dıyorsunuz...

başkan haksızdır haksız davranmıştır ama bunlar karşılıklı oldu terimde çok doğru davranmadı iki arasında bir ego yarışı başlamıştı zaten

ben diyorum ki arkadaş yazmış ki terim istedikleri alınmadı.. ben bunlar kim diyorum tuttu tutmadı diye yorum yapmıyorum ;)

Ha pardon ozaman.

Zaten terimci degilim. O paralarlan ne topcular alinirdi. Amrabat yerine shaqiriden vazgecildi resmen.

Veya gecen senenin devre arasinda harcanan tonla paraya 1-2 tash gibi oyuncu alinirdi.

arkadaşlar alıntı yaptıklarımıza bakmadan direk cevapları alıntı yaparak hesap soruyorsunuz! ben Terim transferleri tutmadı, terim kulübü terk etti demiyorum o arkadaş ile karşılıklı etkileşim olarak diyorum ki

Terim bu takımdan yollandı evet ama o da sütten çıkmış ak kaşık değildi

ikincisi terim başarısız oyuncu aldı demiyorum, Terim kimi istediyse o anlındı demek istiyorum! başarısızlık adına bir kelime yazmadım

üçüncüsü ise dün bir kupa gitti evet fenere karşı gitti evet son derece üzücü ama 2014-2015 sezonu olmuş hala geliyor terim diyorlar o zaman ömür boyu terim yönetsin bizi.

Tepkim bunlar bu konu üzerinden yazacaksanız buyrun

Ünal Aysal 4 yıl başkanlık yapacaksa bu Fatih Terim'in sayesindedir.2 yıldır ilk iki senenin mirasını yemekte.Albayrak ve Dürüst'ünde yeni yönetimde olmaması olayların başka boyutu, tutturuldu bir kurumsallık lafı hala bekliyoruz.

seydou-doumbia_213215.jpg

gel etme nazlı güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt